Какво мислите за количките с дистанционно???
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Какво мислите за количките с дистанционно???
Днес гледах реклама на вс телешоп
и си паднах по едно малко бмв-нце коли4ките се управляват от часовник с вградено дистанционно и бутони искат 60лева 4удя се дали си си струва
пп:аз им се кефа от малък !!! има6е кръжоци едно време, аз 4ленувах в няколко от тях и по4ти не ми остава6е време за у4ене
:ектроника ,ракетомоделизъм, корабомоделизъм, жп дело
бе6е много яко особено по състезанията
сега ми е останал един скутер от едновреме който така и не го направих с дистанционно мислех да купя някоя китайска коли4ка от илиянци и да сваля управлението от нея( може да управлява два двигателя) и така когато ходя на морето с нея да разкарвам бирите на подобна сценка

пп:аз им се кефа от малък !!! има6е кръжоци едно време, аз 4ленувах в няколко от тях и по4ти не ми остава6е време за у4ене

бе6е много яко особено по състезанията

Последна промяна ludiagsm на 12 Яну 2004, 0:03, променена общо 3 пъти
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Аз пък да ви питам кой каква количка има, щот аз страшно им се кефа, имам Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet сичките му функции там, напред назад, лево десно, РАЧНА НЕАМ, но ви казвам че с нови батерий мога да направя 130-40 градуса завъртане на една страна, не мога да го заиграя достатачно за 180
Това у нас в хола на теракота, пролетта ще го изкарвам на картинг пистата, бас ловя че на 1ва ще вървя успоредно е на Енджи Е36цата
:mha:
бтв. имам и една количка пак на дистанционно, некво бъги японско, ама е много скапано!!!

бтв. имам и една количка пак на дистанционно, некво бъги японско, ама е много скапано!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Нали знаете Мъжете и децата се различават по големината на играчките!!!!!!!!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
м/// поуърчо...!!! Ще се напрая, че не съм те чул, предполагам, че във всеки от наса живее по едно дете, така, че няма нищо лошо (мое си мнение де)!!! А относно играчките, имам и една японска "играчка" в гаража, така, че общо взето ми е се тая, как ще ме подкачиш
!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
по-слабичкото, не знам, ама тва дето се е размазало на стола с бялата шапка се казва лудото момче:))))
п.с.: луд, догодина искам с теб на море:)
тая оферта с масичката МНООООГО ми хареса:))))
п.п.с.: Вичо, ти пък пак се обади неподготвен:)
п.с.: луд, догодина искам с теб на море:)
тая оферта с масичката МНООООГО ми хареса:))))
п.п.с.: Вичо, ти пък пак се обади неподготвен:)
Последна промяна Engi на 12 Яну 2004, 3:39, променена общо 1 път

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
vicho не се засягаи бе аз се майтапих (изглежда не си ме разбрал) то аз съм си още дете такаче и аз харесвам играчките!!(особенно тези в истински размер)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
и аз така
и аз също съм луд по модели в мащаб, особено ако са с ел, задвижване повече от 1 к.с или двигател с вътршно горене,
за влакчета да не говорим... и сина ми вече е запален...

за влакчета да не говорим... и сина ми вече е запален...

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Не споменавайте за колички,че това ми е болна тема.
Имах един много готин форд експлорер джип,с голяма заребдаща с ебатерия,който на обикновен паркет на задна превърташе 2.5 до 3 оборота с малките си гумета,преди да потегли.Но вендъж,докато ме нямало наште пуснали в стаята да си играе някакво дете,което му отчупи задната гума.Нямам нищо против малки деца,но това щях да го
От малък много ги харесвам,но това,което ме накара да се запаля беше следната случка: В Турция пътувам с микробус по вътрешноградската магистрала с около 80-90 км/ч.ПОнеже бях отпред при шофьора и се опитвахме да завържем някакъв автомобилен разговор(ама той едва плещи българки,аз още по-малко турски),когато той изведнъж се разкрещя"ВИЖ,ВИЖ".
Една малка количка ни изпреварваше малко по малко от лявата страна, а зад нея трима младежи,едния от които провиснал през задния джам на едно малко пежо с дистанционно в ръка,я следват с колата си.Гледката беше още по-невероятна,когато прекараха количката под една движеща се с около 60-70км/ч кола.Направо полудях и от спирката вместо у нас отидох направо в най-големия им търговкси център,да видя за какво става въпрос.Резултата беше 650 Долара най-евтината с вътрешно горене и пластмасова обвивка.Тази на магистралата обаче беше метална(или поне така ми се стори) и с един много готин ДТМ-ски спойлер,на който можеше да се променя ъгъла.Тези вече бяха към 1100-1200 долара.Това,което още повече ме втрещи беше че двигателите им са 5кубически см, не знам каква мощност,но достигана при 38000 оборота в минута
Имах един много готин форд експлорер джип,с голяма заребдаща с ебатерия,който на обикновен паркет на задна превърташе 2.5 до 3 оборота с малките си гумета,преди да потегли.Но вендъж,докато ме нямало наште пуснали в стаята да си играе някакво дете,което му отчупи задната гума.Нямам нищо против малки деца,но това щях да го

От малък много ги харесвам,но това,което ме накара да се запаля беше следната случка: В Турция пътувам с микробус по вътрешноградската магистрала с около 80-90 км/ч.ПОнеже бях отпред при шофьора и се опитвахме да завържем някакъв автомобилен разговор(ама той едва плещи българки,аз още по-малко турски),когато той изведнъж се разкрещя"ВИЖ,ВИЖ".
Една малка количка ни изпреварваше малко по малко от лявата страна, а зад нея трима младежи,едния от които провиснал през задния джам на едно малко пежо с дистанционно в ръка,я следват с колата си.Гледката беше още по-невероятна,когато прекараха количката под една движеща се с около 60-70км/ч кола.Направо полудях и от спирката вместо у нас отидох направо в най-големия им търговкси център,да видя за какво става въпрос.Резултата беше 650 Долара най-евтината с вътрешно горене и пластмасова обвивка.Тази на магистралата обаче беше метална(или поне така ми се стори) и с един много готин ДТМ-ски спойлер,на който можеше да се променя ъгъла.Тези вече бяха към 1100-1200 долара.Това,което още повече ме втрещи беше че двигателите им са 5кубически см, не знам каква мощност,но достигана при 38000 оборота в минута

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Re: и аз така
Любо Мегов написа:за влакчета да не говорим
Аз имам PIKO още от времето на баща ми е

А освен БМВ мечтата ми е за такава количка с ДВГ . На автоизложението през лятото ги гледах ,имаше някаква фирма която ги вкарваше.Най-евтината беше с двигател 2.5сс и струваше 2000 долара. Ама иначе окачвания , алуминиеви шасита ,карбуратори , диференциали ,извари,всичко имаше имаше модели за по 8 хилки

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Аз имам BMW E36 M3 GTR на Kyosho, клас Pure Ten. Карбоново шаси, напълно регулируемо независимо окачване с маслени амортисьори, преден и заден диференциал, две скорости, сликове и гуми за дъжд. Дзверо развива до 80км/ч
Голям гъдел е да го set-неш up твърдо и да го гледаш като в DTM 

Power is Nothing Without Insanity
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Нека и аз да си поиграя с вас
!!!И аз съм луд фанати кна тая тема ама нема толко кинти-за тия пари си купих истинско BMW
!!!Ианче имам доста модели на BBURAGO но за съжаление само 1 BMW защото до скоро имаха само Z3,а сега за Z8 нямам пари!!!Иначе имам на BBURAGO 1/18:BMW Z3///M(синьо),Dodge Viper RT/10(червен),Ferrari 456GT(синьо),Ferrari 550Maranelo(червено),Ferrari 360Modena(жълто),Ferrari F50(червено),Shevrolet Corvette(червен),1/24:Land Rover Freelander(сив) и на MAISTO:MERCEDES-BENZ ML320

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Моя приятел Toledo_CL е голям ама от наи големите фанатици на Бураго и на малките колички кви ли няма , ама нека тои да напиши кви има и кви тунинги им вкарва , аз само ще го издам има новата седмица 

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2