Ползва ли някой VIVACOM TVGO, че са ми взели едни пари?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Ползва ли някой VIVACOM TVGO, че са ми взели едни пари?

Мнение от logout » 10 Мар 2021, 19:30

Та накратко - получавам си сметката този месец - доста по-малко от предишни месеци. :roll: Отварям детайлната справка и гледам, че за три месеца назад ми възстановяват суми по TVGO: -8.32 за TV GO Mobile - MAX Sport Plus и -4.16 за TV GO Mobile - 60+ channels. Това обаче е само по единия от двата ми номера, както казах за 3 месеца назад, т.е. тези суми реално са по 3. По принцип тези услуги са включени като безплатни (по договор) и не трябва да се таксуват. Да не говорим, че никога не са и ползвани от началото на договора, т.е. над 1 година. Отварям да видя старите фактури и верно - за 3 месеца назад поради някаква причина са ми ги таксували и аз съм си ги платил като поп, а просто си мислех, че щерката си е пазарувала нещо :mhihi: (понеже тя го ползва този номер). Та тука сега имам няколко питания:

1. Има ли някой с подобен случай?
2. Аз на тия пари за предните 3 месеца съм им платил и ДДС, а сега ми ги възстановяват без ДДС. Тотално са ме щипнали точно със 7 лева и 24 стотинки, което е ДДС-то на общата сума. Не че съм за тях, но ми е чудно кой ги е прибрал?
3. Във връзка с точка 2, има ли смисъл да се разправям? Но ако има още потърпевши по тая схема, цифрите могат да стигнат милиони, което вече си е направо крупна измама и някой трябва да отговори кой ги е прибрал и защо не ги е върнал :ranting:

Още не съм ходил до офис да "вдигам скандали", но тия дни ще намина да видим как ще кършат пръсти, ако ги позаплаша с КЗП и някое и друго репортажче :mhihi:

EDIT: Хаха, грешката е моя... Понеже са извадили от данъчната основа, реално сметката ми е намаляла повече, защото съм платил по-малко ДДС за останалите услуги. Т.е. драма няма, ама преживях един скандал вътрешно :mhihi:
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Ползва ли някой VIVACOM TVGO, че са ми взели едни пари?

Мнение от Е.Димитров » 15 Мар 2021, 11:32

А1 мобилен оператор въртят едни номера, подобни на този, само дето не връщат пари.
Уж били "различни" но остават същите измекяри.
Един ден се заглеждам в сметките и се установяват едни 10-12 лева повече всеки месец от 9 месеца на сам.
Веднага се отива в мобилен оператор А1 (мошеници) и там ми споделят, че има активирана онлайн телевизия от този номер.
Та тъщата, която ползва някаква нокия с фенерче, била си активирала подобна услуга, което е НЕВЪЗМОЖНО!
Показвам телефона на тъщата и да ми посочат как точно се активира подобна услуга от този номер.
Разбира се, не може и на свой ред искам връщане на парите, което се оказва, че също не може.
Въпреки, че са измамници от мобилен оператор А1, не искат да връщат пари.
Момчето на касата ми довери, че и той един път получил такава сметка , но нали работи там се оправил.
Писах им поне 20 имейла и доказателства и тн, обаче , понеже са измамници, не връщат пари и това е.
Майната им на тея 90 лева, просто такава дребна кражба, умножена по доста абонати явно по този начин плащат заплатите и бонусите на служителите си.
Надявам се, да загубят доста клиенти, аз както мога ще помагам.

Назад към Извън Темата