Лодка за рафтинг

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Лодка за рафтинг

Мнение от drago_pavlov » 27 Сеп 2020, 21:26

Търсих форум за рафтинг - не намерих...
Търсих тема в офроуд форума - не намерих...
И понеже знам, че тук има специалисти по всичко, та реших да питам.
Някой да препоръча малка лодка (4-6 местна), подходяща за рафтинг?
И да не е с космическа цена. Нещо до 1000 лв.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Лодка за рафтинг

Мнение от hell's angel » 28 Сеп 2020, 10:32

Аз един път съм ходил на Струма и нещо не ми се стори особено екстремално преживяване :mrgreen: А и ако няма да я разкарваш насам натам тая лодка, не е ли малко къс сезона да купуваш цялото оборудване? Иначе, познавам разни бананаджии, които пазаруват на корем от Али-то, та метни едно око на там.
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 28 Сеп 2020, 12:44

Рафтинга ще е малка част от времето.
Извън рафтинг сезона ще се ползва с малкия (6 год.) по реки и язовири.
Но ми се иска да е мултифункционална, а не някоя за 100 лв дето да и треперя на всеки камък или храсталак.
За Али-то все още не съм се замислял - око да види, ръка да пипне :ok:
Но ако тук не открия нещо на подходяща цена ще поровя и там.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 28 Сеп 2020, 13:11

Ако някой има връзки в завод Зебра, Нови Искър, нека се обади. Едно време там правеха лодки за турските десантни части. Правеха и всякакви други, отделно ремонтират. Вярно, това беше преди +20 години, но не вярвам нещата да са се променили толкова драстично. Имаше фирми, внасящи надуваеми лодки от Украйна и Русия. Западните аналози са сериозно над бюджета.
Успех!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 28 Сеп 2020, 13:14

Ще следя с интерес , и аз съм запланувал такава покупка , че на сезон само за наеми отива хлядарка . Пък има и места за рафтинг които никой не разработва...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 28 Сеп 2020, 13:22

hell's angel написа:Аз един път съм ходил на Струма и нещо не ми се стори особено екстремално преживяване :mrgreen: А и ако няма да я разкарваш насам натам тая лодка, не е ли малко къс сезона да купуваш цялото оборудване? Иначе, познавам разни бананаджии, които пазаруват на корем от Али-то, та метни едно око на там.

На Струма се ходи април и началото на май , тогава си е доволно екстремно. Стига ниво 4 . То същото важи и за Дрина-Тара , Бовец и някои реки в Гърция и Турция . В Турция имаше някаква река до Фетие , откачена работа ,ама забравих как се казваше .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 28 Сеп 2020, 14:28

mr_petroff написа:
hell's angel написа:Аз един път съм ходил на Струма и нещо не ми се стори особено екстремално преживяване :mrgreen: А и ако няма да я разкарваш насам натам тая лодка, не е ли малко къс сезона да купуваш цялото оборудване? Иначе, познавам разни бананаджии, които пазаруват на корем от Али-то, та метни едно око на там.

На Струма се ходи април и началото на май , тогава си е доволно екстремно. Стига ниво 4 . То същото важи и за Дрина-Тара , Бовец и някои реки в Гърция и Турция . В Турция имаше някаква река до Фетие , откачена работа ,ама забравих как се казваше .

Даламан е реката

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 25 Окт 2020, 19:35

Днес спрях при тези:
https://lago.bg/

Лодки за рафтинг няма; няма и да има :lol: Казаха, че много рядко се търсят и никой не внася, та май ще трябва от Али-то да се търси...

Назад към Извън Темата