Мразя бакшишите
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Мразя бакшишите
Винаги съм изпитвал неопределена ненавист към тях, и днес разбрах защо. Еми днеска един от тия кретени ми намлял вратата и избягал.
Добре, че хората му записали номера та го намерихме и ченгелите му ебаха майката. Даде ми 300 кинта за врата, и май ще му вземат книжката, че е избягал. Мразя ги тези кретени.

Добре, че хората му записали номера та го намерихме и ченгелите му ебаха майката. Даде ми 300 кинта за врата, и май ще му вземат книжката, че е избягал. Мразя ги тези кретени.

- Chakal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W220
- Мечтае да кара: не мечтае, кара я.
- Детайли за колата: мазен курбан
за т`ва биеш и бягаш преди да се е докопал до станцията и да дойдат глутница потни бакшиши крещящи "м****ти гъзар да е** ко кът караш БМВ " ....
нафта в кръвта ...
Едно приятелче оня ден подобен екземпляр му спрял във вратите на Ситроена, купен преди 8-9 дни! Без причина, просто решил глупавия бакшиш, че знам СТОП е за декорация
Сега чакам въпросния пич да ходим да му правим колата
П.С. Булинс пак се изциганиха, неискат да направят колата в техния сервиз, защото застраховката е на вноски

П.С. Булинс пак се изциганиха, неискат да направят колата в техния сервиз, защото застраховката е на вноски
- bgtroll
- кандидат ентусиаст
-
Абе че са си изроди и много странна порода... така си е... ама човек кат закъса, примерно посред нощ далечко от дома... се досеща за тях, все пак някой трябва да ни влудява през останалото време.
9 мнения
• Страница 1 от 1