Какво сънувате?!?! :)
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Какво сънувате?!?! :)
Идейка да разказваме свойте сънища, били те автомобилни, "мокри'', страшни и т.н.
Тъй като прая темата започвам пръв.
В последно време само БМВ-та сънувам и музичка, не е истина направо, сънувах преди няколко дни, че се возя с приятелката си в Е36 купе и вътре дъни In da club (сигурно вследствие от филмчето което гледах с колата на ЛудияГсм "dance.wma" или avi беше не помня)!
Снощи сънувам аз, че съм пред блока на братовчед ми и чакам да ходя на сбирка на ЕКО Петролеум, и идват две баварки, едната беше на Ati E21-то което беше качено на 19 цолови джанти и идваше със въртене на гуми, пък другото на Еднжи купето което от завоя с невероятен дрифт се понесе към мене. Спряха във облак от дим и Ати вика "Скачай" (не съм го виждал, ама сън, знае ли човек). Качих се аз в Е21-цата, вътре беше някво ненормално, некви неонки под таблото, касетофона некав як, сложих колана и Ати каза нещо от сорта на "Давай" и махна на Еднжи под звучния шум на 6 цилиндровия РЕВ на Жълтата баварка и изфърчахме с БМВ-то...
това горе долу си спомням!!!
Май нещо не съм наред... ТО ЕДВА ЛИ СЪМ САМО АЗ?!?!?

Тъй като прая темата започвам пръв.
В последно време само БМВ-та сънувам и музичка, не е истина направо, сънувах преди няколко дни, че се возя с приятелката си в Е36 купе и вътре дъни In da club (сигурно вследствие от филмчето което гледах с колата на ЛудияГсм "dance.wma" или avi беше не помня)!
Снощи сънувам аз, че съм пред блока на братовчед ми и чакам да ходя на сбирка на ЕКО Петролеум, и идват две баварки, едната беше на Ati E21-то което беше качено на 19 цолови джанти и идваше със въртене на гуми, пък другото на Еднжи купето което от завоя с невероятен дрифт се понесе към мене. Спряха във облак от дим и Ати вика "Скачай" (не съм го виждал, ама сън, знае ли човек). Качих се аз в Е21-цата, вътре беше някво ненормално, некви неонки под таблото, касетофона некав як, сложих колана и Ати каза нещо от сорта на "Давай" и махна на Еднжи под звучния шум на 6 цилиндровия РЕВ на Жълтата баварка и изфърчахме с БМВ-то...
това горе долу си спомням!!!
Май нещо не съм наред... ТО ЕДВА ЛИ СЪМ САМО АЗ?!?!?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- vicho
- старши ентусиаст
-
Енджи... не моеш си представиш батко колко ми е кеф да сънувам такива работи... Събуждам се с усмивка на уста и пак се замечтавам
Нещо верно ми има, явно за друго освен БМВ и музика чат-пат не мисля... даже за гаджето не са сещам толкоз!!! Абе ЛУДА РАБОТА...
ДИВ СЪМ НА МЕЧО УШЕ!!!
Ландикар... Ами случва ми се и до късно да спинкам... щот си лягам всяка сутрин в големите часове 4-5, когато сваря, и после ставам към 13:00 и беж на даскало, ама сега ще ми се види нанагорно 7 без 15 да съм на крак... ужас!!!
КЕКЕКЕ неам търпение да заспя да видя тази нощ кво ще бъде, бас ловя, че ще са двете Е46ци които секи ден виждам пред кафенето долу пред Пожарната... Лелеле колко са красиви... Едно Е46 купе, и едно Е46 Седан и двете сиви с невероятни джанти и са на 1 човек!!! И на терасата на кафето има огромно знаме "BAVARIA"!!! Ненормалник!!!
quixzole кажи си ве, споделяйте споделяйте!!! Интересно ще стане!
п.с. Бах как се отплеснах, не ми обращайте внимание... ТО КОЙ СИ Е БОЛЕН СИ Е БОЛЕН, кво да се прай
:tong:

ДИВ СЪМ НА МЕЧО УШЕ!!!
Ландикар... Ами случва ми се и до късно да спинкам... щот си лягам всяка сутрин в големите часове 4-5, когато сваря, и после ставам към 13:00 и беж на даскало, ама сега ще ми се види нанагорно 7 без 15 да съм на крак... ужас!!!
КЕКЕКЕ неам търпение да заспя да видя тази нощ кво ще бъде, бас ловя, че ще са двете Е46ци които секи ден виждам пред кафенето долу пред Пожарната... Лелеле колко са красиви... Едно Е46 купе, и едно Е46 Седан и двете сиви с невероятни джанти и са на 1 човек!!! И на терасата на кафето има огромно знаме "BAVARIA"!!! Ненормалник!!!
quixzole кажи си ве, споделяйте споделяйте!!! Интересно ще стане!
п.с. Бах как се отплеснах, не ми обращайте внимание... ТО КОЙ СИ Е БОЛЕН СИ Е БОЛЕН, кво да се прай

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз напоследък или не сънувам или не си спомням
По принцип като сънувам сънувам как се любя (да не кажа правя секс с приятелката си
) и по някой път даже се сабуждам и разбирам че не е било сън
А последния път когато сънувах БМВ беше преди да си купя колата като се бях наточил на една 320ис
работите почти бяха в кърпа вързани и сънувах как махам издайническото "с" отзад и си пъпля по светофарите като бавен 6-так
и понеже и сега като си карам комбайната по светофарите винаги се намира някое навъсено селянче с 8210-ка и голф 2 гти да ме гледа жадно за мъст към БМВ
да но аз не се поддавам на провокаций
поне не винаги и ако скоростта не е над 160 когато имам някакъф шанс
та бях стигнал до там как трудно изкушаващите ме голф-чета гледат с празни погледи как двойния ауспух на 4 цилиндровия 192 коньов двигател издава нечовешкия си звук м/у 4500 - 7500 оборота
където и наистина му е силата
Сънувал съм и как наказвам сякакви други стрийт бегачки с строгия 4-врат седан, с тясните гуми и 14 цоловите си джанти, с напълно отговарящия външен вид на 316-ка
като изключим издайническия спойлер на задния капак, двойната цеф отзад, и масления радиатор и перката за охлаждане която е н/у бъбреците и радиатора
но това са детайли на който "неинтересуващите" се от БМВ и изобщо огромната маса от народ която имам чуството че мрази БМВ (до сега четох някаква тема в Ауди форума, доста интересно ми беше, но реших да не правя удоволстивето на хищните за обиди Ауди фенове като се регистрирам и напиша нещо което те мощно да опровергаят) няма да обърнат внимание и... и... в редките случай когато ме предизвикат ще гледат жално
разбира се водачите на автомобили който са по силата на малкия, сладък M-Power
Другото каквото сънувам го казах най-горе но мисля че няма смисъл да разказвам в големи подробности
все пак насоката тук са автомобилите и сънищата свързани с тях
П.С. извинявам се но на доста места вместо буквата "Ъ" съм писал "А" това е от пустия навик на пиша на латиница
Да не си помисли някой че тея деот караме БМВ не знаем как се пише "сънувам" или "събуждам"

По принцип като сънувам сънувам как се любя (да не кажа правя секс с приятелката си

А последния път когато сънувах БМВ беше преди да си купя колата като се бях наточил на една 320ис

та бях стигнал до там как трудно изкушаващите ме голф-чета гледат с празни погледи как двойния ауспух на 4 цилиндровия 192 коньов двигател издава нечовешкия си звук м/у 4500 - 7500 оборота

Сънувал съм и как наказвам сякакви други стрийт бегачки с строгия 4-врат седан, с тясните гуми и 14 цоловите си джанти, с напълно отговарящия външен вид на 316-ка

Другото каквото сънувам го казах най-горе но мисля че няма смисъл да разказвам в големи подробности

П.С. извинявам се но на доста места вместо буквата "Ъ" съм писал "А" това е от пустия навик на пиша на латиница

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
BMDrago и аз съм имал такъв сън .Спомням си че беше на изгрев и бях заслепен нищо не виждах ,а пътя само от остри завои ,спирачката не бачка и всичи завои само на як дрифт.Когато изгря слънцето колата спря сама.Беше гадно.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ААААААААААААААААААААААААААА
ВИЧООООООООООООООООООООО
ти ме разби.
леле, ако знайш какво ми стана на душицата, като прочетох разказа ти.....
неам думи(и емотикони), смао такива неща да събнуваш.
Особено 19-ките и пушека най-ме изкефиха.......
ААААААААААААААААААААААААААААААААА
не си човек ти, да сънуваш такива неща, леле, ся нема да мога да спа тая нощ9сериозно), започвам да обмислям как може 21-цата да стъпи на 19-ки.
И тва с "тръгвай" много ме изкефи.
А и темата е яка.
Аз слдвах една година психология и имах за преподавател един психоаналитик. Говорехме си веднъз за мен, защото исках да започна курсове при него за психоанализа и той ме пита: това ли е била мечтата ти??
а аз му казвам:ако трябва да съм откровен винаги съм мечтал да стана автомобилен състезател
той:ама като малък ли?
аз аз му казвам: не, дори сега, но знам, че няма как да стане
той:събуваш ли, че караш?
аз: много често
той без да се замисли, каза: значи при теб е много задълбочен случайя, ще гпвприм на курса за това
така и не отидох на този курс, защото сметнах за по-добре да се преместя в ТУ, но и не разбрах какво ми има
Спомням си, че след най-дългата ми връзка на първата вечер след раздялата събувах, че карам е38 тдс по булеварда в Люлин до Киров и се изтрелвам зверски от светофара. Преди това година и малко(докато бях с приятелата си) почти не бях събувал коли, а този сън ми се стори толкова истинкси, че като се събудих си мислех:е тя колата трябва да е отпред, явно съм преуспял. Не искам да ви казвам след 5 секунди като се сетих, че е сън колко кофти ми стана.....
Но винаги, когато събнувам коли се наспивам и се чуствам свободен...
имаше една реплика в бързи и Яростни, която направо ме удари в сърцето - пича казваше:има нещо в колите, което ме успокоява.
така след яко каране съм невероятно спокоен и мога да търпя всекиго.
същото е и като сънувам, че карам.....
алеле, 19-цола....
ВИЧООООООООООООООООООООО
ти ме разби.
леле, ако знайш какво ми стана на душицата, като прочетох разказа ти.....
неам думи(и емотикони), смао такива неща да събнуваш.
Особено 19-ките и пушека най-ме изкефиха.......
ААААААААААААААААААААААААААААААААА
не си човек ти, да сънуваш такива неща, леле, ся нема да мога да спа тая нощ9сериозно), започвам да обмислям как може 21-цата да стъпи на 19-ки.
И тва с "тръгвай" много ме изкефи.
А и темата е яка.
Аз слдвах една година психология и имах за преподавател един психоаналитик. Говорехме си веднъз за мен, защото исках да започна курсове при него за психоанализа и той ме пита: това ли е била мечтата ти??
а аз му казвам:ако трябва да съм откровен винаги съм мечтал да стана автомобилен състезател
той:ама като малък ли?
аз аз му казвам: не, дори сега, но знам, че няма как да стане
той:събуваш ли, че караш?
аз: много често
той без да се замисли, каза: значи при теб е много задълбочен случайя, ще гпвприм на курса за това
така и не отидох на този курс, защото сметнах за по-добре да се преместя в ТУ, но и не разбрах какво ми има

Спомням си, че след най-дългата ми връзка на първата вечер след раздялата събувах, че карам е38 тдс по булеварда в Люлин до Киров и се изтрелвам зверски от светофара. Преди това година и малко(докато бях с приятелата си) почти не бях събувал коли, а този сън ми се стори толкова истинкси, че като се събудих си мислех:е тя колата трябва да е отпред, явно съм преуспял. Не искам да ви казвам след 5 секунди като се сетих, че е сън колко кофти ми стана.....
Но винаги, когато събнувам коли се наспивам и се чуствам свободен...
имаше една реплика в бързи и Яростни, която направо ме удари в сърцето - пича казваше:има нещо в колите, което ме успокоява.
така след яко каране съм невероятно спокоен и мога да търпя всекиго.
същото е и като сънувам, че карам.....
алеле, 19-цола....

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- vicho
- старши ентусиаст
-
успокоява, прави кеф и не знам си още какво, каквото искате го наречете, всеки път като се кача в колата получавам духовен оргазъм... не че много върви, не че съм и кой знае къв шофиор, просто си ме кефи, адски гот ми е!!!
Ати нема да ти казвам батко, като се събудих за кво ставаше на въпрос, усмивката ми беше до ушите, толкова се бях зарадвал, че не знам... после малко се поусъзнах и ми стана малко кофти щот е било сън, а не истина, А ТОЛКОВА МНОГО МИ СЕ ИСКА!!! (то за това и го сънувам може би)... и така миналите от миналите нощи нищо не си спомянм, явно съм спал сладко и спокойно, ама ПРЕДПОЧИТАМ, БМВ-та и дим от гуми!!! Направо кеф... Както каза ати, "САМО ТАКИВА НЕЩА ДА СЪНУВАШ", това направо ме трогна, ИСКА ЛИ ПИТАНЕ, бате ати... всяка нощ ми се ще да виждам любимата марка на сън... пък на яве, като му дойде времето (за сега само веднъж Е36 и ще го помня цял живот)!!!
Айде разкажете и вие нещо... с нетърпение чакам да сподели ,quixzole кво е сънувал тъй като каза, че го е хванало срам... Явно нещо... ИНТЕРЕСНО!!!
СПОДЕЛЯЙТЕ!!!
п.с. с нетърпение чакам следващата сбирка на Еко (на сън), че и на яве до някой друг месец...
п.п.с. пожелавам на ВСИЧКИ, СЛАДКИ сънища...

Ати нема да ти казвам батко, като се събудих за кво ставаше на въпрос, усмивката ми беше до ушите, толкова се бях зарадвал, че не знам... после малко се поусъзнах и ми стана малко кофти щот е било сън, а не истина, А ТОЛКОВА МНОГО МИ СЕ ИСКА!!! (то за това и го сънувам може би)... и така миналите от миналите нощи нищо не си спомянм, явно съм спал сладко и спокойно, ама ПРЕДПОЧИТАМ, БМВ-та и дим от гуми!!! Направо кеф... Както каза ати, "САМО ТАКИВА НЕЩА ДА СЪНУВАШ", това направо ме трогна, ИСКА ЛИ ПИТАНЕ, бате ати... всяка нощ ми се ще да виждам любимата марка на сън... пък на яве, като му дойде времето (за сега само веднъж Е36 и ще го помня цял живот)!!!
Айде разкажете и вие нещо... с нетърпение чакам да сподели ,quixzole кво е сънувал тъй като каза, че го е хванало срам... Явно нещо... ИНТЕРЕСНО!!!
СПОДЕЛЯЙТЕ!!!
п.с. с нетърпение чакам следващата сбирка на Еко (на сън), че и на яве до някой друг месец...
п.п.с. пожелавам на ВСИЧКИ, СЛАДКИ сънища...

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Веднъж ми се случи и се надявам да се повтори
Сънувах как бях на картинг пистата на Шумахер в родния му град и по незнам какъв повод карах картинг с един приятел от фирмата. Нямаше завой, без дрифт, тругване без пушеци, а всъщност карах картинг. Изведнуж дойде някакъф и почна да ми плямпа нещо на непонятния за мен немски и след негo се изсипа Шумахер, който каза че много муе харесало как карам и шял да ме учи, да ставам Ф1 Мастер
, а .. тогава се събудих 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Много често като съм ужасно изморен и си легна и откъртя веднага санувам как падам от високо и в момента на досега с земята така бесно скачам в няква конвулсия че по някой път като шутна бюрото с ПС-то имам чуството че монитор-а ще литне
И сърцето ми развива за по малко от секунда сигурно 180 удара в минута

И сърцето ми развива за по малко от секунда сигурно 180 удара в минута

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2