Успех
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Абе остави друго, ами напоследък чете и форума
Междодругото говорих с мацката....каза, че била голяма фенка и обеща да дойде на събора.....Има един проблем обаче.....нямала кола с която да дойде и търси превозвач
Всъщност поради по-горе изброените от Владо причини, проблемите станаха ДВА
Така че който почерпи най-добре ще получи телефона

Междодругото говорих с мацката....каза, че била голяма фенка и обеща да дойде на събора.....Има един проблем обаче.....нямала кола с която да дойде и търси превозвач

Последна промяна quixzole на 31 Яну 2004, 15:13, променена общо 1 път
- Новини
-
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
абе да си призная напоследък и аз се зачетох доста по тоя сладур.ком
а и открих много готин начин за забавление:) с ати регистрирахме една стара снимка на приятелката ми с едно измислено име и доста предизвикателно инфо и са си правим голямо парти:) само влизаме с нейния профил и за отрицателно време почват да ни зарибяват някакви дупета с бесни голфове, канят ни по кафета и т.н.т.
весело е и то доста:Р пробвайте да си регнете по една снимка на гаджетата:)
п.с.: асене, ако решиш да си регваш снимка на гаджето, обади се да ти усужа с някоя снимка :mha: :mha: :mha:

п.с.: асене, ако решиш да си регваш снимка на гаджето, обади се да ти усужа с някоя снимка :mha: :mha: :mha:

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Новини
-
Енджи, ДА *******
Най-сериозно ти го заявявам.
Всички простотий си имат граници, все пак. Кой си ти, че да си позволяваш да даваш коментарчетата си за неща които не те засягат? Кой си ти, че да даваш оценки за хора, които не познаваш и кой за Бога си ти, че да обиждаш хора, на които аз държа?
Освен това аз тебе с жена досега не съм те виждал..... все с Fast&Furious те виждам и взе даже съмнително да ми се струва :mha:
П.С. Извинявам се за изпускането на нервите но искам да помоля колегите да не коригират или трият постинга ми. Всеки има право да защити гледната си точка макар и по подобен нецивилизован начин, като моя. Благодаря предварително!
edited by Turturelo - хранете се на лични съобщения, правилата са едни за всички!

Всички простотий си имат граници, все пак. Кой си ти, че да си позволяваш да даваш коментарчетата си за неща които не те засягат? Кой си ти, че да даваш оценки за хора, които не познаваш и кой за Бога си ти, че да обиждаш хора, на които аз държа?
Освен това аз тебе с жена досега не съм те виждал..... все с Fast&Furious те виждам и взе даже съмнително да ми се струва :mha:

П.С. Извинявам се за изпускането на нервите но искам да помоля колегите да не коригират или трият постинга ми. Всеки има право да защити гледната си точка макар и по подобен нецивилизован начин, като моя. Благодаря предварително!
edited by Turturelo - хранете се на лични съобщения, правилата са едни за всички!
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
!!Asen_X написа:Освен това аз тебе с жена досега не съм те виждал..... все с Fast&Furious те виждам и взе даже съмнително да ми се струва :mha:![]()
Е айде сега и аз го изядох заради Енджи

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Engi написа: само влизаме с нейния профил и за отрицателно време почват да ни зарибяват някакви дупета с бесни голфове, канят ни по кафета и т.н.т.весело е и то доста:Р пробвайте да си регнете по една снимка на гаджетата:)
Сега ше ми хареса да опазарите тая мацка за събора и да се окаже някой матурец с голф :mha: :mha: :mha: :mha:
- Engi
-
Нощния ездач
-
сори асене. явно трябва да си говорим само сериозно, щото доказа, че от майтап не разбираш...
ще гледам да не се шегувам с теб:(
а по въпроса за жените ми : аз съм девствен бе бате? кви жени?:)

а по въпроса за жените ми : аз съм девствен бе бате? кви жени?:)

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2