Е това ме разби!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Е това ме разби!!!

Мнение от xaoc777 » 21 Ное 2003, 0:36

http://www.tangra.org/db/vnusheniq/video/btv.html

След лично моя проверка го установих!
Наистина го има!!!
Баси....
а това..
http://www.tangra.org/db/vnusheniq/video/messages.swf
да не го гледат хора със слаби сърца и слаба психика!!!!! :!: :!: :!:

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 21 Ное 2003, 1:12

Незнам колко са истина тези твърдения, нито мога да ги потвърдя, нито да ги отхвърля. НО. Гледал съм 4 предавания излъчени по добре познатия ни DiscoveryChanell посветени на така известния през 60-те години 25-ти кадър. Изводът изведен на края беше, че внушение наистина има, с тази разлика, че си внушаваме, че 25-тия кадър има значение. Изследването се провеждаше съвместно от американски и английски университети.
Лично аз вярвам на това, което гледах но все пак го има това НО.
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 21 Ное 2003, 10:13

Леле - тия са болни! Сатаната от екрана на Бтв -то :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 21 Ное 2003, 12:05

това и аз го четох преди доста време за 25 кадър
обаче много много не съм се замислял
сигурно има някаква шашма
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 21 Ное 2003, 12:06

ташаци :D
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 21 Ное 2003, 12:16

на рояци:)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Lord Dred » 21 Ное 2003, 13:38

И аз го проверих, пълно е със бързо сменяващи се сатанински знаци. Дори и да нямат подсъзнателно въздеиствие, заради това че пускат такива кадри по национална телевизия трябва да хвърчат глави.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 21 Ное 2003, 14:04

Както спряха ДЕН например. За 1 предаване - цялата телевизия.

ентусиаст
Аватар

Мнение от fxmaker » 21 Ное 2003, 15:57

а тва видяхте ли го... http://www.tangra.org/db/vnusheniq/audio/bg_music.html

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 21 Ное 2003, 19:36

Майко мила... NO COMENT!!!

"А пък ти се възмути"
НАЗАД: КУР ЗА ЛЕВСКИ!!!...

Баси простотиите!!!
Тия хора си нямат работа :tong:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 21 Ное 2003, 20:46

Ебаси пичовете, сигурно слушат всичките си емпетройки наобратно... :lol: :lol: :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от Kati » 30 Дек 2003, 13:59

бях чувала за този 25-ти кадър и за това обръщане на музиката...ама това мина всякакви граници...шашнах се!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Celica

Мнение от Ich0 » 31 Дек 2003, 10:59

Може и сериозно да се бъркам, но системата PAL (на която предават повечето телевизии тук, включително и БТВ) е на стандарт 25 кадъра в секунда - не 24. А и друго искам да кажа - как ще стане този монтаж като само ако се добави 1 различен кадър от останалите (като тия по снимките) картината веднага ще подскочи и най-малкото ще изглежда като срив или нещо такова. Незнам тия хора откъде извадиха тия простотии и какви са тия работи, но аз не мога да повярвам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 31 Дек 2003, 19:40

Тия си нямат работа, пишат пълни простотии! Първо, както отбеляза колегата по-горе, в киното има 24 кадъра в секунда, в телевизията - 25. Пал сигнала има 572 реда по хоризонталата. Тези 25 се предават върху екрана на 2 части - първо нечетните редове от кадъра, после четните. Това става със скорост, която човешкото око не улавя и не можем да усетим технологията, която е напълно различна от тази в киното. Експериментите за въздействие върху съзнанието могат да се свържат само с предизвикване на главоболие когато редовете на двата полукадъра се разместят. Ефекта се изразява в леко размазване на движението, което е изключително дразнещо окото, тъй като се случва със скорост, по-голяма отколкото може да рзличи (нещо като да снимаш кола в движение с непригоден обектив). Та, ако се подмени този полукадър, окото улавя нещо нередно, което го дразни, но не може да го различи, така че не може да предаде на мозъка какъвто и да е надпис. Ако бъде подменен цял кадър, тогава окото го различава и мозъка осъзнава какво е имало на него, дори и съвсем бегло. Което само по себе си изключва подсъзнателно въздействие! Въпросните пичове от ТВ предавания са се вдъхновили от филма "Боен клуб", където точно преди да започнат финалните надписи има вкаран 1 кадър със суперблизък план на първообраза на комбинацията с три пръста, която показваме, когато някой ни засече на пътя... Та... същите тези пичове просто цеят да се направят на интересни пред тийнейджърите, които много се увличат по мистиката, нищо повече. Върху психиката може да се въздейства чрез телевизионно предаване единствено, ако на него са заснето конкретни образи (неясни обекти, светкавици, мъртвешки елементи, определени геометрични форми в различни цветове и т.н) Нещо подобно беше пуснато като тема "оптическа измама" във форума наскоро. Но едва ли някой би останал на канала, ако му пуснат кадри като от филма "The Ring" (не се сещам БГ заглавието).
Що се отнася до сатанинските послания в песните, такива са открити още в музиката на Ролинг Стоунс, Дайър Стрейтс и куп банди от 50-те, 60-те и 70-те, та до днес. Или поне така смятат разни хора. Като гледам колко поколения са отраснали с тях... не знам... Майка ми и баща ми определено не са сатанисти... :) Но е интересно явление, може би е предизвикано и умишлено. Ама не се връзвайте на най-старите фокуси, с които са плашили зрителите си пионерите на хоръра и научната фантастика в киното... А сега, можете да си поемете въздух... и да се наслаждавате на хубавите неща, независимо по коя телевизия са...
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 01 Яну 2004, 22:07

"The Ring" = "Предизвестено убийство"!!! Дълбоко препорачван от мен филм... А колкото до кадрите, ОСТАВАМ БЕЗ КОМЕНТАР... или може би само една думичка... Глупости
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Следваща

Назад към Извън Темата