Начи седиш си чинно и мирно на светофара и...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

каква ти е реакцията?

бе ще ме бие ма ша са пробвам... важно е тръпката
30
54%
аз съм господ бог- и със 50-100 коня да ме води пак ша го бия
3
5%
няя се пробвам- ша ма бие после ша ми е тъпо
0
Няма гласували
ша са направя че го дърпам само да го видя как ша са изстреля
4
7%
гаджето/ жената/ детето са със мене - не смея (демек оправдания)
0
Няма гласували
бе не е ясно на къв хал е а може и да направи грешка- я да видим...
12
21%
бе къв е тоя бе? я да плува- изобщо няя се занимавам...
7
13%

Общо гласове : 56
master of the force
Аватар

Начи седиш си чинно и мирно на светофара и...

Мнение от alx » 03 Дек 2003, 17:31

до тебе се примъква някои и ти застава във мъртвата точка (ужким да не го видиш) и чака да те издуха като стане зелено (демек виждаш го че е вдигнал оборотите и леко пълзи напред в очакване на светофара... колата му по твое усмотрение е определено по-бърза от тебе, но не е космически кораб... пича не гледа нагло, не те предизвиква, но ти си знаеш че като стане зелено ще се опита да те дръпне....

ти как отреагирваш?
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от july`s » 03 Дек 2003, 17:46

тръгвам си нормално, като ако е възможно му освобождавам допълнително място, да си се изстрелва щом иска

клинах първото и аз, ама с горната презумпция (за мястото)
<br>
br

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Дек 2003, 18:08

Тръгвам бавно и достолепно, усмихвайки му се презрително на следващия сфетофар.. освен ако не е с някоя 20- годишна жига щото с 1.7 дизел не съм за гонки май :)))
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 03 Дек 2003, 18:50

Аванта не пускам мамка му ... пресен пример - две ленти, първи коли, аз в дясната (за на дясно с идеята да продължа направо), до мен 760Li V12 :roll: , човека сам, аз с приятелката ми и Пилотчето на задната седалка, ... Като светна зелено, само подавах и връщах газта, за да успеят да получат някакво сцепление гумите и се намърдах пред 7мака ... кой каза, че 760Li вървяло? :lol: Ако и беше подал газ щях да го видя чак на следващия светофар ... и то отзад :shock: Но пък на същото това място имам пак гонка, но този път с разменени позиции, в дясното (за на дясно) стоеше пак Е65, но 745i с тънката идея този път той да се намърда пред мен... е този и подаде газ, но разстоянието е късо (пресичат се две платна и в дясното има паркирали коли, остава само лявото свободно) та се наложи да скача на спирачките, защото нямаше къде да се пъхне :wink: Явно ми върви само на седмици на този светофар :?: :idea: :wink:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от playordie » 03 Дек 2003, 20:24

кажи кЪде това ... в русе ? .. че има да гадая сега
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 03 Дек 2003, 20:32

Абе аз не че карам из града, ама какъв е тоя, че ще ми се прави... давам газ до ламарина, ако успея - успея, ако не - не... абе ако не успея го избутвам към някое дърво, па след това каквото ще да прави. :D :D :D
:fart:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 03 Дек 2003, 20:47

alpina-ma6inata написа: ...

NFSто е вредно за здравето:РРРР
Изображение

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 04 Дек 2003, 7:37

Моето мнение е точно такова като на анкетата " бе не е ясно на къв хал е а може и да направи грешка- я да видим... " ;)
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 04 Дек 2003, 10:56

скачам в кериза веднага, важно е да сме вътре с разхода бе ей! :D
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 04 Дек 2003, 11:04

Сега се сетих за една история от началото на лятото:

Беше четвъртък, взехме си 740D-то от Капитолия и айде на разходка да разтъпчем "печката", правим едно кръгче по България и спираме на светофара при бившата дискотека Ритъм в посока НДК, до нас се намърдва А8 4.0D и то новичко като нас, светва светофара и двете "печки" газ колко може, муцуните броня до броня. Нито колегата познава БМВ-то нито пича с 8-цата си познава колата и колкото натискат толкова и внимават, ама вече сме с почти 140 и в същия момент аз поглелелелелждам в огледалото и виждам зад нас едно Порше 993 седи залепено зад бързите дизели и мечтае за екстра с която да може да прескача! В момента в който се доближихме до уширението при завоя за светофара на Димитър Несторов и България, оня отзад с бензиновата кола с демонстративно пренебрежение влезе в завоя пред нас и то на една страна... еййй пичове напиках се от кеф тогава!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 04 Дек 2003, 11:35

Важно е тръпката :) Пък и то повечето хора дори да имат 50-100 коня отгоре, не могат да ги управляват, виж ако са 200-300 отгоре, просто няма смисъл... ама пак мое се пробваш, стига ситуацията да е подходяща и да няма опасност :)

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 04 Дек 2003, 14:00

лудницата е на ниво по улиците
ама се хващам в последно време че правя много яки глупости
та затова ще се поогранича
до ламарината ама винаги разумно :wink: :oops: :shock: :lol: :lol:

и с поздрави към Бавареца:

АКО НЕ МОЖЕМ ДА ГИ МИНЕМ ЩЕ ГИ БЛЪСКАМЕ :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 05 Дек 2003, 21:35

Е, унетре съм и с двете ноги.
Издухвам бай Данчо като цигане зелен сопол, като див арабин двугърба камила :D
Па куту ма мине...кво толкоз :drink:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vlado-BENZ » 05 Дек 2003, 21:44

Ееее, тука ме кефите....абе да ви призная, като гледам в различните форуми каква е логиката на шофьорите на други марки, и вашата, на БМВ, и май имате моята логика, което значи че правилно съм се насочил към смяна на марката :)
А сега по темата: гласувах за първото, в крайна сметка тва е най-важното, да се състезаваш с себе си!!!!!! А не с противника! Да видиш докъде ти стигат нервите, какъв е максималния предел на сърцето и бързината ти, когато занасяш умислено в поредния 120 градусов завой........уфффффф, аре да престана че се възбуждам вече....:)
Та иначе по някой път когато съм ядосан, въпреки че съм с печка, май съм като втория вариант, чувствам се като бог....тва ми е лошото, много пъти на косъм съм се разминавал, защото примерно съм натискал спирачката доста късно....абе знаете за какво говоря, като ви гледам, и вие не сте по-културни от мене, просто тъй като карам в Плевен, там няма такова натоварване, и през деня, както си карам, нищо не ми пречи да бия ръчна на чисто права отсечка...тука ако направя така, сигурно 5 коли ще ми се забият в багажника или вратите :(

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 06 Дек 2003, 11:06

Аз май се прецаках, че гласувах за най-долното :wink:
Но в момента съм на вълна "не се поддавай на провокации, после тоя до мене ли ще ми праи колата :lol: "
Ей и умната с райсинга по софия опасно е :!:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата