Колко от нас са програмджии по професия?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Колко от нас са програмджии по професия?
По идеята на иво пускам анкета да се преброим програмистите (програмджии, прогрОмисти и т.н. ) във форума
Програмджия е човек писал нещо повече от Hello World
Няма за цел да обиди някого просто за фън отговорите са шегаджийски!

Програмджия е човек писал нещо повече от Hello World

Няма за цел да обиди някого просто за фън отговорите са шегаджийски!
May the BMW force be with you!
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
От време на време понаписвам по няколкостотин реда докато чакам да се зареди форума
, ама с тия RAD-средства напоследък много "програмисти" се навъдиха дето програмират с мишката. Къде отидоха добрите стари времена когато 512КВ бяха много?

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
Един написа:Къде отидоха добрите стари времена когато 512КВ бяха много?
Мдааааа сега оптимизацията е "А бе ше купим още един процесор и още малко памет "

Когато аз се учех компа имаше 48 КВ оперативна памет и нямаше хард а само дискети

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Има разбира се програмисти
Въпреки, че наистина се навъдиха много измислени напоследък...
Интересно ми е обаче дали обичат да натискат повече най-десния педал

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
[steeN] написа:Интересно ми е обаче дали обичат да натискат повече най-десния педал
Хехехехехехехе тук ги има в изобилие

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
[steeN] написа:Има разбира се програмисти
ДААААААААААААААААА!!!

- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
а 3Д и 2Д аниматорите влизаме ли в тази графа?
Ми чи то аз по 18 ч съм пред компа ша му съ и низнай.
Ми чи то аз по 18 ч съм пред компа ша му съ и низнай.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Щракането на програмите пред телевизора включва ли ме сред програмистите? 

Never mistake motion for action...
Помежду другото сега се занимавам с какви ли не глупости , но някога в далечната '85 год. съм написал първата си програма. както казва Василен тогава имаше оперативна 48 к и едни огромниииии дискети с със зашеметяващ размер и обем
Всъщност ме чакаше бляскаво бъдеще , ама това е тема на друг разговор

Всъщност ме чакаше бляскаво бъдеще , ама това е тема на друг разговор

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
alx написа:а програмирането на програмисти брои ли се?
Това беше яко

- bgtroll
- кандидат ентусиаст
-
Като остане свободно време (няма лекции, няма CISCO курсове, няма гонидба на последното метро за Люлин....) понаписвам някой и друг ред...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Якооо
Само така го давайте... и умната, защото все пак при машините грешките не могат да се дебъгват
Аз в момента си търся активно работа, че колата трябва да се пипа на много места пък я имам от 2 месеца... И като стане това, ще се виждаме по съборите надявам се
)
Много се кефя на тоя форум идеята е просто страхотна.
Браво на всички пичове, който го поддържат!!!!

Само така го давайте... и умната, защото все пак при машините грешките не могат да се дебъгват

Аз в момента си търся активно работа, че колата трябва да се пипа на много места пък я имам от 2 месеца... И като стане това, ще се виждаме по съборите надявам се

Много се кефя на тоя форум идеята е просто страхотна.
Браво на всички пичове, който го поддържат!!!!
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
bawareca написа:... и едни огромниииии дискети с със зашеметяващ размер и обем
От ония дето ако пиша по тях ситно с химикал ще събера повече инфо отколкото с флопито

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2