Има ли кой да направи...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Има ли кой да направи...

Мнение от antonpenev » 10 Фев 2004, 23:33

Здравейте,
ето линка http://www.winamp.com/skins/browse.php? ... &query=bmw на който видях скин за winamp на БМВ клуб Беларус(втория скин в редицата).И се замислих - абе ентусиастите от Беларус като седнат да слушат музика и си пуснат Уинампа си се кефят като видят надписа на техния клуб!
Та въпроса ми е дали някой може да направи същия скин ама да пише БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ например :D щото аз колкото съм скаран с програмирането :cry:
П.С. вижте и скина на М5 - на мене той най-много ми допадна!
"Вярно, акулите не са най-бързите риби, но те никога не спят"
Ати

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 11 Фев 2004, 0:28

значи, има една програмка Winamp Skin Maker . Та, тя е за правене на скинове за Вин-ампа :) Хващаш една картинка (в случая логото на клуба) и тази програмка я прави на скин :wink: , смисъл разполага картинката върху Вин-ампа. Можеш да сменяш шрифта, цвета на буквите, надписите....Абе много лесно са го направили :P . Дръпни си я и си направи В-ампа по твой вкус :arrow: аз лично си изтеглих един скин на Z8, от [/url]http://worldofwinamp.hit.bg/[url]
Ама си е друго сам да си го сглобиш :D
(Ако може и снимка на Буто си да сложиш :wink: :bchug: )

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '89 BMW 320i Coupe

Мнение от VEYRON » 12 Фев 2004, 18:26

Аз ще се помъча да направя скин за Winamp на клуба , но не обещавам нищо :) Можете да дадете няква идея освен логото какво друго да сложа. То е ясно , че ще е баварец ама какъв :wink: :wink:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 12 Фев 2004, 19:13

Veyron, успех :yes: Ще направя и аз един пробен тия дни, и ще го пусна на критиците :)

Назад към Извън Темата