Ще съм с КОЛА на Събора

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Ще съм с КОЛА на Събора

Мнение от ati » 26 Апр 2004, 18:00

Ха познайте кой ще е с кола на събора :D
Не можете, нали :?:
Да се похваля - АЗ :D
За тези, които не знаят перипетите ми с моята подводница, която 6 месеца седя пред блока и всеки ден се чудех кога ли ще тръгне, не си спомням колко ремонти й направих, колко души си изпочупиха пръстите по нейните стари болтове и Ихтимански подобрения, не знам аз колко време ходя с омаслени ръце, набити, протрити, изкълчени пръсти, две настинки и тонове изразходени нерви до момента в който се наложи Бавареца да ми вземе ключовете, защото бях тръгнал да я хвърлям в течащата на близо река (въпреки че имаше възгласи, че тя като подводница не би трябвало да пострада).
Да си призная преди около 3 седмици, когато два дни лежахме с Бавареца под нея и не успяхме да оправим теча на масло ( и когато пък БГтрол ме спря, да не я тунинговам с чука), вече се бях предал и примирил, че така очаквания събор ще усъмне без моята жълта гордост. Дължа специални благодарсноти на ТОЗИ, които ме изръчка по-миналата събота да погледнем за пореден път колата и който ми вдъхваше кураж ( в това число и Ландшарк, на когото след всеки неуспех звънях, а той тихичко повтаряше - ще стане, само търпение малък акулчо) и на Бавареца, който отдели още един цял ден на моята кола, като занемари немалкото си работа по неговата, за да направи невъзможното - да тръгне, без да плиска по 1 литър масло на 100 км. Още не мога да повярвам и седях като малко дете пред нея и я дебнех за всяка капка масло, които се оказаха две след много ръчки и нито една при спокойно каране до 4500 :shock:
Не мога да повярвам, че това е моята кола.
Освен това почистихме и настроихме (по-правилно да кажем - Бавареца почисти и настрой) карбуратора, а моя милост си направи центровката, как мислите :twisted:
На ниски е малко - бръб - бръб - бръб като американска, но за сметка на това средните и високите са :twisted:
Просто така изродски тръгна, че няма нищо общо с преди :twisted: :twisted: :twisted:
ИЗРДО КАЗВАМ ВИ :twisted:
и то при положение, че има още много работа, а той дрънголника върви.
Ще подгрея с пример - седя си аз на светофара след центровката по мой вкус и се прибирам към сервиза. Както казах колата на ниски не е супер стабилна (е, не се тресе, просто се чува малко неравномерен ход), апък и мен си ме кефи повече на високи, та си форсирам лекичко до към 2500 и си се кефя на звука. В този момент нещо от дясната ми страна се изфорсира - поглеждам аз: един Опел Астра 2.0 ГСИ с един ухилен до ушите шофьор. Форсирах аз до 4000 и онзи в отговор почти до прекъсвач. Тогава не се сдържах и просто оставих крака ми да легне удобно върху педала на газ-та. Не знам защо, но след 4500 при топло време, когато е постоянно зацепен вискосъединителя , се получава един много интересен звук, досущ като турбина, обаче доста по-отчетлив. Та след това изрязване усмивката на Опелджията прогресивно се стопи, до момента в който напълно изчезна и той се обърна на пред. Аз бях готов за старт и само чаках зеления светофар, на който тръгнах както подобава, за разлика от Опелджиев, който тръгна кротко на първа и веднага включи втора.
Може просто да е решил, че няма смисъл да си хаби бензина за очукано БМВ като моето, а може и наистина да си е патил някога от такова и да знае, ще ми се да е второто :twisted:
Както и да е.
Колата сега е при Бавареца, за да не се изкушавам да карам и пилея пари, които са предвидени за събора, защото други не останаха :cry:
Паркирах я и 2 минути не можах да я изгася - само си подавах газ и си я слушках. На въпроса на Мегов - тече ли още? - отговорих с кратко подаване на газта, а той ми рече - Виждам оная идиотската усмивка на лицето ти, явно не тече :D
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ :twisted:
Щастлив съм, братя :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 26 Апр 2004, 18:08

ЧЕСТИТО Ати ,знам че отдавна чакаш този момент ,представям си те как седиш вътре и се хилиш доволно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПС:май прехода към 5.7литра няма да е вече толкова плавен :wink: :wink:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 26 Апр 2004, 18:17

Аз пък ще зема да те гръмна, че държиш всички в напрежение кво става със ПОДВОДНИЦАТА U-571 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ДИВАКО Бесни, ако знайш как се радвам не е истина просто

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Пък много скоро мисля да ми покажеш как върви!!!

:smoke:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 26 Апр 2004, 18:24

Честито Атиииии! :ok:

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 26 Апр 2004, 19:01

Да ти е здрава.
Да и се радваш.
Та да ни радваш.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Celica

Мнение от Ich0 » 26 Апр 2004, 19:24

Става ми страшно приятно като чета - някак си от самите букви се изливат акулчови усмивки :-) Така е, понякога стигаме до много голямо отчаяние като нещо не става и не става, но ето че в крайна сметка всичко си идва на мястото ! Нека от тук нататък зверчето да ти носи само радостни настроения !:-)

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 26 Апр 2004, 19:25

Евала пич наи после я изкара таз Баба наста!!! :lol:

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 26 Апр 2004, 20:26

Честито !

П.С. да я докараш да и хвърлиме по един дзъркел :lol:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

кандидат ентусиаст
Аватар

a

Мнение от Alf » 26 Апр 2004, 20:49

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Истината има само едно лице!!!!!!!!!! БМВ

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 26 Апр 2004, 21:35

Ati голем си :D .Повярвай ми заслужават си всички скъсани нерви защото след това удоволствието е несравнимо.Преди две години и аз бях като теб с е30ката която беше пълен гроб но с много ентусиазъм любов я позакърпих и сега много и се радвам.

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 26 Апр 2004, 22:08

Това ми напомня на мене, когато още не се бях нарадвал на новата играчка -- на място, газ, 2000-3000 оборота, пускаш... газ... пускаш... звука е точно като при турбина, особено нощем -- не знам защо така... Поредният луд :oops:

Честито Ати, и приятно изкарване с жълтата акула на събора ;)

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 26 Апр 2004, 22:17

честито на малкото Ати дето така и не изклати Кати.
а маика ти знае ли?
или
"твоита маика си мечтае,като тебе да сияе
..............................таино мислииии ни за лудииииииииии"
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 26 Апр 2004, 22:34

Честито Атиииииииииииии, най-накрая възроди звяра :twisted:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 26 Апр 2004, 23:00

Е чак пък честито .. то нищо и нямаше на колат, зад кормилното устройствео беше проблема .. но явно след мача в гард Дружба .. се е пооправил.
Нинджов честито да си я карап със здраве и най-вече с разум ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 26 Апр 2004, 23:01

Айде най-после, да ти върви по вода... :D :!:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Следваща

Назад към Извън Темата