Wellcome HATO

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Wellcome HATO

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 01 Апр 2004, 15:07

Паси с нови номера на BMW-то си: НАТО 04 и ЕС-07

Изображение
Баси от трабант на Баварец... дай боже секиму след набутването с нато-вците
ХаХаХа

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 01 Апр 2004, 15:09

ФАК НАТО :evil:
утре е обявен праник, щото българския народ се бил радвал на приемането ни в НАТО.
ДГД - аз отивам на работа, може цял ден да кеся кат кретен, но няма да празнувам :evil:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Апр 2004, 15:12

баровец е паси еволюира от трабант на bmw 7 series a сега и номера сменя газар. :D
Изображение

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 01 Апр 2004, 15:21

Ами честито НАТО на всички българи :D
:arrow: А дали е zа добро или лошо времето ще покаже... :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 01 Апр 2004, 15:24

Точния въпрос според мен е - не станаха ли прекалено много тия празници вече (без значение по какъв повод)? Трябва да се работи бе хора. Иначе ще гледаме ЕС през крив макарон. Е може и прав да е ама тогава ще питам как ще се чувстват милите хора с българските заплати и европейските цени? 8) . Незнам някой дали си е правил сметка колко процента от работните дни в годината са празници - много са, едва ли има държава по света с толкова много празници.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 01 Апр 2004, 16:40

С риск да ме наплюете ще изразя крайната си неприязъм, че сме в НАТО, пък и отгоре на всичко се радваме, празнуваме, и има безплатна бира... ПРОСТОИЯТА нема граници :? :? :? :? :?

Против НАТО, защо повечето европейски държави спряха силовата атака към Източните страни и не подкрепят САЩ, защото САЩ налага истинският терор... Мироопазване, дран-дран, навсякъде се бъркат смотаните американци (не народа, управлението) и се борят уж за мир, къв мир, кви 5 лева ве... нема такова нещо, крайната цел на САЩ е петрола, както всички знаеме (или се досещаме)!!! И в крайна сметка заради петрола е цялата тази агресия...

Защо, драги мой съотечественици/колеги/приятели Германия,Русия и Франция не подкрепят САЩ при ударите в Ирак... отговорете си сами на този въпрос, не е особенно трудно!

Каква ни е ползата от НАТО, някой би ли ми казал, защото аз не виждам? Разрешаваме на САЩ да има военни бази на наша територия, предоставихме им въздушното си пространство за ударите в Косове, и всичко това в името на НАТО, а какво сме спечелили досега, едно ГОЛЯМО НИЩО!!!

Е ще извинявате, ама аз повод за празник не виждам... И за това няма да празнувам, нека който иска си празнува, САМО ЧЕ АКО МОЖЕ ДА МИ КАЖЕ КАКВО ТОЧНО празнува шапка му свалям...

НАТО :no:

Какъв е смисала да сме вътре в тази организация, :dunno: :| никакъв, дори, да не дава господ може да има отрицателни последствия. Но трябва и ние да се бутаме БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ...

Нямам думи да изразя възмущението си от подобни "празници"!

Аз утре съм на работа! :P Вие ако искате бачкайте...
Бате Ати :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 01 Апр 2004, 17:15

vicho, напълно те подкрепям, Ati също! :D

Не стига, че "уж" ни приемат, че и сме най-бедната страна (по-зле и от Румънците), а и отделно трябва и да си платим, че "влизаме" в НАТО :?:
Цифрите ясно и точно ги описаха на екран още преди няколко вечери.
Нашата армия достатъчно добре се представи в поредните военни учебни действия и доказа, че въпреки слабата екипировка и въоръжение, сме триста пъти по-добри и издръжливи и не ние трябва да се учим от тях, а те от нас.

Аз също съм на работа и не мисля, че влизането в един военен пакт е повод за радост, "от трън - та на глог, че е по-висок".

А под шеговита форма "пиенето утре е забранено", а т.н. на шега от някой репортер-зевзек, "Натовско пиво" дори предизвикало недоволство в американците, че не сме сравнили пиенето с нещо по-сериозно. Да си гледат работата. :wink: :D
Да караш Peugeot е страст!

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 01 Апр 2004, 19:04

И аз подкрепям напълно Вичо, Ати и Ева! Това влизане в пакта няма да ни помогне на нас колкото на самите "Велики сили", то ако има келепир за нас никой нямаше да ни пусне вътре! Истината е, че се намираме на възлово място и сме идеална територия за разполагане на НАТОвски(американски) бази :arrow: ! Ние и румънците сме най-близко до Русия и бившите съветски републики. Ако се абстрахираме от факта, че Турция (всички добре знаете, че турците не разрешиха използване на жива сила за предотвратяване на конфликта с Ирак)е крайната югоизточна граница на пакта, то се оказва, че ние сме най-близо до Близкия Изток, а аз смятам, че най-много проблеми за в бъдеще ще идват от там(тогава кой ще изяде най-здраво дебелия... :bang: )!
В тая сфера всичко е въпрос на интереси и на дали ние ще сме тия които ще постигнат своите ...! Така, че според мен много повод за празник няма... :dunno:

ПС:Е не може да се отрече, че ако се направят военни бази няма да се подобри инфраструктурата, ам това не оправдава другото...чалмите могат да ни изтрепят до крак още преди нашите натовски "братя" да се усетят кво става!
PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACEPEACE PEACE PEACE PEACE PEACEPEACE PEACE PEACE PEACE
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 01 Апр 2004, 21:19

Моят коментар: :1: :1: :1: за НАТО!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 01 Апр 2004, 22:06

Мен не ми е зор да прелитат изтребители над дома ми (още повече ако пилота не е руснак), не ми е зор да ми застрояват и тровят плодородната земя, не ми е зор някви войничета с лайняни камуфлажи да се надуват и да се мислят за големи бойци и да ме пазят от кой ще ме пазят ако станат проблеми тук заради тях ще станат, атентати до сега нямаше. В България живеят цифра турчуля те сигурно много се радват. NATO SUX , EU SUX

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 01 Апр 2004, 22:33

нато мато ама сьм на бачкане и аз от ранни зори.
тия от нато да бяха званнали на шефа да го питат що тьи работят аджиба твоите хора.някои не иска ли да се избазика с шефа и да му званне от името на кофи анан ли сеп блатер или както му беше името на шефа на нато.ма тва е гот идея утре ще накарам някои с еглиш акцент да му се скара :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 02 Апр 2004, 9:10

:D след поредицата от топовни изстрели в този "свят" ден имаме и нова поговорка!

"Те ти булка - НАТОВ ДЕН!" :D :ok:
Да караш Peugeot е страст!

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 02 Апр 2004, 10:45

Eva* написа:"Те ти булка - НАТОВ ДЕН!"

Много ми хареса :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
May the BMW force be with you!

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 02 Апр 2004, 11:52

Това жалко подобие на изтривалка Соломон Паси
съвсем ще ни затрие държавицата...
аман от скапани неизгрели звезди
дето с мъка е нарека нескопосаните ни управници в момента
шибана работа
Това лайно Паси си води някаква собствена
външна политика на основата на личните си
извратени схващания за дипломация и държавно...
ох простете :oops: лично благоденствие,
наред с изкривено чувство за състоянието
на международните отношения
Може ли точно това леке... скапан подлизурко,
шибан американски гъзолизец да застане начело на външно :!: :!:
накъде подяволите отива тая държава
съсипаха я ей и ще продължават... нищо че са стигнали дъното
на цялата помийна яма гарнирана с корупция
и държавни престъпления на много високо ниво...
Просто нямам думи
нищо не мога да кажа повече
РЕВЕЕЕЕ МИ СЕЕЕ :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:

ЗА ТОВА ДНЕСКА СТАНАХ РАНО, ОТИДОХ НА РАБОТА
В МОМЕНТА СЕДЯ ПРЕД РС-ТО НИЩО НЕ ПРАВЯ
НО ОТКАЗВАМ ДА ПРАЗНУВАМ ИЗВРАТЕНИТЕ ВИ
ПРАЗНИЦИ ГОСПОДА ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ НА БЪЛГАРИЯ :evil: :evil: :evil:

ХАХАХАХАХА политически елит... лелелелеее ще си умра от смях :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bgtroll » 02 Апр 2004, 12:17

:arrow: Подкрепям отговарите на Ати, Наскосан и Вичо....

Майната му на НАТо и Паси... или по-точно що трябва да се радвам (празнувам) след като сме в ВОЕНЕН съюзззз

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение
"...An eye for an eye and after while
the whole world will be blind..."

(M. Ghandi)

Следваща

Назад към Извън Темата