ОВЧИ МОЗЪК БЪЛГАРСКИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

ОВЧИ МОЗЪК БЪЛГАРСКИ

Мнение от sonny » 13 Юли 2007, 19:14

Тази шибана, тъпа и проста държава, колкото и да ми е болно, няма да се оправи никога.
Развива се следната ситуация. Колата ми е паркирана пред гаража, улицата е еднопосочна. По посока си се движи ладичка, срещу знака влиза цайс със Ситроен ZX рег№ С2047МТ. Така, аз съм си облегнал на колата, ладичката и ситроена се разминават точно при моята кола, ситроена е в нарушение и при разминаването, с неговитеу огледала, удря моето и това на ладата, при което цайса от ситроена не ме вижда и тръгва да ме удря с бронята, докосна ме по крака, това става доката се е обърнал към шофьора на ладичката и го ругае, че можел да иде по-вдясно. Докосва ми крака и в този момент аз избухвам, удрям с юмрук по капака, в този момент отзадната седалка започва да крещи жена, виждам и бебе в столче, жената започва да крещи истерично, аз се ядосвам още повече и в пристъпп на ярост, удрям един шамар на огледалото и то се прибира и се удряв стъклото на врата, в този момент истеричката отвътре, започва да крещи още толкоз, чесъм счупил стъклото на колата. Цайса спира насредата на улицата и слиза треперещ, докато вади от чантичката с документи нещо си, ми вика може ли да видя документите ви, аз казвам неможе, истеричката слиза от колата и започва да квичи, чесъм разплакал бебето, вика ще викам кат, аз казвам, викай. В тоз момент, треперещият цайс вече е извадил личните си документи от чантичкта и ми показва няква карта на МВР. Аз му казвам да си гледа работата, излезе и баща ми и започнаха да се карат, цайса вдига телефона и прави постановка, че звъни на КАТ. Започва чакане, през това време текат разправии, щото истеричката крещи, докато си държи детето на ръце и му вика буквално в ухото. След 10мин тоа геврек ми вика дай 20лв за стъклото (такова счупено няма) и да си ходя, аз му казвам, бе ти нормален ли си, удряш ми колата, удряш ме мене, влизаш срещу знак, та и пари искаш, АРЕ УЛЕВО. ТОа си подви тарлъците и заплашнайки си се качи на бърлогата и замина. В тоз момент се обждат мойте хора от районното на които съм звъннал в процеса на разправии и те казват, въобще не е звъняно на дежурния.

Ай са кажете ми, тая проста и тъпа държава дали ще се оправи. Всеки божи ден минават поне по 40 коли в насрещното и в момент на разминаване ми удрят огледалото. На всичкото отгоре сите цигани са в Лозенец през деня да ровят в кофите, влизат в насрещното и като тръгна да ги трепам, викат Бате аз неразбира. Сите коне серат по улицата, колите го разнасят и е смрад неземна. Аз хода и ги бия да неминават, а те са се научили и точно преди нас, раздават камшиците на коня за да не ги изловна, ама утре ше им еба путката майчина. Нема се опрай таа държава. Затова ше си купа един УАЗ и като вида някой срещу знака ГАЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

ентусиаст
Аватар

Re: ОВЧИ МОЗЪК БЪЛГАРСКИ

Мнение от [Georgi] » 13 Юли 2007, 19:26

Тоя сигурно е бил чистача на кенефите в МВР, щом въпреки наличието на служебна карта не ти се е напъвал. Иначе самите шапкари са доста нагли и си мислят, че са над закона...

Изход от ситуацията с тъпата държава има. Изхода се казва "летище София". Моето търпение взе да се изчерпва и започвам да се замислям вече, още повече че в следващите 10-ина години нищо няма да се промени.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 13 Юли 2007, 19:46

Батенце не им се ядосвай, аз ако бях тоя толко шамари щеше да отнесе че нямаше да му дойде на акъла да слиза от колата, а иначе ако ти се занимава с глупости се обади в полицията и подай жалба щом му помниш номера, въпреки че в нашта смотана държава най много да го наградят с медал че не те е прегазил :evil:
Верно е за УАЗ-ката ама аз съм си намислил да взема някакъв разнебитен фиат панда да му сложа едни ролбари и тръгвам на лов за уроди, ша газя мам и да еба проста, докато не останат само нормални!!! Или са рецари или са психопати пешеходци самоубийци или и киорави пенсионери като в твоя случай ;)
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Юли 2007, 20:21

сони, батка така както си го написал- и ти си част от проблема... не казвам че ако се беше случило на мене нямаше да отреагирам по още по-грозен начин... давам си сметка... но просто споделям.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 13 Юли 2007, 20:31

Всякакви бастуни има ако им се връзваш на всичките ще останеш без нерви преди тях. Пак добре ,че не си реагирал по-остро. Аз лично трудно успявам да се сдържа като ми крещи някой истерик насреща...
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 13 Юли 2007, 20:33

Не стига че ти удря колата удря и теб и пари ще ти иска
не знам как си се здържал. при такава ситуация 2-3 тупаника не му мърдат
не си струва расправията с тия жалби молби
единственото удоволетворение би било лична саморазправа
или така наречените чупени муцуни :evil:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Юли 2007, 20:33

Такава "МВР" карта и аз имам ама единственото за което служи е да плаша пазача на университета да ме пуска на паркинга на ректора :mhihi:
А циганите почти ги отучих покрай нас да минават като пускам кучето да им гони коня.
Тоя очилатия трябваше да го държиш там и да твърдиш, че ти е минал през крака и да викаш кукерите да му пишат акт.
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 13 Юли 2007, 20:37

що не викна да го пребием бре :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 13 Юли 2007, 21:30

и аз това се чудя как аджеба ще имам железни нерви като твоите. щех да го разглобя като лего
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 13 Юли 2007, 22:06

То и баща ми скоро го беше нервирал някъв идиот. Тъпака искал баща ми и още няколко коли зад него да му правят път понеже видиш ли е богопомазан :evil: И почнал да удря по BMW-то защото баща ми не му обръща внимание и без да иска ударил задното стъкло и го пръснал смотаняка :maad: И после разбирасе избягал ама по-добре така защото :box: :duel: Абе има всякакви идиоти какво да правиш.....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 13 Юли 2007, 22:15

е не разбрах колегата алхикса каква част от проблема е в случая сони... че се е облегнал на колата или че е реагирал, че едва не са го прегазили :roll:
или трявваше да даде 20 лева и щеше да е постъпил правилно :roll: ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Юли 2007, 22:30

Владо написа:е не разбрах колегата алхикса каква част от проблема е в случая сони... че се е облегнал на колата или че е реагирал, че едва не са го прегазили :roll:

винаги когато опре до саморазправа тези които са си позволили да опрат до нея са част от проблема.. така го мисли.

има един основен момент- когато няма умишлена физическа заплаха спрямо тебе не можеш да отвръщаш със такава. ще ти дам примери- ако някои те блъсне без да иска и ти оцелееш не може да го извадиш от колата и помелиш. ако някои те псува на майка- псувай го и ти- но не посягай. не случайно като стане някои голям въргал по света полицията пита само едно - "кой почна"?

същото важи и за огледалото - ми нали сони ще му обърне огледалото и оня в пристъп на ярост ще излезе и ще го застреля... и.. оти го ручааме жабето? физическите изблици не са решение.

но както казах- понякога е направо невъзможно да останеш безучастен или да си търсиш правата по офицялния начин... съгласен съм.... аз лично съм бил виновен по тая линия доста пъти... но това не го прави по-доброто решение.
Последна промяна alx на 13 Юли 2007, 22:38, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 13 Юли 2007, 22:33

Явор написа:що не викна да го пребием бре :mhihi:

:yes:

ше му сложим главата под гумата и ше праим бърнаутки :evil:
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 13 Юли 2007, 22:49

sonny написа:Тази шибана, тъпа и проста държава, колкото и да ми е болно, няма да се оправи никога.
Развива се следната ситуация. Колата ми е паркирана пред гаража, улицата е еднопосочна. По посока си се движи ладичка, срещу знака влиза цайс със Ситроен ZX рег№ С2047МТ. Така, аз съм си облегнал на колата, ладичката и ситроена се разминават точно при моята кола, ситроена е в нарушение и при разминаването, с неговитеу огледала, удря моето и това на ладата, при което цайса от ситроена не ме вижда и тръгва да ме удря с бронята, докосна ме по крака, това става доката се е обърнал към шофьора на ладичката и го ругае, че можел да иде по-вдясно. Докосва ми крака и в този момент аз избухвам, удрям с юмрук по капака, в този момент отзадната седалка започва да крещи жена, виждам и бебе в столче, жената започва да крещи истерично, аз се ядосвам още повече и в пристъпп на ярост, удрям един шамар на огледалото и то се прибира и се удряв стъклото на врата, в този момент истеричката отвътре, започва да крещи още толкоз, чесъм счупил стъклото на колата. Цайса спира насредата на улицата и слиза треперещ, докато вади от чантичката с документи нещо си, ми вика може ли да видя документите ви, аз казвам неможе, истеричката слиза от колата и започва да квичи, чесъм разплакал бебето, вика ще викам кат, аз казвам, викай. В тоз момент, треперещият цайс вече е извадил личните си документи от чантичкта и ми показва няква карта на МВР. Аз му казвам да си гледа работата, излезе и баща ми и започнаха да се карат, цайса вдига телефона и прави постановка, че звъни на КАТ. Започва чакане, през това време текат разправии, щото истеричката крещи, докато си държи детето на ръце и му вика буквално в ухото. След 10мин тоа геврек ми вика дай 20лв за стъклото (такова счупено няма) и да си ходя, аз му казвам, бе ти нормален ли си, удряш ми колата, удряш ме мене, влизаш срещу знак, та и пари искаш, АРЕ УЛЕВО. ТОа си подви тарлъците и заплашнайки си се качи на бърлогата и замина. В тоз момент се обждат мойте хора от районното на които съм звъннал в процеса на разправии и те казват, въобще не е звъняно на дежурния.

Ай са кажете ми, тая проста и тъпа държава дали ще се оправи. Всеки божи ден минават поне по 40 коли в насрещното и в момент на разминаване ми удрят огледалото. На всичкото отгоре сите цигани са в Лозенец през деня да ровят в кофите, влизат в насрещното и като тръгна да ги трепам, викат Бате аз неразбира. Сите коне серат по улицата, колите го разнасят и е смрад неземна. Аз хода и ги бия да неминават, а те са се научили и точно преди нас, раздават камшиците на коня за да не ги изловна, ама утре ше им еба путката майчина. Нема се опрай таа държава. Затова ше си купа един УАЗ и като вида някой срещу знака ГАЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Оооо, миг поспри. Ся ще те налазат тукашните безгрешници и ще почнат да те упрекват колко неадекватно си реагирал и как те биха постъпили на твое място и бла-бла :mhihi: и ако на негово място беше някой с А, В, С, и Ждмъ класите ко щеще да праиш тогава.....Бе сещаш се :mhihi:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 14 Юли 2007, 9:02

rado_rf написа:
sonny написа:

:mhihi: .... тва май се случи в една нруга тема. :roll:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата