gonka
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
gonka
Здравеите фенове знам едно място кадето може да се праят сатезания безопасно и без проблеми лесно достъпно на около 15км от пловдив отбива се от карловска и се минава 1км няма в близост населено място това е едно изиставено летище без асолютно никаква охрана ако се интересува някой да писше
Тук пишем на кирлица
Иво
Тук пишем на кирлица
Иво
- Vento
- младши ентусиаст
-
- Кара: Porsche 911 997
- Мечтае да кара: Porsche 911 993
- Vento
- младши ентусиаст
-
Да, сетих се! Аз често пътувам оттам, но бетон...
А и няма да са много феновете, на които ще им се разхожда до там. Което донякъде е добре, че ще игнорираме хлапетата и семкаджиите. А и едва ли ще дойдат ония с бурканите там. Ами не знам - като се затопли ще сондираме мнения на митницата... Все пак - БРАВО ЗА ИДЕЯТА!
- Vento
- младши ентусиаст
-
НЕ, точно в обратна посока е - по пътя за Карлово! И е малко по-далеч. А Първенец е ужасен сега, освен че е къса пистата, бяха изпочупили стъкла и разхвърляли боклуци по нея. НЕ става!
Аз няколко пъти предлагам алтернативи на митницата, ама никой не захапва:
1. От светофара на хирургиите на Пещерско до DINEXPRESS - перфектен нов асфалт и дължина;
2. От железния мост на влака (до басейна "Балона") успоредно на река Марица до моста на ВХВП. Добър асфалт и дължина, малко има денивилация, но не е сериозна. Обаче 2-ро РПУ е доста близо и вариантите за бягство не са много добри.
Аз няколко пъти предлагам алтернативи на митницата, ама никой не захапва:
1. От светофара на хирургиите на Пещерско до DINEXPRESS - перфектен нов асфалт и дължина;
2. От железния мост на влака (до басейна "Балона") успоредно на река Марица до моста на ВХВП. Добър асфалт и дължина, малко има денивилация, но не е сериозна. Обаче 2-ро РПУ е доста близо и вариантите за бягство не са много добри.
8 мнения
• Страница 1 от 1