КРАЯ на фейсшит.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

КРАЯ на фейсшит.

Мнение от EBEEMVACIA » 06 Фев 2021, 6:40

Настройки за превръщане във възпоменателен акаунт
Вашият наследствен контакт
Изберете някого, който да се грижи за акаунта ви след смъртта ви. Този човек ще може да прави следните неща:

Управление на публикациите в профила ви във ваша памет, което включва вземане на решение за това кой може да публикува и кой може да вижда публикациите, да изтрива публикации и да премахва отбелязвания
Заявяване на премахването на акаунта ви
Отговаряне на нови покани за приятелство
Актуализиране на снимката на профила ви и снимката на корицата

Вашият наследствен контакт може да управлява само публикациите, направени след смъртта ви. Няма да може да публикува от ваше име или да вижда съобщенията ви. Научете повече
Ще изпратим на наследствения ви контакт имейл с обяснение какво означава това. Ще имате възможността и веднага да му изпратите съобщение. Контактът няма да получи известие отново, докато акаунтът ви не бъде преобразуван във възпоменателен.
Ако не искате акаунт във Facebook след смъртта си, можете да заявите акаунтът ви да бъде окончателно изтрит, вместо да изберете наследствен контакт.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Re: КРАЯ на фейсшит.

Мнение от sub_eleven » 06 Фев 2021, 8:37

Аз края на моя фейс ще го сложа сам и няма да е много далеч във времето. Без завещания :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Фев 2021, 9:05

Аз имам но не съм влизал в профила от 10 години - все едно съм умрял за сурат тефтера . Вероятно това е проблем за зукито , та се чудят какво да правят с милионите не активни профили :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 06 Фев 2021, 9:15

Те има някои толкова активни в профилите си, че компенсират милионите неактивни.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 06 Фев 2021, 9:50

Ама това фейсбоклук, не беше ли нещо за да се покажат някои,кой какви гащи си е купил, къде ходил и всички снимки да са с джуки? ааааа и дето всики имат по 2000 приятели. :mhihi: Ма верно ли има много потребители там? Значи света отива по дяволите.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 06 Фев 2021, 10:00

Фейсбук е много интересна платформа. Ако си интелигентен човек, с интелигентно обкръжение си правиш нюс фийда така че да следваш хора споделящи стойностна и полезна за теб информация. Ако си пън си пълниш фейсбука с кифли и фруги пънове, гледаш само селфита и споделяне на фейк нюз...и обясняваш колко не струва фейсбук :mhihi:

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 06 Фев 2021, 13:38

Една моя бивша пачвра ми бе направила фейс, да се чудя сега как съм и позвилил тогава, ма както и да е. Та въпросната умница тогава имаше...около 800 приятели, от които естествено познаваше десетина.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 06 Фев 2021, 13:56

b_u_b_o написа:Фейсбук е много интересна платформа. Ако си интелигентен човек, с интелигентно обкръжение си правиш нюс фийда така че да следваш хора споделящи стойностна и полезна за теб информация. Ако си пън си пълниш фейсбука с кифли и фруги пънове, гледаш само селфита и споделяне на фейк нюз...и обясняваш колко не струва фейсбук :mhihi:

Ако някой ти подава само информация, която те интересува, ставаш лесен за манипулиране и за внушения. Трябва да търсиш различни източници, най-добре срещуположно настроени, за да се опиташ да извлечеш действителната неизкривена информация.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 06 Фев 2021, 14:16

И аз го видях тва, малко се изненадах наистина.

Иначе тефтеря си го ползвам за комуникация, месинджъра си е удобен. Много пъти съм се замислял да го махам, ама винаги е трябвал - в училище, в университета, по курсове, групите са все там и често има важна информация.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 06 Фев 2021, 14:42

Никога не съм си го причинявал това и нямам и намерение , живея си в истинския свят и за рожден ден ме поздрявяват истински приятели. :mhihi: Ама хора всякакви ... Това е все пак личното ми мнение за тази шитня...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Фев 2021, 16:30

b_u_b_o написа:Фейсбук е много интересна платформа. Ако си интелигентен човек, с интелигентно обкръжение си правиш нюс фийда така че да следваш хора споделящи стойностна и полезна за теб информация.

Ако си интелигентен човек това го правиш във линкдин или в краен случай в туитър... и заобикаляш разните фейсоеве, инстаграми и тик ток вируси отдалече....
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 06 Фев 2021, 17:24

alx написа:
b_u_b_o написа:Фейсбук е много интересна платформа. Ако си интелигентен човек, с интелигентно обкръжение си правиш нюс фийда така че да следваш хора споделящи стойностна и полезна за теб информация.

Ако си интелигентен човек това го правиш във линкдин или в краен случай в туитър... и заобикаляш разните фейсоеве, инстаграми и тик ток вируси отдалече....

Дообре, в линкдин ще се информирам за условията/натовареността в зимните курорти. Или ще обсъждам лавинната обстановка и падналите лавини с други фрийрайдъри? Тва са само малка част от примерите които мога да ти дам.

Айде спрете се, тва че сте видели някой да ползва нещо по тъп начин или вие не умеете да извличате полза от нещо, не значи че то е боклук.

Като се замисля, хората които познавам да се гордеят, че нямат фейсбук са тотални комплексари и си мислят, че това автоматично ги прави големи интелектуалци. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Фев 2021, 18:40

тука само каймака се е събрал :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 06 Фев 2021, 18:41

Абсолютно :mhihi: Не че съм много активен и го поддържам често, ама впечатленията са ми, че тия, дето нямат са доста криндж :mhihi: По групите особено си има не малко полезна информация
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Фев 2021, 18:51

b_u_b_o написа:
alx написа:

Дообре, в линкдин ще се информирам за условията/натовареността в зимните курорти. Или ще обсъждам лавинната обстановка и падналите лавини с други фрийрайдъри? Тва са само малка част от примерите които мога да ти дам.

Айде спрете се, тва че сте видели някой да ползва нещо по тъп начин или вие не умеете да извличате полза от нещо, не значи че то е боклук.

Като се замисля, хората които познавам да се гордеят, че нямат фейсбук са тотални комплексари и си мислят, че това автоматично ги прави големи интелектуалци. :mhihi:

Всеки гледа Света от своята си камбанария. Благодарение на ФБ поддържам връзка с много приятели, информирам се за неща, за които трудно бих намерил нещо другаде. По-голямата част от групите, в които съм са за хумор и сатира, автомобилни спортове, групи за свободното време от сорта на

https://www.facebook.com/groups/851028615275292

Сега погледнах, приятелите ми са 138. От тях нямам нито един колега.

Следваща

Назад към Извън Темата