КРАЯ на фейсшит.
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
КРАЯ на фейсшит.
Вашият наследствен контактНастройки за превръщане във възпоменателен акаунт
Изберете някого, който да се грижи за акаунта ви след смъртта ви. Този човек ще може да прави следните неща:
Управление на публикациите в профила ви във ваша памет, което включва вземане на решение за това кой може да публикува и кой може да вижда публикациите, да изтрива публикации и да премахва отбелязвания
Заявяване на премахването на акаунта ви
Отговаряне на нови покани за приятелство
Актуализиране на снимката на профила ви и снимката на корицата
Вашият наследствен контакт може да управлява само публикациите, направени след смъртта ви. Няма да може да публикува от ваше име или да вижда съобщенията ви. Научете повече
Ще изпратим на наследствения ви контакт имейл с обяснение какво означава това. Ще имате възможността и веднага да му изпратите съобщение. Контактът няма да получи известие отново, докато акаунтът ви не бъде преобразуван във възпоменателен.
Ако не искате акаунт във Facebook след смъртта си, можете да заявите акаунтът ви да бъде окончателно изтрит, вместо да изберете наследствен контакт.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: КРАЯ на фейсшит.
Аз края на моя фейс ще го сложа сам и няма да е много далеч във времето. Без завещания 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз имам но не съм влизал в профила от 10 години - все едно съм умрял за сурат тефтера . Вероятно това е проблем за зукито , та се чудят какво да правят с милионите не активни профили 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Те има някои толкова активни в профилите си, че компенсират милионите неактивни.
Ама това фейсбоклук, не беше ли нещо за да се покажат някои,кой какви гащи си е купил, къде ходил и всички снимки да са с джуки? ааааа и дето всики имат по 2000 приятели.
Ма верно ли има много потребители там? Значи света отива по дяволите.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Фейсбук е много интересна платформа. Ако си интелигентен човек, с интелигентно обкръжение си правиш нюс фийда така че да следваш хора споделящи стойностна и полезна за теб информация. Ако си пън си пълниш фейсбука с кифли и фруги пънове, гледаш само селфита и споделяне на фейк нюз...и обясняваш колко не струва фейсбук 
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Една моя бивша пачвра ми бе направила фейс, да се чудя сега как съм и позвилил тогава, ма както и да е. Та въпросната умница тогава имаше...около 800 приятели, от които естествено познаваше десетина.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
b_u_b_o написа:Фейсбук е много интересна платформа. Ако си интелигентен човек, с интелигентно обкръжение си правиш нюс фийда така че да следваш хора споделящи стойностна и полезна за теб информация. Ако си пън си пълниш фейсбука с кифли и фруги пънове, гледаш само селфита и споделяне на фейк нюз...и обясняваш колко не струва фейсбук
Ако някой ти подава само информация, която те интересува, ставаш лесен за манипулиране и за внушения. Трябва да търсиш различни източници, най-добре срещуположно настроени, за да се опиташ да извлечеш действителната неизкривена информация.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
И аз го видях тва, малко се изненадах наистина.
Иначе тефтеря си го ползвам за комуникация, месинджъра си е удобен. Много пъти съм се замислял да го махам, ама винаги е трябвал - в училище, в университета, по курсове, групите са все там и често има важна информация.
Иначе тефтеря си го ползвам за комуникация, месинджъра си е удобен. Много пъти съм се замислял да го махам, ама винаги е трябвал - в училище, в университета, по курсове, групите са все там и често има важна информация.

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Никога не съм си го причинявал това и нямам и намерение , живея си в истинския свят и за рожден ден ме поздрявяват истински приятели.
Ама хора всякакви ... Това е все пак личното ми мнение за тази шитня...

b_u_b_o написа:Фейсбук е много интересна платформа. Ако си интелигентен човек, с интелигентно обкръжение си правиш нюс фийда така че да следваш хора споделящи стойностна и полезна за теб информация.
Ако си интелигентен човек това го правиш във линкдин или в краен случай в туитър... и заобикаляш разните фейсоеве, инстаграми и тик ток вируси отдалече....
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
alx написа:b_u_b_o написа:Фейсбук е много интересна платформа. Ако си интелигентен човек, с интелигентно обкръжение си правиш нюс фийда така че да следваш хора споделящи стойностна и полезна за теб информация.
Ако си интелигентен човек това го правиш във линкдин или в краен случай в туитър... и заобикаляш разните фейсоеве, инстаграми и тик ток вируси отдалече....
Дообре, в линкдин ще се информирам за условията/натовареността в зимните курорти. Или ще обсъждам лавинната обстановка и падналите лавини с други фрийрайдъри? Тва са само малка част от примерите които мога да ти дам.
Айде спрете се, тва че сте видели някой да ползва нещо по тъп начин или вие не умеете да извличате полза от нещо, не значи че то е боклук.
Като се замисля, хората които познавам да се гордеят, че нямат фейсбук са тотални комплексари и си мислят, че това автоматично ги прави големи интелектуалци.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
тука само каймака се е събрал 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Абсолютно
Не че съм много активен и го поддържам често, ама впечатленията са ми, че тия, дето нямат са доста криндж
По групите особено си има не малко полезна информация

b_u_b_o написа:alx написа:b_u_b_o написа:Фейсбук е много интересна платформа. Ако си интелигентен човек, с интелигентно обкръжение си правиш нюс фийда така че да следваш хора споделящи стойностна и полезна за теб информация.
Дообре, в линкдин ще се информирам за условията/натовареността в зимните курорти. Или ще обсъждам лавинната обстановка и падналите лавини с други фрийрайдъри? Тва са само малка част от примерите които мога да ти дам.
Айде спрете се, тва че сте видели някой да ползва нещо по тъп начин или вие не умеете да извличате полза от нещо, не значи че то е боклук.
Като се замисля, хората които познавам да се гордеят, че нямат фейсбук са тотални комплексари и си мислят, че това автоматично ги прави големи интелектуалци.
Всеки гледа Света от своята си камбанария. Благодарение на ФБ поддържам връзка с много приятели, информирам се за неща, за които трудно бих намерил нещо другаде. По-голямата част от групите, в които съм са за хумор и сатира, автомобилни спортове, групи за свободното време от сорта на
https://www.facebook.com/groups/851028615275292
Сега погледнах, приятелите ми са 138. От тях нямам нито един колега.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2