July morning
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
July morning
Къде ще посрещате july morning ? Има ли сред вас ентусиасти които ходят на Шабла или някъде другаде
? Предложения за интересни места? Като цяло някой кефи ли се на тази идея или съм само аз 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: July morning
Баш морнинга у дома, после в офиса
) Вярно, че традицията е на морето, ама аз бих се качил на некой баир ако имах възможност.

Хм,хм...
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
ivanski_2 написа:Къде ще посрещате july morning ? Има ли сред вас ентусиасти които ходят на Шабла или някъде другаде? Предложения за интересни места? Като цяло някой кефи ли се на тази идея или съм само аз
Последните 2 години го посрещахме в Созопол в един бар на плажа. Там си имат традиция и цяла нощ гори един огромен огън пред бара. Когато му дойде времето си пускат July Morning

Тая година ще пропуснем щото много куцо се пада в средата на седмицата, а пък няма много отпуска

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Много ми допада идеята да се посрещне изгрева на брега на някой воден басеин. Това лято бях планирал да ги закарам моите на брега на Дунава, има един абсолютно пуст плаж на завой на реката, от който се гледа точно на изток. Можехме да идем с джипчето, да си запалим огън и да си изпечем нещо, да слушаме музика и да посрещнем слънцето... Но няма да стане на 1 юли, по чисто организационни причини. Нищо де, нали всички утрини през юли са "юлски"? Ще бъде някоя друга дата през месеца...
Иначе самата песен на Юрая Хиип изобщо не ми допада, както и хипарския характер на "празника". Не може ли човек просто да се порадва на летния изгрев, без някаква идеология, мистика, хипарска философия, езически ритуали и прочее...

Иначе самата песен на Юрая Хиип изобщо не ми допада, както и хипарския характер на "празника". Не може ли човек просто да се порадва на летния изгрев, без някаква идеология, мистика, хипарска философия, езически ритуали и прочее...

Excellent! Steven is my name!
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Аз лично се каня да ходя с мотора вече повече от 10 години и то без въпросната идеология а с интерес към дивото къмпингуване и идеята за девствения изгрев. ...ама не ми се получава де 

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Atsalov написа:Аз лично се каня да ходя с мотора вече повече от 10 години и то без въпросната идеология а с интерес към дивото къмпингуване и идеята за девствения изгрев. ...ама не ми се получава де
Хайде с мен, без това ще ти оставям количката скоро за смяна на масло както говорихме, отиваме утре вечер след работа и другия ден на връщане директно ти я оставям

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Правил съм го на Витоша, на язовирите в Плевен, на Черно море и на плажа на източното крайбрежие, щата Мериленд. Готино е, но като се съберат много хора ми става прекалено наркоманско.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
В 5 и 30 идват майсторите да ми продължат покрива, та ще се кача с тях, да посрещна изгрева на върха на къщата. 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
ukelichko написа:В 5 и 30 идват майсторите да ми продължат покрива, та ще се кача с тях, да посрещна изгрева на върха на къщата.

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Бургас

Иначе и аз го изпратих !
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2