/
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Gmail постоянно крашва на Samsung Android
Публикували са лоша версия на webview и всичко което я ползва се крашва. Деинсталирай уебвю докато го оправят...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Преди петнадесетина дни на двата ми самсунга (S8 и Galaxy Grand Prime) минаха някакви ъпдейти. Оттам нататък всичко леш. На личният почти нищо не загубих. Той е просто телефон и ползвам интернета му единствено заради MMS-ите. Виж, на служебния едно кило ап-чета, барабар с и-мейл, снимки, всичко замина. Нямам идея откъде на служебния (S8) се качи някаква гад и на всяко отваряне на екрана започнаха да излизат реклами. И докато не свършат, няма махане. Gmail не ползвам, но всичко отиде у кереча. Като цяло не отварям нищо чуждо. Мейловете са само от колеги. Нито имам ФБ, нито нищо. Някъде са сгазили лука, ама кой да ти каже.
.
Последна промяна Вуйчо на 18 Апр 2021, 20:15, променена общо 2 пъти

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Снощи малко ме изнерви докато открия, че са осрали уеб вю-то. Всичко почти което ползвам крашваше. Обаче евала, сутринта вече имаше фикс, поработили са под пара 

Не знаех, че ползват WebView за Gmail. Каква е причината да не са го направили изцяло native?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
alx написа:Публикували са лоша версия на webview и всичко което я ползва се крашва. Деинсталирай уебвю докато го оправят...
Лошото е, че не на всички смартфони го позволява....

- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Самсунг S9 от сутринта като се започна едно крашване на апликаци като се започна със АБВ апликацията като след това и някои други и викам сигурно се е бъгнал телефона и го рестартирах със фабрични настройки и 1 час възстановявам данни
за сега няма проблем всичко работи не бях правил никакви обновления и за това си помислих че проблема е от тела, сега видях че не е обновило WebView и няма и да го обновя

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
alx написа:Публикували са лоша версия на webview и всичко което я ползва се крашва. Деинсталирай уебвю докато го оправят...
Господ здраве да ти дава! На жената Вайбъра и други приложения крашнаха и тамън се бях запътил към Технополис щото си викам край тоя телефон умря

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
И аз бях така днес преди обяд. Писах в гугъл и ми излезнаха статии от днес, та бързо се ориентирах за проблема 

10 мнения
• Страница 1 от 1