Помагайте!!! Налази ме вирус...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Помагайте!!! Налази ме вирус...

Мнение от BMW///M-ma6inata » 04 Мар 2004, 21:34

Моля ви се са ми дадете съвет как да се оттърва от гадинката.
Използвам Нортън Анти-вирус последната версия, непрекъснато го ъпдейтвам, но ето пак ме е хванал. Рестартира ми се компютъра, като ми пише надпис който ме предупредява да си запаметя нещата. Нортъна го засича но ми казва че не може да го предотврати.
Изтеглих си Ф-прот, тя пък не го засича, от днес компютъра ми лагва нечовешки! Моля ви спешно ми дайте съвет , как мога да се спася. :!: :!: :!: :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 04 Мар 2004, 21:42

И Норън щом не помага незнам.Моя всеки ден засича по един два но ги оправя.Сори дано се оправиш. :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от CnupugoH » 04 Мар 2004, 21:52

Това не е вирус а е 4ервей. И аз го имам :evil:
програмата която ти трябва е:

FixBlast Symantec W32.Blaster.Worm Fix Tool 1.0.4
Fun Is Not A Straight Line!

Потребител
Аватар

Re: Помагайте!!! Налази ме вирус...

Мнение от Club F1 » 04 Мар 2004, 22:02

BMW///M-ma6inata написа:Моля ви се са ми дадете съвет как да се оттърва от гадинката.
Използвам Нортън Анти-вирус последната версия, непрекъснато го ъпдейтвам, но ето пак ме е хванал. Рестартира ми се компютъра, като ми пише надпис който ме предупредява да си запаметя нещата. Нортъна го засича но ми казва че не може да го предотврати.
Изтеглих си Ф-прот, тя пък не го засича, от днес компютъра ми лагва нечовешки! Моля ви спешно ми дайте съвет , как мога да се спася. :!: :!: :!: :!:

пробвай да сканираш онлайн с панда

Изображение

Потребител
Аватар

Re: Помагайте!!! Налази ме вирус...

Мнение от Club F1 » 04 Мар 2004, 22:06

BMW///M-ma6inata написа:Моля ви се са ми дадете съвет как да се оттърва от гадинката.

пробвай да сканираш онлайн с панда. Натисни върху банера:

Изображение

Аз имах проблем с нортъна и така се оправих. После махнах Нортъна и ползвам avg

Препоръчвам я.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 04 Мар 2004, 22:40

Баси работата.. от бая годинки имам ПЦ, никога не съм използвал анти-вирусни програми и нито веднъж не съм имал проблем с вируси, черей и т.н. ..имам чувството, че тези програми е*** полужението! :roll:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 05 Мар 2004, 0:17

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 61&start=0
Аз имах същия проблем, трябва да си пачнеш уина и после да го изчистиш, много е неприятен :) Успех
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 05 Мар 2004, 0:22

Баси работата.. от бая годинки имам ПЦ, никога не съм използвал анти-вирусни програми и нито веднъж не съм имал проблем с вируси, черей и т.н. ..имам чувството, че тези програми е*** полужението!

Чукай на дърво! И по-добре си сложи някоя антивирусна, че не се знае кога... :D
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 05 Мар 2004, 0:58

Club F1, антивирусната ти не е avg, a e avp :) Машинке, аз друго освен формат не бих препоръчал, защото никога няма да си сигурен в 100%-товото изчистване от вируси! Лично мое си мнение. Аз тря само spybots, а ако имам друг по-среиозен вирус форматирам и инсталирам на ново - за час и половина работа.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 05 Мар 2004, 10:41

Ако си с Win 2000: слагаш си SP2 или по-голям, инсталираш си update KB823980 и си готов!

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 05 Мар 2004, 11:45

Откачаш всякакви мрежи, модеми и тем подобни, след това "format c:" и така нататък. Ако не помогне отваряш широко прозореца и със засилка.... (joke)
Както каза chefo по-горе трябва да се оправиш. За windows XP ще ти трябва SP1.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Потребител
Аватар

Мнение от x-man » 05 Мар 2004, 14:29

Програмата , която ти дава СпиридоН ще ти свърши работа. След като изчисти червея си сложи Norton Firewall. Тази комбинация ти гарантира защитата на РС-то :shock:

Потребител
Аватар

Мнение от momo76 » 05 Мар 2004, 15:15

Пробвай с AWG Anti-Virus http://www.grisoft.com/ много добра програмка. А за червеите си слагаш ZoneAlarm спира червеите http://www.zonelabs.com/.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 05 Мар 2004, 15:37

Тц тц тц малеее страх Абе колеги какви са тези савети Форматирай диска!!! :shock: Вие какво като се разболеете от грип да не би да си сменяте дробовете :D :D В ниакакъв случай не е препоръчително форматиране освен че винаги се губи по нещо при форматиране (защото по закона на всемирната гадост винаги се забравя по нещо) то във случая не е наложително ама хич. Ако правилно съм разбрал човека просто някой от червеите (които излязоха напоследък) му атакува 135 порт и понеже не си е инсталирал няколко пача за Windows (зависи коя версия има - трябва да се инсталл съответните ъпдейти) Нещо повече като форматира диска и си инсталира windows отново понеже пак няма да бъде ъпдейтнат ще има абсолютно същия проблем, защото тези червей не се записват ниакъде на локалния диск те просто атакуват 135 порт и по този начин забиват един от kernell processess na Windows. Така че моя съвет е инсталирай си пачовете (за Windows XP za 2 a za Windows 2000 mislq che e edin no ne sym siguren) след което си сложи ZoneAlarm Pro и можеш да си сигурен че си перфектно защитен!!!
SGV

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 05 Мар 2004, 15:45

Моля те кажи ми нещо повече за тея пачове( с XP съм) и ми дай линкове ако може, направо съм полудял вече, никоя програма не ми засича червея, тая Zone Alarm е някаква платена, доколкото виждам в сайта, ако имате линкове моля ви да ми дадете. От вчера до днес съм изтеглил поне 15 антирусни програми, и никоя не го поправя, включително Симантек специална версия за моя червей. Направо съм луднал :!: :evil: :shock: И ще те помол по като на дебил да ми обясниш къде се слагат тея пачове и директни линкове да дадеш, че по тея работи хич ме няма :x

А ето каде Нортъна ми засича вируса:
Source: C:\WINDOWS\system32\winhlpp32.exe
Click for more information about this virus : W32.HLLW.Gaobot.gen

Следваща

Назад към Извън Темата