Момчета да ви кажа ква глупост напраих неска

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Момчета да ви кажа ква глупост напраих неска

Мнение от LuBo1 » 25 Ное 2003, 18:38

Да ви разправям ко напраих неска, срам ме от постъпката ми.

Седим си на даскало и идва някакъв и вика ти какво си говорил за мене. А с това момче забележете сме имали конфликт в чата :lol: .Идва удря ме и толкова му беше след това само ме скубеше. Даже не ме и удари. Последиците за него бяха много катастрофални цялата му глава е синия тук таме съм го одрал ама бая яката (нямам нокти) ташаците го болели и най вече съм се опитал да го убия чрез душене.Е убиха ме да се смея след това в директорската стая. Забележете аз имам 3 класа свидетели че тои ми е посегнал а аз само съм се защитавал.Ся ще ме съдят :!: :evil: Затова че оня имал по малка пишка от моита. Хубу че на разтурваха щото вече оставаше без лице горкия. Не го знам как се държеше на краката си много големи изяде в главата си.И мамка му беше по корав от мене. Много съжелявам, че се случи така, аз не обичам да се бия имам проблеми с здравето и ми е забранено да прая резки движения и ся си патя от това което му пречиних.

Как да постъпя кажете ми? Искаха да ме сдобрят с него , но е под достоинството ми да му подавам ръка по скоро щях друго му дам :wink:

Еи нидеи правете тупалки ,щото аз ако я бях почнал щяха ме осъдят :roll:

Утре смятам маика ми като отиде в училище да бъде с адвоката на семеиството и това момче да си заминава от училището. С такива хора сме ставали "гимназия" така ли :cry:

не ми се разправя как мина разговора с директорката и баща му, много смешно ми става като се сетя че щели да ме съдят :oops:
ИзображениеИзображение

Назад към Извън Темата