пак ми зеха книжката...
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
пак ми зеха книжката...
тоо път причината са изтекли транзитни номера + превишение на скорост с 31км/ч
по прицип наказаниео е 6 месеца така че фнимавайте
по прицип наказаниео е 6 месеца така че фнимавайте

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Ами ще ти я вземат я, като имаш
На мен не могат да ми я вземат, защота нямам такава
Майтапя се
Иначе е кофти да си без книжка, съжалявам

Иначе е кофти да си без книжка, съжалявам

- batDancho
- младши ентусиаст
-
Di_Mitko написа:Споко аз влизам в графата кориози.
Бяха ми взели книжката за 4-ри месеца причина- Бутане на автомобил в нетрезво състояние.
Това пък какво чудо е ?
Я обясни с две-три изречения - тикал си автомобила или с твоя си тикал някой друг ?

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Иляне, пак ли бе
ДИ Митко
значи заради моята кола досега да са ми я взели доживот, толкова съм я бутал, но все пак и на мен ми е интересно

ДИ Митко

значи заради моята кола досега да са ми я взели доживот, толкова съм я бутал, но все пак и на мен ми е интересно
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Съвсем по темата
на мен ми я взеха за месец и 50 лева, което беше минималното за това, че минах половин България БЕЗ номера.
Това, щото се намериха някакви познати в КАТ, иначе искаха 6 месеца да не карам и 300 лева да ми взимат..
За протокола само - не бях аз виновен, а пак ме глобиха
Пуснаха ме след платени транзитни номера БЕЗ тях от Видин, щото им свършила ламарината за направата им. Викат с документа ще стигнеш.. е стигнах до първите куки - после с акта навсякъде.

Това, щото се намериха някакви познати в КАТ, иначе искаха 6 месеца да не карам и 300 лева да ми взимат..
За протокола само - не бях аз виновен, а пак ме глобиха

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
DA WOLF, ако ти трябва шофьор за is-ката за събора съм насреща

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
а то книжка кола не кара
а пък и тя си още у мене
отивам в кат да си взимам талона и НП и оня вика дай книжката лишен си за 1 месец и 300 кинта.... аз се шокирах щото бащата каза че е опраил всичко и му викам аааа ми такова загубил съм я ХАААххахахаха гризнаха кръпела от КАТ.
сега ше ми вадат дубликат и той ше остане при тех, аз ше си карам с тая
щот съм тарикат

а пък и тя си още у мене

отивам в кат да си взимам талона и НП и оня вика дай книжката лишен си за 1 месец и 300 кинта.... аз се шокирах щото бащата каза че е опраил всичко и му викам аааа ми такова загубил съм я ХАААххахахаха гризнаха кръпела от КАТ.
сега ше ми вадат дубликат и той ше остане при тех, аз ше си карам с тая

DaWolf

.jpg)

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
многоооооооооооооооооооо лошо батка ако нема да караш ше можели дати зема джантите дкато ти вурнат книжката
базикам се наистинае кофти а джантите дето мидаде саси екстра тествахги доволенсам много мерси пак

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 9:44, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- NrG-vodafone
- Потребител
-
хаха браво Илянски...
какаво стана с колата сглоби ли я вече...?

какаво стана с колата сглоби ли я вече...?
Bayern Motor Wagen rulesssssssss.......

dizelboy написа:многоооооооооооооооооооо лошо батка ако нема да караш ше можели дати зема джантите дкато ти вурнат книжката![]()
базикам се наистинае кофти а джантите дето мидаде саси екстра тествахги доволенсам много мерси пак
за тия пари , к'во им плащаш?? пък и с гуми....

DaWolf

.jpg)

15 мнения
• Страница 1 от 1