Имали моторджии тука бре?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Имали моторджии тука бре?

Мнение от moto » 13 Май 2004, 15:25

Задавам тоя въпрос щото аз съм много голям фен.Имам си аз една педалетка,но ще я сменям с ХОНДА НСР125.
Вие кво имате.Ако имате.Ако нямате на кво се кефите.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 13 Май 2004, 15:33

YAMAHA R1
На това се кефя де :wink: нямам моторетка :(

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 13 Май 2004, 16:10

Turbo Hayabusa,ама тая дето Ghost Rider я кара :arrow: 499h.p :twisted: :twisted: :twisted:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 13 Май 2004, 16:11

Zer0 написа:YAMAHA R1:(

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Това ми е една много голяма мечта

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 13 Май 2004, 16:14

И аз съм голям фен на двуколесните машини :twisted:
Израстнал съм сред моторжджии и имам невероятни спомени.
Нямам мотор защото просто майка ми се страхува яко и не ме оставя да си купя.
Миналата година след като работих цяло лято ,събрах пари за един мотор, обаче пак не стана работата, просто майка ми е страшно страхлива.
Иначе съм фен на ендуро и крос машините, най-вече кТм и Хузаберг.
От пистаците Ямаха Р1 и Р6
П.П. Защо си решил да взимаш НСР? Доста голяма пръчка е...

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 13 Май 2004, 16:30

BMW///M-ma6inata написа:Нямам мотор защото просто майка ми се страхува яко и не ме оставя да си купя.

И при мен е така :( :cry:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 13 Май 2004, 16:38

Това е мисля въzможно най-голямата ми страст, по-голяма от автомобилите! 2001ва събрах пари да си купя една доста красива маШина, Yamaha FZR 250R... 250 кубика, 4 цилиндъра, 4 карбуратора, 4 такта, 54 коня, zаради ExUp-a който имаШе... 21000 оборота от които 18500 работни :!: Оборотомера zапочваШе от 3000, нямаШе място zа всички просто :wink: Въпреки че направих челен удър с нея с 50км/ч грам страх не ме хвана, което е и проблем в момента, zаЩото всяка въzможност да искарам пари бива премислена в това дали няма някак си да стигнат zа нова маЩина. Проблем ми е съЩо, че не ми се кара просто някакъв мотор, ами искам R6!!!! За това си и чакам в момента :(
СъЩото лято моят най-добър приятел се научи да кара маняШко на едно колло мотора си и прекарахме така ЦЯЛОТО лято. Наистина не zнам какво би могло да се сравни с таzи тръпка, оЩе не zнам. Надявам се някой ден да умея сам теzи неЩа.....

Само качилите се да иzпитат тръпката от това километража да се иzпълва със скоростта на оборотомера, да нямаШ никаква електроника, която да те бъгва и да се мъчи да те корегира, да усеЩаШ как zадницата ти играе като метла когато 100те километра в час отдавна са отминати и да се опитваШ непрекъснато да надиграеШ мотора като даваШ оЩе и оЩе гаz, да лягаШ в zавойте - САМО той zнае zа какво иде реч :!:

Изображение

ПС може би точно това са и причините са съм до някъде скрит фен на БМВ, но не каzвайте на никого :P
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 13 Май 2004, 17:15

:OT: Уйзи, пиши и за мотоциклети в саита ти бре човек :idea: яко ще е :!: :D

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Май 2004, 17:29

мда.. мотори... мания са ми.. гледам ги на картинки и много им се кефя. карал съм балканче 50 кубика и симсон 50 кубика. не съм се качвал на нещо по-голямо, но мечтата ми е или кавасаки zx-12r или ако ми е тясно и неудобно за дълъг път, може и кавасаки zzr-1200 което е със същия двигател, но други разпределителни валове прицелени във повече въртящ момент долу, по цивилизовано поведение но все пак около 140 коня на задната гума. не обичам истинските чупиглавки като разните 600, хонда fireblade, zx-10, r1, gsxr1000 и тн- твърде истерични са за мене а и не обичам да се сгъвам толкова - боли ме гърба след това :)

мечтите са хубаво нещо.

а мотора наистина ти дава свобода и го чувстваш буквално закачен за мозъка ти. проблема е че също може да се убиеш много глупаво... но като знаеш че може да го изправиш на задна гума със 140 всичко друго бледнее... е, освен ако не можеш да го изправиш на предна гума- което е доста трудно и често води до надрани спойлъри :mrgreen:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 13 Май 2004, 17:36

alx написа:проблема е че също може да се убиеш много глупаво...

Като знам че на ден средно ме засичат по 10 пъти без да ме забележат в огледалото а все пак съм с Е34 с винаги запалени фарове не ми се мисли ако в същите ситуации съм се засвяткал с някой мотор :!: :(
Главно за това не карам мотор... :cry:

Потребител
Аватар

Мнение от desita » 13 Май 2004, 17:58

И аз се кефя на мотори,единствено на пистови оба4е и да са 1100 кубика! Яко! :twisted:
Hora,samo vednaj se jivee...Neka se poglezim s edno hubavo BMW!

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 13 Май 2004, 18:11

CBR 900 RR :twisted: :twisted:

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар
Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
Мечтае да кара: M5 i RS4

Мнение от PILOTA » 13 Май 2004, 18:18

[FF]GODFLESH написа:Turbo Hayabusa,ама тая дето Ghost Rider я кара :arrow: 499h.p :twisted: :twisted: :twisted:

Въпросния мотор е много як наистина но не е 499, а "едва" 470! :shock: . Аз също съм заклет фен на моторите. Това лято се надявам да се кача на нещо доста сериозно, ще си премълча за сега какво. Мога само да си призная че единственото нещо коетоп ме радва повече от БМВ е сериозна двуколестна машина. За предпочитане CBR 954 RR!!! :twisted: :twisted: :twisted:

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 13 Май 2004, 18:26

Има има фенове на моторите Моя лубим мотор е YAMAHA R6 но за сега и скутера ми доставя одоволствие по натам ша са метам на по голем мотор!! 8)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 13 Май 2004, 19:29

Benelli Tornado :twisted: обърнете внимание на чудесния италиански дизаин! :) А някой няма ли да каже нещо за постиженията на любимата марка при моторите? :D

http://www.spitfirebikers.com/gallery/a ... .sized.jpg
http://www.mlm-zweiradsport.de/benelli/ ... es/10k.jpg :D

Следваща

Назад към Извън Темата