Помагайте!!! Налази ме вирус...
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Помагайте!!! Налази ме вирус...
Моля ви се са ми дадете съвет как да се оттърва от гадинката.
Използвам Нортън Анти-вирус последната версия, непрекъснато го ъпдейтвам, но ето пак ме е хванал. Рестартира ми се компютъра, като ми пише надпис който ме предупредява да си запаметя нещата. Нортъна го засича но ми казва че не може да го предотврати.
Изтеглих си Ф-прот, тя пък не го засича, от днес компютъра ми лагва нечовешки! Моля ви спешно ми дайте съвет , как мога да се спася.

Използвам Нортън Анти-вирус последната версия, непрекъснато го ъпдейтвам, но ето пак ме е хванал. Рестартира ми се компютъра, като ми пише надпис който ме предупредява да си запаметя нещата. Нортъна го засича но ми казва че не може да го предотврати.
Изтеглих си Ф-прот, тя пък не го засича, от днес компютъра ми лагва нечовешки! Моля ви спешно ми дайте съвет , как мога да се спася.

Re: Помагайте!!! Налази ме вирус...
BMW///M-ma6inata написа:Моля ви се са ми дадете съвет как да се оттърва от гадинката.
Изтеглих си Ф-прот, тя пък не го засича, от днес компютъра ми лагва нечовешки! Моля ви спешно ми дайте съвет , как мога да се спася.![]()
![]()
![]()
пробвай да сканираш онлайн с панда

Re: Помагайте!!! Налази ме вирус...
BMW///M-ma6inata написа:Моля ви се са ми дадете съвет как да се оттърва от гадинката.
Изтеглих си Ф-прот, тя пък не го засича, от днес компютъра ми лагва нечовешки! Моля ви спешно ми дайте съвет , как мога да се спася.![]()
![]()
![]()
пробвай да сканираш онлайн с панда. Натисни върху банера:

Аз имах проблем с нортъна и така се оправих. После махнах Нортъна и ползвам avg
Препоръчвам я.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Баси работата.. от бая годинки имам ПЦ, никога не съм използвал анти-вирусни програми и нито веднъж не съм имал проблем с вируси, черей и т.н. ..имам чувството, че тези програми е*** полужението! 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 61&start=0
Аз имах същия проблем, трябва да си пачнеш уина и после да го изчистиш, много е неприятен
Успех
Аз имах същия проблем, трябва да си пачнеш уина и после да го изчистиш, много е неприятен

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Баси работата.. от бая годинки имам ПЦ, никога не съм използвал анти-вирусни програми и нито веднъж не съм имал проблем с вируси, черей и т.н. ..имам чувството, че тези програми е*** полужението!
Чукай на дърво! И по-добре си сложи някоя антивирусна, че не се знае кога...

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Club F1, антивирусната ти не е avg, a e avp
Машинке, аз друго освен формат не бих препоръчал, защото никога няма да си сигурен в 100%-товото изчистване от вируси! Лично мое си мнение. Аз тря само spybots, а ако имам друг по-среиозен вирус форматирам и инсталирам на ново - за час и половина работа.

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Откачаш всякакви мрежи, модеми и тем подобни, след това "format c:" и така нататък. Ако не помогне отваряш широко прозореца и със засилка.... (joke)
Както каза chefo по-горе трябва да се оправиш. За windows XP ще ти трябва SP1.
Както каза chefo по-горе трябва да се оправиш. За windows XP ще ти трябва SP1.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
Пробвай с AWG Anti-Virus http://www.grisoft.com/ много добра програмка. А за червеите си слагаш ZoneAlarm спира червеите http://www.zonelabs.com/.
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Тц тц тц малеее страх Абе колеги какви са тези савети Форматирай диска!!!
Вие какво като се разболеете от грип да не би да си сменяте дробовете
В ниакакъв случай не е препоръчително форматиране освен че винаги се губи по нещо при форматиране (защото по закона на всемирната гадост винаги се забравя по нещо) то във случая не е наложително ама хич. Ако правилно съм разбрал човека просто някой от червеите (които излязоха напоследък) му атакува 135 порт и понеже не си е инсталирал няколко пача за Windows (зависи коя версия има - трябва да се инсталл съответните ъпдейти) Нещо повече като форматира диска и си инсталира windows отново понеже пак няма да бъде ъпдейтнат ще има абсолютно същия проблем, защото тези червей не се записват ниакъде на локалния диск те просто атакуват 135 порт и по този начин забиват един от kernell processess na Windows. Така че моя съвет е инсталирай си пачовете (за Windows XP za 2 a za Windows 2000 mislq che e edin no ne sym siguren) след което си сложи ZoneAlarm Pro и можеш да си сигурен че си перфектно защитен!!!

SGV
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Моля те кажи ми нещо повече за тея пачове( с XP съм) и ми дай линкове ако може, направо съм полудял вече, никоя програма не ми засича червея, тая Zone Alarm е някаква платена, доколкото виждам в сайта, ако имате линкове моля ви да ми дадете. От вчера до днес съм изтеглил поне 15 антирусни програми, и никоя не го поправя, включително Симантек специална версия за моя червей. Направо съм луднал
И ще те помол по като на дебил да ми обясниш къде се слагат тея пачове и директни линкове да дадеш, че по тея работи хич ме няма :x
А ето каде Нортъна ми засича вируса:
Source: C:\WINDOWS\system32\winhlpp32.exe
Click for more information about this virus : W32.HLLW.Gaobot.gen

А ето каде Нортъна ми засича вируса:
Source: C:\WINDOWS\system32\winhlpp32.exe
Click for more information about this virus : W32.HLLW.Gaobot.gen
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5