Мултифункционално устройство?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Мултифункционално устройство?
Става дума за принтер, скенер и копир в 1.
Да ми препоръчате някакви марки ама не най-върховите защото парите са от значение
Има някакви Лексмарк.Те дали са много зле или има хляб в тях?
Да ми препоръчате някакви марки ама не най-върховите защото парите са от значение

Има някакви Лексмарк.Те дали са много зле или има хляб в тях?
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
по принцип не ги харесвам тези неща 3 в 1 ,но ако все пак си решил да взимаш както каза Turturelo задължително вземи HP (lexmark са доста ,как да го кажа слаба марка)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Дам, и аз скоро си взех HP, за 200 лева от Технополис (или Технолукс беше, абе срещу Камбаните се намира), но ми казаха, че касетите за него са около 70 - цветната и около 45 черната
Иначе съм доволен от работата му!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
HP, Canon или Epson (последните не знам дали правят скенери, мастиленоструените им принтери са едни от най-добрите)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
err0r написа:Дам, и аз скоро си взех HP, за 200 лева от Технополис (или Технолукс беше, абе срещу Камбаните се намира), но ми казаха, че касетите за него са около 70 - цветната и около 45 чернатаИначе съм доволен от работата му!
Тия касети се сменят само ако не си знаеш парите. Иначе по принцип се продават китове за зареждане, които са доста евтини.
- steeN
- старши ентусиаст
-
В общия случай HP>Epson>Canon купи си някой списани компютърна борса и гледай там... някакви стотинки е и навсякъде го има
www.tomshardware.com също е добър източник на информация.

www.tomshardware.com също е добър източник на информация.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
за зареждане ама аз съм с HP DESKJET 640C и ми изсъхна цветната касета ли патрон ли е не ги чаткам мноо. майка зимата ми с тоя климатик прави едни температури като в африка
:<: .та се отнесох малко не знам дали на това се дължи ама един струва майка си и баща си така че сега смятам един лазерен да си взема.а за тея 3 в 1 съм чувал много добри думи за НР. 

8.32
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Ок, баща ми се занимава доста с такава офис техника и ги знае.
По принцип, ако имаш парите за Canon или HP, си купи.
Canon MP360 съм го ползвал лично и знам че са ок. HP са много добри, но софтуеъра им е правен за негри и започва да дразни доста бързо, особено човек с разбиране от компютри.
Lexmark не са лоша марка. Разбира се не са с качеството на Canon, но са и доста по ефтини. А в края на краищата всичко идва от Китай.
П.П. Аз имам един Canon от 7 1/2 години, и след 2 наводняваня, 3 изпусканя и една гръмотевица още работи перфектно. През това време съм сменил 3 ПЦта.
По принцип, ако имаш парите за Canon или HP, си купи.
Canon MP360 съм го ползвал лично и знам че са ок. HP са много добри, но софтуеъра им е правен за негри и започва да дразни доста бързо, особено човек с разбиране от компютри.
Lexmark не са лоша марка. Разбира се не са с качеството на Canon, но са и доста по ефтини. А в края на краищата всичко идва от Китай.
П.П. Аз имам един Canon от 7 1/2 години, и след 2 наводняваня, 3 изпусканя и една гръмотевица още работи перфектно. През това време съм сменил 3 ПЦта.
Последна промяна WeiSTD на 03 Май 2004, 14:43, променена общо 1 път
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Майка ми има мастиленоструен EPSON EX400 или нещо такова ама е много стар,но за сметка на това е много качествен.Така че ако съдим по това епсън са си доста добри.А и са на прилични цени.Иначе НР са много добри,а ззCANON са много ама много скъпи неща.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- steeN
- старши ентусиаст
-
http://www4.tomshardware.com/consumer/2 ... index.html
Голямо съвпадение
, баща ми си купил преди няколко дни за офиса hp psc 1210. Печатал добре, но софтуера бил малко идиотски...
Голямо съвпадение

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Имай впредвид и че цената на машината е в пропорционална зависимост с цената на консумативите- колкото по- скъпа машина, толкова по- ефтини консумативи и обратното.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
BMW_325i написа:Какво мислите за hp psc 1110?
Нещо много евтин ми се вижда![]()
[steeN] колко плащахте за hp psc 1210?
Моя е HP 1110 и е супер!
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2