Вижте ги тия боклуци!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Вижте ги тия боклуци!
http://dnes.dir.bg/2007/09/03/news2065235.html
Какво ще кажете, а? А вие си плащайте данъците!
Какво ще кажете, а? А вие си плащайте данъците!
- Гост
-
да им беха върнали тъпия либиец-от локърби да си го чукат у главата,а дълга да си остане! нищо ,че немало да го върнат-се некой ден можеше да опрат пак и тогава...! щехме да си го поискаме.
по тая логика никой никакви дългове да не връща!?
и ме е яд не на скапаните либийци-намерили начин-преебали ни!
яд ме е ,че ше плащам са за чужди грешки!!!щот некой не си е свършил работата,не е извел сестрите на време и са....! нема дълг!
яд ме е ,че ше плащам са за чужди грешки!!!щот некой не си е свършил работата,не е извел сестрите на време и са....! нема дълг!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:да им беха върнали тъпия либиец-от локърби да си го чукат у главата,а дълга да си остане! нищо ,че немало да го върнат-се некой ден можеше да опрат пак и тогава...! щехме да си го поискаме.
За тоя либиец - Ал Мегархи - Кадафи плати около 3 милиарда долара, за да му го върнат. Взеха му парите и не му го върнаха. Не вярвам, че нашите - били те 10 или 56 милиона долара да са в състояние да обърнат каруцата.
Честно казано, виждам участието на форума в кампанията. Но аз не съм убеден нито, че нашите са толквоа невинни, нито, че Кадафи е толкова черен.
И вярвайте ми... БОли го него за нашите няколко милиона дали ще ги плати или не. Още довечера той и компания са ги изяли тея пари на пълнени камили и уиски. Друго нещо се цели с тея стъпки, може би дори и настройване на хората.
SKISA напълно съм съгласен с тебе щото наще умрели заспали управници вместо да гледат от къде да откраднат и кво да завлекат да вземат и да се опраят малко мамицата им
ей така като си говорим всички много добре знаем че нищо няма да се промени но .......
ей така като си говорим всички много добре знаем че нищо няма да се промени но .......Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Понеже сме много "богата" държава, затова опростяваме и дългове вече
Да не казвам, че с това признават, че медиците са виновни!!!
Нали самите те го казваха, няма да плащаме нито лев иначе признаваме вината им!!! А сега кво......
П.П Но много хора смятат, че така и ли иначе тези пари нямаше да ги види наща мила родина, а така поне все едно са солидарни към заразените деца и помагат на тях по този начин!!! А ние ще пращаме постоянно по левче за някой болно българче за да може да се лекува
Нали самите те го казваха, няма да плащаме нито лев иначе признаваме вината им!!! А сега кво......
П.П Но много хора смятат, че така и ли иначе тези пари нямаше да ги види наща мила родина, а така поне все едно са солидарни към заразените деца и помагат на тях по този начин!!! А ние ще пращаме постоянно по левче за някой болно българче за да може да се лекува
Последна промяна Club BMW на 03 Сеп 2007, 17:28, променена общо 1 път
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Club BMW написа:Понеже сме много "богата" държава, затова опростяваме и дългове вече![]()
Сега идат избори. И после пак...
- Гост
-
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
А някой обърна ли внимание на снимката ,какъв "голям българин"
предава парите
Време е ,....идват избори 
предава парите
Време е ,....идват избори "Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
ти пък откога взе да разбираш от м/ународна политика?(jackrock) 
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Последна промяна Le Transporteur на 03 Сеп 2007, 21:00, променена общо 1 път
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3