Какво мислите за Calibri-те?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Какво мислите за Calibri-те?

Мнение от theOnly » 14 Апр 2004, 22:23

Имам мерак да си взема такава резачка 16V, 150 k.с. Някой разбирач ще ме посъветва ли нещо, ако знаете плюсове минуси кажете си мнението, много ще ми помогните:) Собственик на Калибра най-добре ще ми я опише ,но и други лични мнения и впечатления няма да са излишни.А за тези в mobile.bg какво ще кажите, за да са толкова тънки трябва да им има нещо ли? Мерси ви предварително.

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 14 Апр 2004, 22:34

значи (не ме разбираи погрешно )това е форум на БМВ клуб и не мисля че ще можем да ти помогнем (относно калибрите)но знаели човек може и да можем :wink:
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от theOnly » 14 Апр 2004, 22:36

знам,ама друг такъв специализиран форум за коли няма затова към вас се обръщам :) а и колкото съм чел от тоя форум останах с впечатлението че има доста и добри разбирачи,та ако може да кажат нещо хубаво,ако не здраве да е :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Talibanin » 14 Апр 2004, 22:59

:maad: Мразя ги :gives:
Патил съм си от тях.
Не мога да ти кажа нищо по въпроса :dunno:
==Винаги с вратите напред==
ИзображениеИзображение
http://www.bmwclubla.orghttp://www.bmwcca.org/

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 14 Апр 2004, 23:18

Недей да се хвърляш в размисли за Калибра - не си взимай е моят съвет.
Изглеждат що годе културно но повярвай ми - двигателите им са пълен боклук!!! Имат много слаби места. Поразпитай по сервизите и ще ти кажат хората - който се е сдобивал с Калибра рано или късно бърза да се отъвре от нея.

Няма да ти казвам да се ориентираш към БМВ колкото и да ми се иска ...все пак питаш за Калибра. Пак ти казвам - недей да си усложняваш живота с глупости.

Ето ти и малко факти - Калибра със същия този винтилов двигател ....просто припада като застане на старт с далеч по-дърта БМВ Е30-ка 323. Сам си прави изводите....

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 15 Апр 2004, 0:01

Цените на резервните части за Калибра нямат нищо общо с тези на нормалните опели, както са казали хората -> караш вектра поддържаш две :roll: иначе хубав дизайн, но все пак...
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Re: Какво мислите за Calibri-те?

Мнение от BESSNIA » 15 Апр 2004, 3:40

theOnly написа:Имам мерак да си взема такава резачка 16V, 150 k.с. Някой разбирач ще ме посъветва ли нещо, ако знаете плюсове минуси кажете си мнението, много ще ми помогните:) Собственик на Калибра най-добре ще ми я опише ,но и други лични мнения и впечатления няма да са излишни.А за тези в mobile.bg какво ще кажите, за да са толкова тънки трябва да им има нещо ли? Мерси ви предварително.

Какъвто и опел да си вземеш веждичките на задните калници са изгнили. Дори да са добре закърпени пак ще изгният. А най големия проблем за мен е, че това е ОПЕЛ. По цял ден се занимавам да правя опела на баща ми и едно нещо направя две се счупят. Водната помпа на Астра е по скъпа от на БМВ( защото всички сме чули колко са евтини частитена Опел).
И аз няма да тидам съвет да си купуваш БМВ ,но помисли за WV например има и много други марки ,които са по добра инвестиция от Опел.

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 15 Апр 2004, 6:22

Тука Калибрата е рядко нещо. Познавам само 2ма с такива.

Единия си яа продаде и си купи Holden Commodore SS.

Другия съжалява че си яа купи и си търси Nissan 300ZX.

Мен лично ме кефят.

Потребител
Аватар

Мнение от СПОРТЕН » 15 Апр 2004, 9:25

kvi calibri bre ?????-сирома6кото ferrari....ха хааа( и с тоа задраскан знак на опел)-ясно е 4е не става !!! мноо им се иска да са спортни :lol: с моятя 23'ка 150 hp ,ги праа луди си4киcalibra'джии напилени уж- никав 6анс брато- мноо са зле ...6а ме извинйава6!!!има една кола и тва е BMW !!! АКО НЕКОИ опел'джия иска да се бегаме приемам оферти...на вързано !!!,...ке играеме на равно-...нека доде calibra 2.0'ka 150 hp...ако 6е с 4ип да е и ремуси-мемуси ,4е йа скусам.... 8)
BMW бе, тва е

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 15 Апр 2004, 9:37

евтина спортна кола :mha:

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 15 Апр 2004, 9:46

Темата малко се беше разводнила та затова почистих за да не я заключвам.

Геттату и Лудата Ибиза -разберете се с лични съобщения или по телефон.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 15 Апр 2004, 11:05

калибрата не ти нанася много щети като я праснеш с БМВ-то :!:

Назад към Извън Темата