Помогнете за избор за пълно каско.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

Помогнете за избор за пълно каско.

Мнение от Новини » 22 Апр 2004, 22:48

Има доста теми по въпроса, но времената се менят буквално всеки месец а с това и предпочитаните варианти, това е и причината да отворя нова тема по вече разискван въпрос.

Искам да си застраховам Е30 318is 90-та година.
Колата е лаченичка и хубавка - за разлика от предишната ми на тази гарантирано ще й хвърлят око гадовете. А и на предишната два пъти ми гепват предно стакло ....направо ме е страх да я държа пред блока.

За БулИнс познати казаха че не е идейно - за над 10 годишна кола ще ме направят на маймуна. А там идеята ми беше евентуално поне малко да подплаша крадливите копелета и да не думнат пак джама.

За Булстрад - там пък не маркирали автомобилите - кел файда като не са й маркирани чарколяците.

Дайте съвет къде .....къде плащат нормално, от кои (освен булинс) се плашат максимално .....и къде най-малко ще ме правят на маймуна.

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 22 Апр 2004, 23:08

Само аз ли несъм разбрал, че имаш нова придобивка....или :lol: :roll: :?: Честито от мен и ако те интересува Евроинс, мога да помогна.....бях говорил и за някви отстъпки за членовете на клубЪ преди време,но така и незавърших преговорите :oops: .....та ако искаш да проверим :arrow: ЛС или ми звънни :idea:
Изображение Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lordofthedance » 22 Апр 2004, 23:40

аз ти препоръчвам да я застраховаш в армеец и няма да имаш ядове.доста се наложиха в софия и изплащат навреме щетите.засега съм много доволен от тях.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 24 Апр 2004, 10:46

lordofthedance написа:аз ти препоръчвам да я застраховаш в армеец и няма да имаш ядове.доста се наложиха в софия и изплащат навреме щетите.засега съм много доволен от тях.

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 24 Апр 2004, 21:35

АААААААААААрррррррррррммммммммммммммеееееееееееццццццццццц :!: :!: :!: :!:
ХХХХХХХХХаааааааааааааа-ХХХХХХХХХааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Изображение

Назад към Извън Темата