Bridgestone dueler през зимата
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Bridgestone dueler през зимата
Търкалям една джипка в града. Дойде с гуми Bridgestone Dueler h/t 684 ii, които ги дават всесезонни. Някой минал ли е зима с подобни гуми да каже как е било?
Колата се ползва за ежедневна/работна само в София, интересува ме за тук дали ще са ОК и дали има смисъл да взимам зимни? Дали тези се държат сравнително добре на сняг?
Колата се ползва за ежедневна/работна само в София, интересува ме за тук дали ще са ОК и дали има смисъл да взимам зимни? Дали тези се държат сравнително добре на сняг?
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Re: Bridgestone dueler през зимата
sub_eleven написа:Търкалям една джипка в града. Дойде с гуми Bridgestone Dueler h/t 684 ii, които ги дават всесезонни. Някой минал ли е зима с подобни гуми да каже как е било?
Доколкото си спомням си беше взел новото Jimny. За из града мисля, че спокойно можеш и с всесезонни да го търкаляш.
Приятел беше на тест-драйв и предполагам, че със същите гуми ги беше разходил дилъра из Бояна в снега(2та снежни дни миналата година) без проблеми.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
И аз се сетих да ги питам, но там си е фирмена политика и сменят на всичките коли гумите за зимата. Та не са ги тествали.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
те темата с гумите
viewtopic.php?f=4&t=419544
viewtopic.php?f=4&t=419544

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
4 мнения
• Страница 1 от 1