Е тва е истински фен на марката...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Е тва е истински фен на марката...

Мнение от gettattoo » 20 Фев 2004, 10:44

Колко от вас биха си татуирали еблемата на БМВ?
Изображение
Таттоо by Charlie(gettattoo) Drammen,Norway,2002.
Keep Bulgaria beautiful,get a tattoo:))))))
Изображение
Support 81 Worldwide!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Фев 2004, 10:52

Аз бях писал някъде вече, че има един от плевен с едно Е36 много наточено, та въпросния пич има емблемата на БМВ татуирана на тила си :)
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 20 Фев 2004, 18:20

Аз лятото исках бат Булли да ме заведе да ми направят, ама мама не му даде :lol:
сега сериозно - лятото един приятел художник ми нарисува емблемата на рамото, за да видя дали ще ми хареса. Просто е невероятно, макар хората да гледаха малко тъпо- едни си избобразили динозаври, други дракони, а малък ати емблемата на БМВ.
бтв - Геттатоо ти предполагам си човека, към когото трябва да се обърна, като си дойдеш..
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 20 Фев 2004, 20:18

и аз имам идея да си направя такава :wink:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Потребител
Аватар

Мнение от gettattoo » 20 Фев 2004, 20:20

Геттатоо ти предполагам си човека, към когото трябва да се обърна, като си дойдеш..

Живот и здраве,като се върна 6те му мислим...По принцип не татуирам в БГ от 3 години,но за идеята 6те направим изклЮ4ение! :lol:
http://www.gettattoo.com
Изображение
Support 81 Worldwide!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 21 Фев 2004, 22:34

Ати подсети ме като се видим да ти покажа гърба си.. ако ти харесва ще те заведа там където аз се татуирам :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 21 Фев 2004, 23:04

аз искам нещо подобно на задника :) , така винаги 6те се седя върху
BMW :)

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 23 Фев 2004, 13:01

Gettattoo :yes:
Slipknot :yes:
Lud :yes:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 23 Фев 2004, 21:00

Я па ся мене ме пипнахте точно сьм в цикьл за татооо.
другата седмица лягам за пореден пьт под иглата и умувам модел,но по голям фен сьм на BAYERN MUNCHEN,е аз си го имам вече но моите маистори немогат да се справят с идеалните крьгове.геттатоо ти как се справяш и каква ще е отстьпката за колеги от клуба :lol:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Потребител
Аватар

Мнение от gettattoo » 23 Фев 2004, 22:13

B U L L I написа: аз си го имам вече но моите маистори немогат да се справят с идеалните крьгове.геттатоо ти как се справяш и каква ще е отстьпката за колеги от клуба :lol:

Ми кво да ти кажа пи4?! Трябва да ви направя таттоо-сите без пари,(ще се по4ерпим),щото на тея цени дето ба4кам няма да ви огрее 8)
Сега съм в Копенхаген и минималната ми цена е: 85 евро-това примерно за китайски йероглиф :lol: Така 4е офертата ще е ограни4ена!Относно справянето с кръговете-питай твоите майстори дали са 4ували за Charlie?И виж също как съм направил емблемата на Нисан-а! :wink:
П.П. Това важи само за 4ленове на БМВ клуба!!!
Изображение
Support 81 Worldwide!

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 23 Фев 2004, 23:47

gettattoo написа:
B U L L I написа: аз си го имам вече но моите маистори немогат да се справят с идеалните крьгове.геттатоо ти как се справяш и каква ще е отстьпката за колеги от клуба :lol:

Ми кво да ти кажа пи4?! Трябва да ви направя таттоо-сите без пари,(ще се по4ерпим),щото на тея цени дето ба4кам няма да ви огрее 8)
Сега съм в Копенхаген и минималната ми цена е: 85 евро-това примерно за китайски йероглиф :lol: Така 4е офертата ще е ограни4ена!Относно справянето с кръговете-питай твоите майстори дали са 4ували за Charlie?И виж също как съм направил емблемата на Нисан-а! :wink:
П.П. Това важи само за 4ленове на БМВ клуба!!!

Бе това исказване "няма да ви огрее" мноо грубо прозвуча, аз мисля, че цената няма голямо значение като става дума за таттоо'с защото това се прави веднъж и ти остава за цял живот.Аз лично се рисувам при Емо (Inky Dragon) и съм супер доволен, но с удоволствие бих си платил и такава цена, ако видя, че си толкова добър колкото съм чувал :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от gettattoo » 24 Фев 2004, 0:13

SlipKnoT написа:Бе това исказване "няма да ви огрее" мноо грубо прозвуча, аз мисля, че цената няма голямо значение като става дума за таттоо'с защото това се прави веднъж и ти остава за цял живот.Аз лично се рисувам при Емо (Inky Dragon) и съм супер доволен, но с удоволствие бих си платил и такава цена, ако видя, че си толкова добър колкото съм чувал :yes:

Абе пи4,не ме разбирай криво...Вси4ко това бе6е написано в 6еговита форма.6то се хва6та6 за думите?виждам как пове4ето хора тук не са от заможните,надали 6те могат да отделят 250-300 евро за таттоо.Така 4е офертата ми не обижда никой,даже напротив! И стига с тея заяждания,като децата сте! 4овек да не каже не6то....Тва май ми е последния пост,този форум не е за пораснали деца( т.е. такива като мен на 30-40) :D
Изображение
Support 81 Worldwide!

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 24 Фев 2004, 0:25

Не съм се обидил в никакъв случаи.. и не се заяждам още повече :) просто споделих, че всеки които е тръгнал да се рисува ще препочете да даде дори и 500лв., но после да не го е срам да ходи на море 8)

П.С. Сори за острят пост :yes: :bchug:

Peace :!: :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от gettattoo » 24 Фев 2004, 0:41

За това 4е вси4ки дават по 500 лв. Аз и моите приятели от 3-4 години ба4каме в 4ужбина.Моя у4еник Димо-Австрия,Вацека-Австрия,Смоков от Шумен(сега в Италия),Стилиян-брат му(Италия),Мони от Бургас(Африка),Ива6а -Плевен в 4ехия,и много други в Испания,и къде ли не по света...Така 4е Respect;)

Peace :drink:
Изображение
Support 81 Worldwide!

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 24 Фев 2004, 0:57

Много си прав.. има (имаше) много добри татуисти в България но просто тук няма хляб за програмисти, инжинери и т.н. камо ли за хора които се занимават с това изкуство :evil: и както става с всички (или поне повечето) умни и можещи Българи, всеки поема пътя към чужбина защото там труда му се оценява и то подплатено с доста Euro's! Respect!

Следваща

Назад към Извън Темата