ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!

Мнение от krika » 09 Май 2004, 18:30

Искам да благодаря на всички хора :bowdown: :bowdown: :bowdown: които бяха неска с мен на тракия и си загубиха целия ден и изпуснаха формулата за да ми помогнат да се пребера до софия след като си прегрях колата зверски :bcry: най вероятно от счупена водна помпа.Може би сега осъзнах смисъла на нашия клуб благодаря ви момчета сили сте :ok:показахте как се работи в екип такъв кордон не са правили и но Тодор Живков :shock: даже и ченгетата се шашнаха и оставиха Engi да ме влачи да софия. Спирам да пиша за да се отпусна малко и да не мисля постоянно за двигателя поне до утре когато ще се разбере какви са послидствията освен помпата :(

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 09 Май 2004, 18:33

винаги сме с теб сило :)
нали за това сме екип:)
много глупости чух на този събор, обаче днес, като стана този, меко казано неприятен инцидент, отново някои от нас доказаха, че сме перфектен екип и винаги действаме супер задружно, щом се налага.

п.с.: стискам палци за красавицата, дано да не е много зле :(
Изображение

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 09 Май 2004, 20:43

Това е мноо гаден проблем не знам дали М52-то е с така ноо виж :
http://www.activeautowerke.com/cooling/water-pump.cfm
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Май 2004, 20:56

KAMIKADZE написа:Това е мноо гаден проблем не знам дали М52-то е с така ноо виж :
http://www.activeautowerke.com/cooling/water-pump.cfm

моето положение беше същото преди около година :?
и аз сложих такава , но си мисля че пластмасата е само при при М50..

а за Енджи - не се съмнявай, че ще ти помогне.. Той мен никакъв не ме познаваше, толкова телефони и разкарвания .. :)

Дано последствията от прегряването не са сериозни и оправиш колата бързо :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 09 Май 2004, 21:02

Пластмасовите водни помпи на М50 са били подменяни още в гаранцията на колата от фирмените сервизи понеже изкарват не повече от 60 000 км .. така че ако имате М50 на повече от 60 000 едва ли е пластмасова :roll:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 09 Май 2004, 21:06

И АЗ ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ХИНЦА, КАЗАКА И ДРУГИТЕ ХОРА КОИТО МИ ПОГНАХА ЗА ПРАСЕТО НА МОЯ КУРНИК В СЬБОТНАТА УТРИН. ХВАЛА ВАМ :bchug:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Май 2004, 21:06

Alexi написа:Пластмасовите водни помпи на М50 са били подменяни още в гаранцията на колата от фирмените сервизи понеже изкарват не повече от 60 000 км .. така че ако имате М50 на повече от 60 000 едва ли е пластмасова :roll:

моята беше пластмасова, но се съмнявам колата ми да е била на 60 000 :lol: :lol: :lol:

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 09 Май 2004, 21:59

Явор написа:И АЗ ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ХИНЦА, КАЗАКА И ДРУГИТЕ ХОРА КОИТО МИ ПОГНАХА ЗА ПРАСЕТО НА МОЯ КУРНИК В СЬБОТНАТА УТРИН. ХВАЛА ВАМ

Хвала на тях :!: :wink:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

младши ентусиаст
Аватар

Re: ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!

Мнение от drift » 10 Май 2004, 17:44

krika написа:Искам да благодаря на всички хора :bowdown: :bowdown: :bowdown: които бяха неска с мен на тракия и си загубиха целия ден и изпуснаха формулата за да ми помогнат да се пребера до софия след като си прегрях колата зверски :bcry: най вероятно от счупена водна помпа.Може би сега осъзнах смисъла на нашия клуб благодаря ви момчета сили сте :ok:показахте как се работи в екип такъв кордон не са правили и но Тодор Живков :shock: даже и ченгетата се шашнаха и оставиха Engi да ме влачи да софия. Спирам да пиша за да се отпусна малко и да не мисля постоянно за двигателя поне до утре когато ще се разбере какви са послидствията освен помпата :(
Как можа да развалиш красавицата сега няма в какво да се заглеждам като отивам на даскало. :cry:

Аватар

Мнение от krika » 10 Май 2004, 19:02

Ако утре всичко е точно като отиваш на даскало ще видиш един преджасал тип който танцува някакъв странен индиански танц на победата :shock: това ще съм аз :Dнадявам се :roll: :?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 10 Май 2004, 19:07

Дано!!Че ми писна да ходя на даскало така :? .

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 10 Май 2004, 21:29

krika написа:Ако утре всичко е точно като отиваш на даскало ще видиш един преджасал тип който танцува някакъв странен индиански танц на победата :shock: това ще съм аз :Dнадявам се :roll: :?

кажи ни, че си танцувал
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар

Мнение от Engi » 10 Май 2004, 22:52

утре ще имаме укончателни резултати дали ще се танцува или не
Изображение

Аватар

Мнение от krika » 11 Май 2004, 17:06

Незнам ама танца беше еротичен :shock: :mha: бахххти кефа :P Шестака е брутален върви си както доброто старо време :twisted:Като я взех от горубляне и земи тая 2-3-2-3-2-3-2-3 ба температурата не мърда от средата ама дясното ме око се залепи за температурата и не я пуска да мърда :wink: След 20мин ръчки трябваше да ходя на зъболекар :x ама от еуфорията не ме болеше докато оня ми къртеше дзъбъ :shock: Пак трябва да благодаря на цялата група ентусиясти за прибирането ми от тракия ГОЛЕМИ СТЕ ЕЙ и на бат Engi че ме довлачи с цената на един съединител(за което се чувствам гузен) и ме закара при Йонко(неговия майстор)на който също благодаря.Са слизам да си слушам двиготелчето че не се издържа 8)

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар

Мнение от Engi » 11 Май 2004, 18:04

зверчето е живооооо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
супееееееер:) леле батко много се бях уплашил, че се е прецакало, направо не мога да повярвам, супер се кефя:) късметлия си ХеНрииииииииииии :) дано уживееш довечера :mha: :drink: :drink: :have one: :have one: :drinking: :drinking: :drinking:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата