колко ви е рекорда за НЕПРЕКЪСНАТО работно време?
Модератор: Общи модератори
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
колко ви е рекорда за НЕПРЕКЪСНАТО работно време?
просто от любопитство... щото аз току-що счупих рекорда от 27 часа (9 сутринта до другия ден наобяд) от 2006-та в подобно положение. сега е 14ч и още не сме оправили трафика в Полша и забележете Пакистан
смешно ми е ама... това са вече 29 часа. само на 3 кафета.
29 часа нонстоп _сериозен_ ИТ брейсторминг дебъг и пач заради изгорял scsi 5i в старата hp dl 380 g2 машина... а и имаше черно парти в джим беама примерно. вместо бързо 30 минутно ъпдейт-рестартиране на цялата система (10 сървър чудовища)... реших да се разсея като пусна тема просто
п.с. няма анкета защото има бая професии и не е уместно сравнението.. примерно не бих издържал 29 часа да карам СПЕШНО РИКША хахахаха
29 часа нонстоп _сериозен_ ИТ брейсторминг дебъг и пач заради изгорял scsi 5i в старата hp dl 380 g2 машина... а и имаше черно парти в джим беама примерно. вместо бързо 30 минутно ъпдейт-рестартиране на цялата система (10 сървър чудовища)... реших да се разсея като пусна тема просто
п.с. няма анкета защото има бая професии и не е уместно сравнението.. примерно не бих издържал 29 часа да карам СПЕШНО РИКША хахахаха
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Малко май не си на център след толкова работа

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
32 часа без прекъсване, подготовка и миграция на ISP в Анкара
Изпих една кутия нескафе от големите

Изпих една кутия нескафе от големите
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
48 в Центрум Груп кабеларката до кат работих... изкарах една нощтна, после дневна (шот коУеШката нещо се разболяла) после пак нощтна и през деня пак дневна... 4 бутилки 2Л с кола + нямам спомен колко кафета изпих но преди да си тръгна гледах като заварчик и се прибрах до нас почти 4Х4 с висока проходимост... после правих опити да го повторя кат напуснаха някои колеги обаче Ц... не стана....
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Аз съм слабак. Точно последния ден преди коледната отпуска 07-ма изкарах от 7 сутринта до 23. Писах с колега подробна статия за едно Rain Forest Challenge ралито в Малайзия, обработвахме снимки (40 от 5000 трябваше да се селектират). После не исках да видя клавиатура...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
3 часа без прекъсване
п.с. не си падам по работата много
п.с. не си падам по работата много
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
30ч. Редовната ми смяна си е 24ч, но колегата който трябва да ме смени ми се обади, че ще закъснее и така ... 
Нямам рекорд точно за работа(въпреки че е по-голям от на Вичо
) но без сън почти 48 часа-цял ден,цяла нощ,цял ден и на втората нощ по малките часове...Това е пътуване до Турция с тичане насам натам през деня(цял ден) По едно време разбираш,че връзката с главния мозък спира и пейзажа ти се слива
Пак виждаш всичко,но не можеш да го разбереш добре и ти се струва еднакво!
Точно като зомби
Точно като зомби
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Slavi_m написа:Нямам рекорд точно за работа(въпреки че е по-голям от на Вичо) но без сън почти 48 часа-цял ден,цяла нощ,цял ден и на втората нощ по малките часове...Това е пътуване до Турция с тичане насам натам през деня(цял ден) По едно време разбираш,че връзката с главния мозък спира и пейзажа ти се слива
Пак виждаш всичко,но не можеш да го разбереш добре и ти се струва еднакво!
Точно като зомби
А за без сън ако е ...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз имам рекорд от 24 часа работа на морето нон-стоп през 2003 година когато монтирахме асансьорите в хотел Феста Панорама гр.Несебър.Но говориме за монтаж на тежки железа
От 06.00 часа рано сутринта - асансьорна машина,въжета,машинна инсталация,табло,шахтови врати и сглобяване на кабина ,нооо това не е всичко
телефона ми звънна в 22.00 часа и трябваше да ходя да спасявам един осрал се брадат мафиот в Златни Пясъци - гаааз 130 км насевер и там в един хотел ,един умрял асансьор и хора с пушки
Та се затвори цикъла ,бях мъртъв ,не успях да се оправя,мозъка ми не работеше, колената ми омекваха и на няколко пъти щях да полетя и да си счупя най-малкото носа
Легнах сутринта да спя ,през това време дойде моя брат от София и после заедно оправихме нещата ... Не искам да се сещам за това ...
На волана рекорда ми е 24 часа и 2000 км от Женева до София, като си направихме ескурзийка из Алпите и по едно време следобяд се сетихме ,че трябва да се прибираме и оттам "подадох" на комбито, да може да замръкнем колкото се може по-близо до България и в Сърбия тогава от Ниш към Димитровград имах чувството ,че умирам на волана.
От влизане в Италия на Киасо до Ниш го прелетяхме с възможно най-високите скорости спрямо трафик и възможностите на автомобила, но тези 144 км до нашата граница ме направиха да умирам
Георги Пенчев
Та се затвори цикъла ,бях мъртъв ,не успях да се оправя,мозъка ми не работеше, колената ми омекваха и на няколко пъти щях да полетя и да си счупя най-малкото носа
Легнах сутринта да спя ,през това време дойде моя брат от София и после заедно оправихме нещата ... Не искам да се сещам за това ...
На волана рекорда ми е 24 часа и 2000 км от Женева до София, като си направихме ескурзийка из Алпите и по едно време следобяд се сетихме ,че трябва да се прибираме и оттам "подадох" на комбито, да може да замръкнем колкото се може по-близо до България и в Сърбия тогава от Ниш към Димитровград имах чувството ,че умирам на волана.
От влизане в Италия на Киасо до Ниш го прелетяхме с възможно най-високите скорости спрямо трафик и възможностите на автомобила, но тези 144 км до нашата граница ме направиха да умирам
Георги Пенчев