нуждая се от разбирач

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

нуждая се от разбирач

Мнение от lordofthedance » 22 Май 2004, 2:18

здравейте пичове.имам малък проблем и той е следният:вчера ми се скапа стъклото на предната врата,т.е когато го смъкнах надолу и после като натисках копчето за ел.стъклото се чуваше едно щракане и се опитваше да се вдигне,но се местеше само нагоре и леко встрани и в крайна сметка едвам успях да го вдигна с триста зора.отначало си помислих да не се е скапала машинката,но тя щом се опитва да го вдига значи не би трябвало да е в нея проблема.ако някой разбира тези работи може срещу заплащане естествено да се видим и да смъкнем кората и да погледнем какъв е проблема.ако ли не бихте ли ме посъветвали къде най изгодно биха отстранили този проблем в някой сервиз.ако се намери някой нека ми пусне лично съобщение.мерси предварително

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 22 Май 2004, 8:42

Това е един от най-често срещаните проблеми при Е36. Чупи се една пластмаса, която води стъклото. Взимаш една нова (мисля, че беше около 5 лв.) сменяш я и си като нов 8) .

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 23 Май 2004, 9:24

Най-вероятно Димитър е прав.....но може и да е по лошо, ако се е спукало някое рамо на механизма става много тъпо.....аз поради тая причина почти никога не си свалям стъклото, щото много често се усуква и излиза от водачите......ето ти и един линк, разгледай го, ще можеш и сам да се справиш :arrow: http://www.understeer.com/
Изображение Изображение Изображение Изображение

Назад към Извън Темата