Спортна кола под наем за ден
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Спортна кола под наем за ден
Здравейте колеги,
Търся някакъв мъсъл кар или нещо по-интересно / 2-4 местно / за наемане за ден. Повода е малко снимки и да зарадваме приятел. Можете ли да ми препоръчате компания, контакт или сайт за да се свържа с тях. Пробвах Гугъл естествено, но явно нишата е специфична и е много трудно да се чуя с някой, дори след упорито търсене.
За сега съм намерил 1 предложение, което смятам за най-ударчно, но търся още.
Поздрави!
Търся някакъв мъсъл кар или нещо по-интересно / 2-4 местно / за наемане за ден. Повода е малко снимки и да зарадваме приятел. Можете ли да ми препоръчате компания, контакт или сайт за да се свържа с тях. Пробвах Гугъл естествено, но явно нишата е специфична и е много трудно да се чуя с някой, дори след упорито търсене.
За сега съм намерил 1 предложение, което смятам за най-ударчно, но търся още.
Поздрави!

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Re: Спортна кола под наем за ден
Бях търсил същото преди, но каквото и да намирах - все вървеше с шофьор и се обезмисляше цялото начинание. Ако намериш нещо друго - сподели 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Доста фирми "изядоха дървото", давайки хубави/спортни коли под наем и затова сега вървят само с техен шофьор, дневен лимит на километража и тн.
Под "изядоха дървото" визирам взимания за показване по морето, куп честитки съответно и не рядко щети
Под "изядоха дървото" визирам взимания за показване по морето, куп честитки съответно и не рядко щети
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Имам чувството, че всяка година се пуска по една такава тема...
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Dextuar написа:Имам чувството, че всяка година се пуска по една такава тема...
Нормално, хората постоянно си търсят повод да се порадват, пък утвърдена услуга липсва

Все пак имам седмица да се поразровя и ще пиша ако намеря нещо междувременно

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Boyadjiev написа:Dextuar написа:Имам чувството, че всяка година се пуска по една такава тема...
Нормално, хората постоянно си търсят повод да се порадват, пък утвърдена услуга липсва![]()
Все пак имам седмица да се поразровя и ще пиша ако намеря нещо междувременно
В другите теми е описано защо ще е много трудно да намериш това, което търсиш. Но нищо не ти пречи да опиташ

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
У нас не знам да има такива фирми. Освен това, не знам къде ще се напъне както трябва, радари, дупки и пр.
Иначе по Европа има такива, за свободно каране и за пистово, но не знам дали имаш идея какви са цените.
Иначе по Европа има такива, за свободно каране и за пистово, но не знам дали имаш идея какви са цените.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Ето тези по долу имат Нисан GTR, но е 540 евро на ден и за минимум 4 дена ако те устройва.
https://easyrentbulgaria.bg/search?location_from=44&date_from=23.06.2020&time_from=15%3A30&location_to=44&date_to=28.06.2020&time_to=15%3A30
https://easyrentbulgaria.bg/search?location_from=44&date_from=23.06.2020&time_from=15%3A30&location_to=44&date_to=28.06.2020&time_to=15%3A30
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Цената е напълно нормална, даже евтина, но лошото е, че искат минимум 4 дни. Аз бих платил веднага за 1 ден тази цена.
Не знам как някои си представят, коли по 200-300к лв, отделно застраховки, части и консумативи да се дават за по-малко, че и да има някаква печалба.
Не знам как някои си представят, коли по 200-300к лв, отделно застраховки, части и консумативи да се дават за по-малко, че и да има някаква печалба.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Даже евтино ми се струва, щото тази кола съм сигурен, че е постоянно свободна. Общо взето като дойде някое топ-мениджърче от борда на директорите на някоя голяма компания, му я взимат за 5-6 дена и тва е. Ама не съм сигурен колко често се случва. Иначе щеше да има по-голямо предлагане.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
TNT написа: Общо взето като дойде някое топ-мениджърче от борда на директорите на някоя голяма компания, му я взимат за 5-6 дена и тва е.
В повечето такива случаи се взима топ клас лимузина с шофьор. Малко са чуждестранните мениджъри склонни да карат спортна кола в тукашната джунгла

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
TNT написа:Средна заплата на денГотино

Don_Diego написа:В повечето такива случаи се взима топ клас лимузина с шофьор.

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
TNT написа:Даже евтино ми се струва, щото тази кола съм сигурен, че е постоянно свободна. Общо взето като дойде някое топ-мениджърче от борда на директорите на някоя голяма компания, му я взимат за 5-6 дена и тва е. Ама не съм сигурен колко често се случва. Иначе щеше да има по-голямо предлагане.
Чета тук разни мнения и направо се чудя на мисленето ... Чужденците като дойдат тук обикновенно им се взима топ лимузина с шофьор и се развеждат нагоре надолу из барове и казина, също така им се поръчват момичета и ..в общи линии е това... Риска да им се вземе спортна кола и да им се даде да си я карат по тукашните пътища изпъстрени с дупки е много голям да стане някой сакътлък с мениджерчето от чуждата фирма и после пропада цялата сделка ,а и вече времената са такива, че всички си правят сметка на парите и не хърлят така напразно за щяло и не щяло дори и за да се покажат пред чужденците .....
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4