Лъв! като на парад

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Лъв! като на парад

Мнение от Eva* » 15 Апр 2004, 16:29

Днес, местно време 14,00 имах работа в района на България (Гоце Делчев и Червена роза). Това не е толкова важно :wink:

Та, свършвам си работата и по ул.Нишава тръгвам да се включа по България. Нищо по-лесно и просто от това. На самия "лиман" (разклон) стояха едно като моето и една полицейска кола и отвън нещо се говореха сладко сладко. Позагледах Пежото (дали не е от нашите), на куките грам внимание, мигачле и се включих! :D

И какво мислите беше моята изненада... там, на този вечно оживен булевард няма НИКОЙ :?: :shock: ни кола, ни гявол. Само през няколко метра ченгета. :roll: Ве, позамислих се, нещо не е наред, ама все пак, поотпуснах се в шезлонга :D и Гаааааааааааааз! Егати кефа! :bchug:
През петдесет метра куки с радиостанции, но няма стоп палки, няма антирадари, няма нищо! Стоят си на тротоара и ме гледат! А аз, ако не бях с поне 120, те на. :ok:

И движа си се аз и анализирам "... явно чакат някоя правителствена колона, ама защо ме пуснаха мен пък? ... и защо да не се възползвам" да си покарам, както би ми било кеф, без да има последствия! :yes:
По едно време метнах бърз поглед зад мен... и вече видях как лавинообразно се движи ескорта и с бясна скорост наближава към мен... още голкова газ :D

Наближих кръстовището преди бул. Акад.Иван Евстатиев Гешов (ама и дълго име имал този) :D и там пак съвършенно сама... мигачле, понамалих, позавих, гледам регулировчик се размахал да дава път на другите от насрещното движение.

Поседях секунда две и си мрънкам под носа, са този ще ме види ли? Както свърших с цитата и този ме видя. На мига вдигна палката, спря цялото движение и акуратно ми показа бързичко да взема завоя. Ми, не чаках дълго да ме молят, газ и си минах като Президент!

Като завих някак се почувствах горда! Лъва, като на парад!
Зад мен с бясна скорост минаха автомобилите от правителствената колона, ескортирани със "сини буркани". А колоната водех Аз! :wink:
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 15 Апр 2004, 16:36

ЦЦЦЦЦЦЦЦЦ тузарка сти ева :lol:
Докато го четях се сетих за края на ТАКСИ2,когато даниел се включи с 406цатаа в парада.
Твойта историа малко я поокраси и ще е готова з асцена от ТАКСИ 4.ПОвярвай ми ше я одобрят 8) .
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 15 Апр 2004, 16:45

Браво супер :lol: :lol: :lol:
Ама наистина ли !?
May the BMW force be with you!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 15 Апр 2004, 17:05

Vasilen написа:Ама наистина ли !?

Нем са лъжем ся. :wink:
В същност, най-си е кеф зад колоната. Така навремето минах през центъра, (НДК- Фритьоф Нансен - Патриарха- Старата Зоологическа - Университета), там завиха към Цариградско, а аз взех, че намалих, че ми стана неудобно и се откачих. Е, това е още по-голям кеф, на червено с полицейския ескорт, последна кола, а и моето е черничко, минава за правителствена. :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 15 Апр 2004, 17:27

ех и аз от кога дебна да се хвана на опашката на някой ескорт ,ама нямам късмет .....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 15 Апр 2004, 17:32

Правителствено! :D -тва да нее за персонала.
Не бе само се майтапа.
Междудругото преди време в АВТОКЪЩИ имаше едно 205 дет имаше няква надстройка и беш станало като ванче.Т.е. не надстройка,с просто не беше хечбек а по високо(таван)и отзад като рено рапид(нещо такова).
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от july`s » 16 Апр 2004, 10:48

така и така сме в извън темата:)
ми то си има ванче (фабрично и то не като тико ван или сузики бръмбар ван, дето са ван само за ддс-то)...

пощите имат такива...

иначе още извън темата кажи речи всяко 205-иче, като му бутнеш задните седалки да се лепнат (завъртяни на 90*) за предните и като свалиш и облегалките и кората и може да набуташ доста обемни нещица :lol:

може да се пренесат и дъски над 2 метра дори..

п.с. дет се вика ский кви коли са карали хората преди 20 години :):):):)
<br>
br

Потребител
Аватар

За Ева

Мнение от x-man » 16 Апр 2004, 11:29

браво, браво, за в бъдеще и знаменца и буркан си сложи :lol: :lol: :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 16 Апр 2004, 13:31

///M Power написа:ех и аз от кога дебна да се хвана на опашката на някой ескорт ,ама нямам късмет .....

То вярно си е до късмет, но поне моя се изчерпва до присъединямане към колоната, но на моя приятелка и прави номера. Преди време отцепи президенстката кола от охраната. :D Е, това е гаф. Поне се размина само със спор с катаджията, кой е бил по-прав да мине. :D

В същност, в столицата, особено в центъра или на България не е рядкост да се опитат да те изместят, за да направиш път. Именно това ме подтикна да последвам навремето колоната. Много грубо ме изблъскаха от пътя на Ф.Нансен в дясно и това ме разяри, "шофьора бесен" и от там трета и след тях. :wink: А вчера просто никой не ме спря, което и мен ме озадачи, но какво пък. :)

Назад към Извън Темата