gonka
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
gonka
Здравеите фенове знам едно място кадето може да се праят сатезания безопасно и без проблеми лесно достъпно на около 15км от пловдив отбива се от карловска и се минава 1км няма в близост населено място това е едно изиставено летище без асолютно никаква охрана ако се интересува някой да писше
Тук пишем на кирлица
Иво
Тук пишем на кирлица

Иво
Да, сетих се! Аз често пътувам оттам, но бетон...
А и няма да са много феновете, на които ще им се разхожда до там. Което донякъде е добре, че ще игнорираме хлапетата и семкаджиите. А и едва ли ще дойдат ония с бурканите там. Ами не знам - като се затопли ще сондираме мнения на митницата... Все пак - БРАВО ЗА ИДЕЯТА!

НЕ, точно в обратна посока е - по пътя за Карлово! И е малко по-далеч. А Първенец е ужасен сега, освен че е къса пистата, бяха изпочупили стъкла и разхвърляли боклуци по нея. НЕ става!
Аз няколко пъти предлагам алтернативи на митницата, ама никой не захапва:
1. От светофара на хирургиите на Пещерско до DINEXPRESS - перфектен нов асфалт и дължина;
2. От железния мост на влака (до басейна "Балона") успоредно на река Марица до моста на ВХВП. Добър асфалт и дължина, малко има денивилация, но не е сериозна. Обаче 2-ро РПУ е доста близо и вариантите за бягство не са много добри.
Аз няколко пъти предлагам алтернативи на митницата, ама никой не захапва:
1. От светофара на хирургиите на Пещерско до DINEXPRESS - перфектен нов асфалт и дължина;
2. От железния мост на влака (до басейна "Балона") успоредно на река Марица до моста на ВХВП. Добър асфалт и дължина, малко има денивилация, но не е сериозна. Обаче 2-ро РПУ е доста близо и вариантите за бягство не са много добри.
8 мнения
• Страница 1 от 1