Помогнете за избор за пълно каско.
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Новини
-
Помогнете за избор за пълно каско.
Има доста теми по въпроса, но времената се менят буквално всеки месец а с това и предпочитаните варианти, това е и причината да отворя нова тема по вече разискван въпрос.
Искам да си застраховам Е30 318is 90-та година.
Колата е лаченичка и хубавка - за разлика от предишната ми на тази гарантирано ще й хвърлят око гадовете. А и на предишната два пъти ми гепват предно стакло ....направо ме е страх да я държа пред блока.
За БулИнс познати казаха че не е идейно - за над 10 годишна кола ще ме направят на маймуна. А там идеята ми беше евентуално поне малко да подплаша крадливите копелета и да не думнат пак джама.
За Булстрад - там пък не маркирали автомобилите - кел файда като не са й маркирани чарколяците.
Дайте съвет къде .....къде плащат нормално, от кои (освен булинс) се плашат максимално .....и къде най-малко ще ме правят на маймуна.
Искам да си застраховам Е30 318is 90-та година.
Колата е лаченичка и хубавка - за разлика от предишната ми на тази гарантирано ще й хвърлят око гадовете. А и на предишната два пъти ми гепват предно стакло ....направо ме е страх да я държа пред блока.
За БулИнс познати казаха че не е идейно - за над 10 годишна кола ще ме направят на маймуна. А там идеята ми беше евентуално поне малко да подплаша крадливите копелета и да не думнат пак джама.
За Булстрад - там пък не маркирали автомобилите - кел файда като не са й маркирани чарколяците.
Дайте съвет къде .....къде плащат нормално, от кои (освен булинс) се плашат максимално .....и къде най-малко ще ме правят на маймуна.
- lordofthedance
- кандидат ентусиаст
-
аз ти препоръчвам да я застраховаш в армеец и няма да имаш ядове.доста се наложиха в софия и изплащат навреме щетите.засега съм много доволен от тях.
5 мнения
• Страница 1 от 1