Истината.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Истината.....

Мнение от w124 » 26 Мар 2004, 21:12

Пичове знам че ще последват бурни реакции ама истината трябва да се знае :box: :Mercedes за сега си остава най-доброто и тва си е!!! Нямам нищо против вашите любими автомобили, напротив дори много ги уважавам. За спортисти даже ги признавам (с голяма болка) за по-добри :bcry: обаче дотук. Повече предимсва просто няма. А и баварците след 91-ва някак губят чара си.

Разбира се тва си остава лично мое мнение. Недейте да псувате, искам просто да си полафим малко на темата...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Мар 2004, 21:17

виж, така като си напишеш мнението трябва да си готов да представиш мотивите си.

защо мислиш че мерцедес са по-добри? кое за тебе е важно във една кола? надеждност? спортен дух? сигурност? комфорт? цена? цена спрямо какво предлага? имидж?

обясни откъде идваш, хората тука ще ти обяснят те откъде идват и ще се получи градивна дискусия.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 26 Мар 2004, 21:27

Мноу ясно бее :!:
Кви са тия бемвета вееееееее :twisted: Големи боклуци, за нищо не стават, винаги МБ командват парада :!: Тея БМВ-та нищо не могат да направят :lol: Прав си , две мнения няма по въпроса :yes:

Пич, я по-добре се стегни и недей да се излагаш :mha:
:cop:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 26 Мар 2004, 21:31

Преди да пуснеш такава тема ... първо трябва да знаеш , че , да не казвам голяма дума , но около 65% от потребителите тук сме ФАНАТИЦИ на тема БМВ и е много вероятно да останеш неразбран ... а тогава знаеш какво става - виртуален :box: , после идва :cop: и следва - :wave: ... ;-) .. Или иначе казано - виртуален "бой" с реплики ... след което идват двама-трима , които укротяват малко страстите и темата отива на кино ... т.е. - тя заминава още след първите 5-6 поста ... та така :wink:
А alx ми ... взе буквите от клавиатурата :D . Кажи си мотивите , какви са причините да мислиш така ?

За мен пък БМВ е най-великият автомобил . Най-лесно мога да изразя себе си с автомобил БМВ ... другите не покриват нормативите ми ! Надеждност , качество , мощност , ИМЕ , ЗВУК , външен вид ( перфектен поглед и форма ) , невероятно чувство по време на движениеее ... :twisted: :twisted: :twisted: , или ... а к'во се мъча , те хората са го казали :
BMW - хулиганът на пътя

А какво търся аз - хулиганска кола за хулигански изпълнения , която да съчетава всички качества на суперспортна кола и на автомобил за ежедневието - да ти прави кеф всеки ден и всяка секунда, през която го караш ...

БМВ е марка , за която може да се говори много и все хубаво , но то никога няма да е достатъчно . Не се ли качиш , няма как да говориш ... просто няма смисъл ! Това е като наркотикт ... кара те да мислиш постоянно за него , но е безвреден ( ако знаеш как да го "ползваш" разбира се ) ... така си обяснявам аз магията наречена БМВ !!!

Ай , пак написах цял роман ...

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Re: Истината.....

Мнение от BMWALPINA » 26 Мар 2004, 21:36

w124 написа:Пичове знам че ще последват бурни реакции ама истината трябва да се знае :box: :Mercedes за сега си остава най-доброто и тва си е!!! Нямам нищо против вашите любими автомобили, напротив дори много ги уважавам. За спортисти даже ги признавам (с голяма болка) за по-добри :bcry: обаче дотук. Повече предимсва просто няма. А и баварците след 91-ва някак губят чара си.

Разбира се тва си остава лично мое мнение. Недейте да псувате, искам просто да си полафим малко на темата...

:mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :1: :1:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 26 Мар 2004, 22:43

:cop: Ще помоля всички участници в тази дискусия да внимават с темата! Обиди, нападки и тем подобни ще бъдат трити като хората пуснали подобни постове получават автоматично предупреждение от мен - първо и последно!
Нарочно не я заключвам, за да не бъдем обвинени, че неугодни теми биват заключвани! Нека наистина се получи културна дискусия! Винаги го има момента пристрастност - тук не 65%, а 95% сме BMW фанатици, така че винаги ще виждаме нещата в синьо и бяло!

Аз лично изпитвам уважение към всички марки автомобили, във всеки един автомобил намирам по-нещо добро! Отношението ми към нашата марка го знаете! Мнението ми за Mercedes е, че като изключим няколко модела, които ми допадат (E55AMG, SL55AMG, G class) са ми безлични и повече насочени към по-уравновесени хора. С качество на изработката не мисля, че превъзхождат BMW, с моделна гама също ... Затова има всякакви цветове и модели дрехи, за да може всеки да облече това, което му харесва. Така е и при автомобилите - има много марки и модели, за да може всеки да избере това, което му допада! Ние сме BMW Клуб България и това е официалния форум на този клуб - тук сме BMW фенове и ентусиасти - никога неможеш да срещнеш разбиране на тема Mercedes ... :wink: Също тази тема е неизчерпаема ...

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 26 Мар 2004, 23:44

Мерцедес и автомобили ли правят бре? :twisted: Аааа да.. вярно, че нещо се опитваха по едно време.. ма нещо не им върза.. иначе камионите и реисовете съм ги признал.. много са добри :mha: :mha:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 27 Мар 2004, 9:48

от както Porsche умряха BMW нямат аналог и незнам защо постоянно някой сравнява BMW с Mercedes тия коли нямат нищо общо, ако искам 7,5 метрова лимузина сигурно ще предпочета Mercedes , но пък ако говориме за спортен дух няма BMW в което той да липсва.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 27 Мар 2004, 9:57

54321 написа:ако искам 7,5 метрова лимузина сигурно ще предпочета Mercedes

Не е задължително .. ;)

Двете марки ги сравняват защото са на върха във висшия клас автомобили, но мисля, че също нямат база за сравнение, защото имат различна философия..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 27 Мар 2004, 10:07

:shock:

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 27 Мар 2004, 11:04

ако искаш да шофираш - BMW, ако искаш да се возиш - Mercedes, а ако ще ходиш за риба - Ауди. :mha: :D

Потребител
Аватар

Мнение от momo » 27 Мар 2004, 11:24

много ясно ,че мерседес са хубавави коли щом не са фалирали и постоянно конкурират БМВ . и те са стара немска марка с богата история, но те са си гениални в нещо друго ,което ние едва ли някога ще оценим :wink: и двете марки са СУПЕР , но пътищата им са коренно различни. никои не може да прави някои и неща ,като БМВ и никои не може други неща като мерседес. както БМВ и те се опитват да имат " коли за всеки " амаааааа..... това е страшно трудно за това има и толкова марки коли и за това им върви бизнеса . аз лично не бих върнал , ако ми дават една " палачинка " 73AMG амааааа ще липсват много от нещата ,които обичам , на място ще си е само това ,че колкото газ даваш, толкова върви :wink: това ,което ни е събрало тук е общия вкус към характера на БМВ , и ти НИКОГА :!: няма да успееш да ни смениш религията , особено без нито един мотив . ама остави това мен ми е чудно ЩО реши да напишеш такава тема :?: :?: :?:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 27 Мар 2004, 11:28

от всичко, което е излезло от заводите на Мерцедес, има точно един, който аз харесвам. това е чочонето. ужасно много ми харесва на външен вит. обаче сядаш в него и моментално виждаш дървения километраж, дето е същия като на буса ми и само като го погледнеш ти се отщява да караш... не може да сравняваме две коли с различни идеи и философии просто.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nuzzo » 27 Мар 2004, 11:32

Абе хора, кво ви става как може да сравниявате БМВ с мерцедес то не може да става дума за сравнение. Вярно че Мерцедес са били и са добра марка кола и че могат да се похвалият с доста добра изработка и дизаин но това не ги прави най добрата марка за автомобили. После аз лично смятам че по качество БМВ след 1990 година доста се доближиха до мерцедес. Наиситана се позагуби спартанския дух на спортаната кола, и взеха да се добавият все повче елементи които да увеличават комфорта на колата. Факт които дразни повечето фенове на БМВ. Тук за мен се явява доста голям парадокс от една страна феновете искат каяество и комфорт а от друга страна не искат революция и тхническо развитие е как ще стане тая работа :nono:
Моето мнение е яе БМВ са върха както като двигател така и като дизайн не зависимо дали е модел от преди 15 години или Z4 на пример.

П.С. Да сте се возили в автобус БМВ ?:lol: :lol: :lol:
Изображение
NUZZO

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 27 Мар 2004, 11:57

Аз да попитам пък автора на темата :arrow: карал ли е някога добро БМВ а не някоя раздрънкана,скъсана от каране и неподдържана каруца :?:

Следваща

Назад към Извън Темата