Сценарий за сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Организазазатор
Аватар

Сценарий за сериал

Мнение от sparco » 26 Май 2004, 22:56

Обсесион
/сериал/

Това е една история изпълнена с користни чувства и непрекъснат стремеж към бързо и лесно забогатяване.Действието се развива в България , в периода от 80-те години до наши дни.Историята се развива в една многолюдна фамилия.Главната героиня се казва Обсесион около която се развива действието.
Обсесион е младо момиче на 20 годишна възраст.Тя произхожда от знатен и богат род.Тя е пето дете от четвъртия брак на майка си Опеларко Джиесаиков(накратко Опеларко).Майката на Обсесион-Мерцедес се запознала съвсем случайно в една авто морга с настоящия и съпруг.Най-важният член от семейството е лелята на Обсесион ,която се казва Тунингиска Спойлерова.Тя била много богата стара дама , която забогатяла , чрез търговия с тунинг аксесоари. Още преди 1989 година Тунингистка била натрупала известно състояние от куфарна търговия с държавите от соц. Лагера.Стоките с които внасяла тя в България били: лепенки с надпис TURBO,капаци за въздух за предния капак на ЛАДА,лепенки за предното стъкло LADA SPORT и касетки на Лепа Брена.Понатрупала известен капитал Тунингистка се оказала в много лоша ситуация вече били станали промените от 89-та година и търговията и замрала.Но тя била много прозрлива и внесла парите си в БУРКАНфайзен банк ,след което били обърнати във валута и по този начин инфлацията по времето на Жан Виденов не могла да ги погълне.И така през 2002-2003 година Тунингистка започнала стария си бизнес на “нов глас”.Новите и бизнес партньори вече били от Турция , от където тя внасяла:прозрачни стопове,топки за скоростни лостове имитация на MOMO и СПАРКО,никелирани накрайници,волани,конусовидни въздушни филтри,омекотители за колани с надпис COMFORT и топ-хотовия продукт светещи пръскачки.От който натрупала несметни богатства.
През цялото време всички останали участници се опитват да се доберат до парите на богатата леля.Всеки един от четиримата братя на Обсесион искали парите.Най-големият от тях Моторко Двукавалков бил в комбина с майката Мерцедес и тя му помагала да се отърве от другите трима сина.Най-малкият от тях ,Карбураторко Едновалков те пратили в Китай където дванадесет години държали заключен е една изба. Другият син Ферарио Скудерииски, те ликвидирали като сипали захар в резервоара на Хаябусата му и по време на движение мотора блокирал…Останал третият син ,който бил много по-хитър от другите си братя ,но те го продали в далечна лаборатория за генетични изследвания в Небраска.Останал най-големия син ,който сипал бензин вместо нафта в колата си снабдена с система за впръскване на горивото под високо налягане Common-rail ,двигателя гръмнал и …Имайки в предвид тези интриги леля Тунингистка завещала наследството си от $1 000 000 и цяла верига от магазини за тунинг аксесоари с име “При леля Тунингистка има всичко кои квото иска” на Обсесион . Но в завещанието имало едно условие ,че Обсесион щяла да получи парите, когато направи първия си едноминутен BURNOUT.Но големиат й брат и майката проклалнават Обсесион да не се научи никога как да пали гуми.В следващите 1330 серии тя търси врачка ,която да развали магията.В1330-та серия тя се обажда в КАНАЛ 2001 и от там и развалят магията и й казват ,да обърне внимание на костна система,пикочен мехур,дробове,шипове,ишиас,ломбаго,стомах,ревматизъм,гръбначен стълб и нокътя на малкия пръст на лявата ръка.

Спарко.
Member of HATER CLUB... soon coming
От всичко най-мразим прани дънки и BigBrother!

Изображение
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 27 Май 2004, 0:42

Хаха Спарки човече (всъщност ти си нечовек) .. как го роди това бе пич ! лелелеле евала ти правя .. толкова не се бях смял от както четох подобна статия за един москвич тунинг !!! :lol: :lol: :lol:

Прекланям се пред фантазията ти ... и внимавай някой латино-американски режисьор да не ти открадене идеята ! 8)

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MadShofer » 27 Май 2004, 6:29

ХАХАХАХАХАХА ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :D
направо падах от стола като го прочетох ..
а то верно си баси нечовека :)))
*** Пали десен мигач и бегай у лево да те ударат !!! ***
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Май 2004, 9:45

Много добро и свежо! :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 27 Май 2004, 10:02

Да! И аз се изкефих :yes:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 27 Май 2004, 10:17

СПАРКО - ако кажа евала ще е малко - поклон пред фантазията ти :bowdown:
нямам думи...щего прочета пак :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 27 Май 2004, 17:44

Не ЧОВЕК си Спарко :P
и аз така да допълня малко

Във 1449 епизод Героинята Обсесион я Прозрява идейката да си купи кола със Задно :!: ЦЕЛИ 40 епизода тя дири дири и накрая намира Мега запазено БМВ от златната среда на 90те.За съжаление понеже не е много Ентелигентна Обсесион НЕма как да знае че БЪРНАУТА се прави по добре със шпер и взима с нормален диф.Следват още 39 епизода в която тя се мъчи да врътне гумите на Баварката обаче все не и достига ПАУЪР ли кво ли и тя все не успява.88 епизода тя най накрая се сеща че може би Тъпия АБС е виновен за НЕуспехите й и го изтръгва най-нечовешки :!: УСПЯВА да направи заветния си бърнаут в 2300тния епизод,обаче понеже вече има 1 000 000 тя решава да се хвърли в Бясни гонки с далечния и братовчед Голфетко ДжиТиайски и както си се гонкат на Обсесион и изкача Ладурко Бегачев от една улица без предимство,тя нацепва спирачките обаче нали е без АБС вече се нацепва жестоко в Ладурко.Следват още 59 епизода как тя лежи в Болницата и не помни кой знае колко за случилото се..........
TO BE CONTINUED.......

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MadShofer » 27 Май 2004, 20:58

хахахахах - мноого добро допълнение :P
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 27 Май 2004, 21:50

Ха-хаа ... супер !

В следващия епизод Обсесион се събужда и следват десет серии , докато разбере къде точно се намира ( в болницата демек ) . Когато разбира за това , че вече е добре , чичо й от южна Колумбия , италианец с руски произход - Ферарий Жигулский , решава да отиде на свиждане с новата си придобивка - чисто ново М6 !!! Когато Обсесион се надигнала и видяла тази велика машина , си глътнала езика . Следват десет епизода вадене на език по спешност ... !

След това чичо й и предлага да я повози ! Тя става , разкъсва системи , лепенки и т.н. , избягва от болницата и тръгва с чичо си !

По средата на пътя тя се сеща за бърнаута ! Моли чичо си да й покаже как става , обаче понеже той е пълен калъф в тая област , си помислил , че тя го обижда нещо , и я сваля по средата на магистралата !!!

Десет серии Обсесион се чуди какво да прави ... на десетата серия се сеща , че в чантата си има мобилен телефон ! Обажда се на другия си чичо , обаче аха да му каже "здрасти" и батерията й пада... Тогава третия й чичо , Баварио Ем Тройски , я среща на магистралата испира .
Следват 15 епизода трагедия - як рев , нали отдавна не са се виждали ...

Прибира се вкъщи и решава да се обади на Канал 2060 да я проверят профилактичноза магии , при което врачката й казва да внимава с коли , които имат емблема със синьо и бяло отгоре , ама да не се притеснява - няма магии !Предсказва й също , че сметката й за телефон вече е набъбнала с няколко стотин долара за една минута!

Обаче Обсесион била твърдо решена да направи бърнаут и вечерта решила да открадне Бавареца на чичо си Баварио Ем Тройски , с единствената цел да му направи гумите галоши ! Тя успява да направи МЕГАБЪРНАУТ ( нечуван досега разбира се ) , обаче забравила да доведе майка си ! В нервите си тя тръгва обратно , обаче по пътя я среща големият братовчед на чичо й - именно Баварко Хиксов Петицов , който й засича пътя и я хваща в крадената кола ...

Следва продължение !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MadShofer » 27 Май 2004, 22:28

хахахаха - пичове - продъл;жавате да ме карате да се смея със крокодилски СЪЛЗИ :lol:

ако ми остане време утре ще седна и аз да добавя нещо .. не само да се смея на аванта ;)
Изображение

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 27 Май 2004, 23:04

Васе, незнам какво си пушил :roll: НО И АЗ ИСКАМ
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 27 Май 2004, 23:45

:mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha:

оле пребихте ме от смях !!! Васе, утре на митницата ще те черпа една биричка !!! :bowdown:
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 28 Май 2004, 11:30

Gorby написа:Васе, незнам какво си пушил :roll: НО И АЗ ИСКАМ

От оня ден го гледам че си е лепнал един парцал напоен с безоловен и бръмчи из квартала и вика "АЗ СЪМ БМВ,АЗ СЪМ БМВ"
Та такива ми ти работи.

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 28 Май 2004, 19:02

Фаско не пуши :lol: само е пропуснал. че от 23 до 2987823572 епизод събира музика в колата си, после се изрусява в следствие на което губи разсъдака си и продава всичката си музика за 1/2 серия в следстви на което и остава да слуша само музиката на 6-така и да си блъска главата в еърбега :oops:
П.С. Не съм спал от мнооо време и ме е напушила простотията :oops:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 29 Май 2004, 0:04

Дано да де е простотията :roll:
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

Следваща

Назад към Извън Темата