Ааа лелеелелеле .. умрях от смях :)
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
Ааа лелеелелеле .. умрях от смях :)
Предполагам го e писал местния шут на клуб FIAT в дир-а
Взех си преди 3 месеца Темпра 2.0.
Гледай на първо място да няма ръжда по колата - никаква. Дори и най-малкото петънце издава отношението на предишния собственик. Аз я взех с малко ръжда, въпреки че знаех, че не трябва да го правя. След това се оказа, че прикритата ръжда е доста повече, а по двигателя вътре какви поразии имаше. На бензин и е правен тунинг и преди да и направя основния ремонт с нея дърпах много по-мощни коли по улиците. Доколкото аз съм дърпач де, защото съм общо взето спокоен шофьор. Но едно Ауди А4 чисто ново и едно старо BMW 745 ги направих на "точка" в огледалото както се казва. Ама иначе двигателят беше похабен. Разорих се докато я поправя. Сега колата е практически с чисто нов двигател, който разработвам, чисто ново предно окачване и чисто нова спирачна система. Изчистена е от ръжда. Имам реално чисто нова кола, но както я купих за около 3000 лв. още толкова дадох по ремонти.
Гледай на първо място да няма ръжда по колата - никаква. Дори и най-малкото петънце издава отношението на предишния собственик. Аз я взех с малко ръжда, въпреки че знаех, че не трябва да го правя. След това се оказа, че прикритата ръжда е доста повече, а по двигателя вътре какви поразии имаше. На бензин и е правен тунинг и преди да и направя основния ремонт с нея дърпах много по-мощни коли по улиците. Доколкото аз съм дърпач де, защото съм общо взето спокоен шофьор. Но едно Ауди А4 чисто ново и едно старо BMW 745 ги направих на "точка" в огледалото както се казва. Ама иначе двигателят беше похабен. Разорих се докато я поправя. Сега колата е практически с чисто нов двигател, който разработвам, чисто ново предно окачване и чисто нова спирачна система. Изчистена е от ръжда. Имам реално чисто нова кола, но както я купих за около 3000 лв. още толкова дадох по ремонти.
Фен и то какъв, аз такива нещта (особено за старото 745) не съм виждал и в най-мокрите си сънища, които в някои отношения наподобяват, че дори и надминават alx
.
Вземайки предвид наблюденията ми и личния опит от познатото на някои от вас 728, известно като Пловдивската Гондола, не ми се мисли тази Темпра какво точно причинява на човешкия организъм.

Вземайки предвид наблюденията ми и личния опит от познатото на някои от вас 728, известно като Пловдивската Гондола, не ми се мисли тази Темпра какво точно причинява на човешкия организъм.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
- VEYRON
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '89 BMW 320i Coupe
- antonpenev
- кандидат ентусиаст
-
Е, някой можеше все пак да каже на шофьора на БМВ-то че има право да включи втора
Ама то човек дето си мисли че В30 или Е21 са размери на болтове и гайки\това съм го чул от BESSNIА\откъде може да знае че 745 има двигател с работен обем 4.5 литра?

Re: Ааа лелеелелеле .. умрях от смях :)
HITMAN написа:
Гледай на първо място да няма ръжда по колата - никаква. Разорих се . Изчистена е от ръжда. Имам реално чисто нова кола, но както я купих още толкова дадох по ремонти.[/b]
Малеееее :mha:

10 мнения
• Страница 1 от 1