Полицейската работа ?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Полицейската работа ?!

Мнение от rtzankov » 19 Май 2004, 0:53

Този пост е предизвикан от днешната ми случка ....
Днес след обяд доста бързах .. и така и карах ... та карам си аз .. и по едно време .. стигам до една колона от ~15 автомобила който стриктно карат един зад друг :x , и се движеха със скорост около 50 км/ч .. която за човек който закъснява му се вижда меко казано БАВНА ... та по огледах се аз .. не видях насрещно движещ се автомобил .. върнах 3-та .. и ги "отрязах" всичките ... доволен задминавах последните единици от колоната .. когато видях как един от 2-мата полицай стоящи в недалеч паркирана патрулка ... се "изтреля" като тапа от шампанско ... в момента в който го видях ... ми стана ясно .. и предвидливо си дадох десен мигач ... спирам аз ... и ушатия ми разправя ... "Колега, така не е интересно, трябва първо да подам палката и тогава ... " и аз му викам най-нагло "... да ма на мене процедурата ми е ясна" и той " хъмммм, дай документите .. и ела при колегата ... " .. слизам аз от колата .. и отивам при другия полицай .. и той само ме поглежда такъв .. и разправя ".. абе момче на тебе да не ти има нещо ???" и аз такъв втрещен в първия момент .. се опулих и го гледам .. и не доумявам ... и той продължава .. "как може да има 20(почна се с преувеличенията) коли който спазват закона карат в колона не се изпреварват ... спазват скоростта ... а ти да ги изпревариш в забраненото ... и то с превишена скоростт(иначе как ли бих могъл да ги изпреваря) ???" при което .. аз започвам да обяснявам, че закъснявам .. и затова карам бързо .. на което следва стандартния отговор "... всички бързаме ... самоче ти майче бързаш и към гроба" и на мене като ми бадна пердето .. и му викам .. "спокойно мене не ме мисли ... ти другите гледай да не скочат в "гроба"..." й той се ядоса ... и ми разправя .. "ма ти от 5 месеца имаш книжка , вече на шофьор се прявиш ... че и на въпреки ми говориш" при което ми дава документите на другия полцай и му вика " Пиши му тика акт-а..." и се започва с стратегията - доброто и лошото ченге ... другия полицай вика .. " ма то сега ... с тоя акт .. ще му вземеме всички точки на момчето ... " при което другиа вика .. "пиши пиши ... " а аз се бях зарекъл повече пари да не давам на ръка .. ма кто знам че няма да си видя точките после 2-е години .. и ми е някак мъка .. знам че не е правилно ... и все пак им казвам " дайте да ви почерпя нещо и да оправиме нещата .. " при което ядосаня полицай вика "какво ще почерпиш какво .. пиши пиши ... " .. и другия пак вика .. добре айде какво ще почерпиш ... а аз имам 15 лв .. и има казвам "ми нямам много пари .. имам само 10 лв" .. и тоя веднага .. "абе кви 10 лв ... пиши му акта и да си ходи ... " и другия такъв успокоява "колегата" и вика .. добре айде давай 10-те лева и бягай ..., ма да знаеш че това го правиме за твое добро ... да не ти взимаме точките още от сега ...." и аз такъв си викам тоя за такъв балук ли ме взеее ???
дадох парите .. взех си документите и .. кой от къде е ...

Та да ви питам .. какво мислите за господата полицай ????

П.С. При цялото ми уважение към Б.Борисов .. ма ако той е мозъка на МБР .. с такива раце .. никога нама да се оправат нещата !!!
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Полицейската работа ?!

Мнение от jordanov » 16 Авг 2010, 19:13

Попаднал си на пичове колега, пък и с 10 лева пак тънко си минал.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 16 Авг 2010, 19:21

Дабе и аз невиждам какво си недоволен, тънко си минал за сериозно нарушение.
Да видиш какво е да ти се паднат двама "лоши" полицай.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 16 Авг 2010, 19:23

jordanov написа:Попаднал си на пичове колега, пък и с 10 лева пак тънко си минал.

Пич стига си вадил темо от преди 100 години :idea:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 16 Авг 2010, 19:25

(bubsa) написа:
jordanov написа:Попаднал си на пичове колега, пък и с 10 лева пак тънко си минал.

Това, че е пусната отдавна не значи, че не е актуална и сега. Същата работа си е ми се струва само дето рушветите са поскъпнали, както всичко де. Не виждам нищо лошо в това.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 16 Авг 2010, 19:32

jordanov написа:
(bubsa) написа:

Това, че е пусната отдавна не значи, че не е актуална и сега. Същата работа си е ми се струва само дето рушветите са поскъпнали, както всичко де. Не виждам нищо лошо в това.

И сега какво трупаме точки за да публикуваме обяви,а? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 16 Авг 2010, 19:32

Бе и аз си викам - "Тука мирише нещо, Цанков го мислех за няк'во гуру тука, а книжката на 5 месеца :shock: "

Верно, к'во си ги завадил тия теми от немай кога, Джорданов?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 16 Авг 2010, 19:34

Това за обявите към мен ли беше, че нещо не разбрах. Не виждам нищо свързано с обяви в темата?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 16 Авг 2010, 19:36

viewtopic.php?f=49&t=112535

Образовай се малко от тук ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 16 Авг 2010, 19:43

Човека кара 307.. Пежо.. Оставете го :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 16 Авг 2010, 19:43

(bubsa) написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=49&t=112535

Образовай се малко от тук ;)

3. Не изравяйте стари теми*. Ако искате да добавите нещо важно и съществено по такава тема, отворете нова с препратка към старата. Същото важи и за изчерпани теми, които по правило трябва да са заключени от модератора; не му напомняйте за пропуска, като продължавате безсмисленото им развитие.
* * Стара тема – тема, която се намира на втора страница в дадена секция или тема, в която последното мнение е отпреди повече от месец (изключение са темите със статут „важна тема” или „съобщение”).

Хвърлих едно око :)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 16 Авг 2010, 20:21

:roll:

Назад към Извън Темата