Wallpaper за Nokia

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Wallpaper за Nokia

Мнение от landikar » 06 Окт 2003, 23:34

Направих си жесток wallpaper за телефонченцето.Толкова ми хареса,че ви го давам безплатно.Готов и оразмерен за Nokia.
http://free.data.bg/landika/DIABLO.jpg
Има и още:
http://free.data.bg/landika/Murcielago_Back.jpg
http://free.data.bg/landika/bestexige1_1024.jpg
Изглеждат чудесно на екранчето,защото цветовете са контрастни.Пробвайте и вие.Ако някой има нещо интересно,да го дава.Да не си ги гледа само той. :evil:Ше ги оразмеря,за да изглеждат добре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

landicar?!?!? CARtinki :) pich

Мнение от vicho » 06 Окт 2003, 23:58

Еми какво да ти кажа, не схванах за какво точно става въпрос, май имаш готина нокиика :P и моеш да си слагаш JPG та като става ВЪПРОС за готини МАЛКИ картинки вав www.free.techno-link.com дадох "picture search" search: car и файла "по-малак от: 0.006 Mb" и така стигнах до следния адрес

http://free.techno-link.com/ANP/Pictures/Cars/ ======> виж там малките картинки може ида те заинтересоват, мене аватара ми е от там
ЯВНО не съм открил АМЕРИКА ама дано да съм помогнал пич,
АЙ НАЗДРАВЕ

STELLA ARTOIS

п.с. landikar ? Върви ли 300Td-то? :P
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 07 Окт 2003, 0:17

Аве знам ги тея,ама мен ми хареса,че сам си го направих.
P.S.Отде знаеш,че обичам Stella бре? :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

STELLA ... обичкаш СТЕЛА а? Ако кажа на жена ти :РРРР Хе-хе

Мнение от vicho » 07 Окт 2003, 0:52

STELLA ... обичкаш СТЕЛА а? Ако кажа на жена ти :РРРР Хе-хе Базик! Ами знам! То и аз обичам... Е значи не съм ти бил полезен кой знае колко, даже никак :? ама нема значение ВАЖНОТО Е ГУМИ И СТЕЛЛА ДА ИМА :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
И как ги направи? Любопитно ми е? Кай и аз да си напраа 8)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d 2007г.автомат

Мнение от ВИКИ » 07 Окт 2003, 11:27

Здравйте пичове :D Имам самсунг Т-400 който е напълно съвместим с нокия имам и номер за данни.Мога ли да си сваля тези картинки и как :?:
стелата от мене :wink:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 07 Окт 2003, 11:52

Би трябвало да стане като напишеш пълния адрес на картинката в wap браузъра, след което влезеш в Интернет и телефона трябва да те попита дали искаш да запазиш картинката. При мен така става, но картинките са .bmp формат за .jpg предполагам е същото де :) Като я запазиш на телефона предполагам знаеш какво да правиш ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 07 Окт 2003, 18:52

Картинките ги теглиш ги от нет-а с РС-то си и после ги слагаш в телефона с кабел или инфрачервен порт.Само да имаш софтуер де.

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 08 Окт 2003, 1:09

landikar написа:Картинките ги теглиш ги от нет-а с РС-то си и после ги слагаш в телефона с кабел или инфрачервен порт.Само да имаш софтуер де.

Това не е ли по-сложния вариант? :) М/у другото колко струва един infrared за PC?
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 08 Окт 2003, 9:44

Не колега.Това е най-добрият вариант и при това е БЕЗПЛАТЕН.Можеш да си теглиш колкото си искаш снимчици или картинки за SMS от нета и то без пари.А виждате ли тея идиоти колко пари искат за една кирлива картинка.Инфрачервеният порт не е толкова скъп.Питай някъде,ако ти се струва дебело,ще те уредим някак.Но сега нямам под ръка.Мога да донеса след 2-3 седмици.Сега съм се подпалил да си правя сам полифонични мелодии ама още нищо не мога да направя като за света.Но определено ми е интересно.Писна ми само за коли да мислим :D :D :D

Назад към Извън Темата