Допълнение към секцията селски тунинг!!
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Допълнение към секцията селски тунинг!!
НЯКОЙ да е виждал по селско нещо напоследък????
Всички са тръгнали на там НО АЗ не бързам.
НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!
НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
това ако е селско?! ю
днеска видя един Варел намръщен с лекопласт???!!!
днеска видя един Варел намръщен с лекопласт???!!!
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Оооо, вие ако си мислите че тва е селско . . . .
Ще се разхода из Брисбейн с дигиталния фото-апарат некоя вечер да видите вие кво е селяния.
Ще се разхода из Брисбейн с дигиталния фото-апарат некоя вечер да видите вие кво е селяния.
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Dont fuck with Aerodinacs!
Ма тва верно е ебати простотията.Като тия тъпи лампички(пръскалки)дет си ги слагат по капаците.Има едно рено Еспа във Враца той си ги е наредуил на зиг заг по решетката-зелено,синъо,зелено.....

Ма тва верно е ебати простотията.Като тия тъпи лампички(пръскалки)дет си ги слагат по капаците.Има едно рено Еспа във Враца той си ги е наредуил на зиг заг по решетката-зелено,синъо,зелено.....

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
във Враца той си ги е наредуил на зиг заг по решетката-зелено,синъо,зелено.....
Тряя да има разнообразие другарко...

Има още един врачанин с един голф който има такива светещи пръскалки отдолу под бронята и имитира НЕОН (помеждудругото се получава) ама кой знае що не ме кефи

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Скоро една вечер един срещу мен, пак VW имаше странни светлини на фаровете, примигваха в синьо в "такт".
Това сега, какво беше? Доста се почудих.
Това сега, какво беше? Доста се почудих.
Последна промяна Eva* на 30 Мар 2004, 15:59, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
аз засекох няколко бакшиша оборудвани с последния писък на модата-пръскалки, които сменят цветовете си -синьо,зелено,РОЗОВО,оранжево,червено допълнени подобаващо от съответния аксесоар касетофон KENWOOD който има същата функция.
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Ева тва с премигването на фаровете го има и тука.един пич с голф(и ЦБР)има мноо яка музика и кто думне баса и фаровете премигват.Вичо гое виждал сигурно.Та така че сигурно си е сложил сини крушки и музиката кат думка и така стаа.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
това са специални газоразрядни крушки, със съответната схема която ги пали, м/у другото тея дето се продават по илиянци са ужасни, аз преди 1 година ако не и повече бях решил да си направя, купих си необходимите части и всичко, само че проблема беше че схемата работеше на 3 волта а не на 12 и аз понеже съм тъп си напраих стабилизатор, който не издържа на тока (който като се зареждат кондензаторите е доста голям, има и бобина която произвежда 220 волта приблизително, за да се възбуди газ-а който е в крушките и са блеснат), и се проби и вместо 3 волта пусна 12 волта на схемата, което беше пагубно за нея, а светеха толкова яко, ако сте гледали едно филче имаше "EurasianConcepts2.avi" има го по всички фрийта е от него се въодушевих, там имаше някви БМВ-та с такива блицове и аз реших да си ги направя
Само че мойте мигаха като тези от филмчето, а не в такт двата фара + това и блескаха доста силно (като на полицайте) и се виждаха дори при запалени фарове, което ги правеше уникални
Мене много ми хареса, обаче след като всички почнаха да си слагат а и си е бая играчка да си сглобя свестни а не като тези от илиянци се отказах и нямам никакво намерение
Но като цяло замисъла е добър, и доста е ефектно (поне мене ми харесва), но вече се изтъркаха
това за Блицовете във фаровете

Мене много ми хареса, обаче след като всички почнаха да си слагат а и си е бая играчка да си сглобя свестни а не като тези от илиянци се отказах и нямам никакво намерение

Но като цяло замисъла е добър, и доста е ефектно (поне мене ми харесва), но вече се изтъркаха

това за Блицовете във фаровете
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Тия мигащите са много готини. Един колега си беше сложил и една вечер се прибирахме от някъде и като ги пусна зад един бакшиш оня директно отби в дясно на аварийки
Мене светещо лого ме кефи, ама да не е с тоя цвят а с осветяване като таблото на Новите МБ или на Нокиа 8910, 8310 ...сещате се, едно бяло такова много готино

Мене светещо лого ме кефи, ама да не е с тоя цвят а с осветяване като таблото на Новите МБ или на Нокиа 8910, 8310 ...сещате се, едно бяло такова много готино
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2