БМВ Поезия
Модератор: Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
БМВ Поезия
Когато те видях за първи път ти още не беше моя. Същатат вечер ти спокойно и величествено стоеше зад вратата на своята извън градска къща.Когато ние дойдохме, на твоето изразително и красиво лице аз различих любими и приятни за мен черти, същите черти които те отделяха от тълпата. След като моя приятел те представи на мен, в моето съзнание вихрено издигна дъга от живи и ярки емоции, и моето отдавна забравило какво е любов сърце заби в обезумелия ритъм на страста.Прекарахме вечерта заедно. Когато си тръгнах и те оставих, аз вече твърдо знаех, че ти ще бъдеш моя!
Направих всичко за да се случи това.Ти не беше за мен първата, но само с теб аз бях истински щастлив. Ти ме дари с това което така липсваше на моята слаба и наранена душа – чувството на покой, увереност и надеждност. Ти беше с мен в живота дарявайки ме с радост и топлота, дарявайки ме със себе си.Ние бяхме заедно, ние почти и не се раделяхме, и в редките дни когато не беше до мен аз скучаех и меслех как си ти, мое славно дете...
Бяхме заедно години наред.После обстоятелствата ни принудиха да се разделим.Аз знам отлично че сега си с друг. Даже повече както тогава моя приятел ме запозна с теб, аз сам те запознах с твоя бъдещ мъж и му позволих да те отнеме от мен.
Но аз не се разстройвам.Ти остана завинаги в моето сърце, и аз съм уверен че ще те разпозная в тълпата от подобни на теб.
Моя Мило
Мое Красиво
Мое Бързо
Мое първо BMW
Провод от руски Евгени А.(Vasilen)
(превеждах го настръхнал)
Направих всичко за да се случи това.Ти не беше за мен първата, но само с теб аз бях истински щастлив. Ти ме дари с това което така липсваше на моята слаба и наранена душа – чувството на покой, увереност и надеждност. Ти беше с мен в живота дарявайки ме с радост и топлота, дарявайки ме със себе си.Ние бяхме заедно, ние почти и не се раделяхме, и в редките дни когато не беше до мен аз скучаех и меслех как си ти, мое славно дете...
Бяхме заедно години наред.После обстоятелствата ни принудиха да се разделим.Аз знам отлично че сега си с друг. Даже повече както тогава моя приятел ме запозна с теб, аз сам те запознах с твоя бъдещ мъж и му позволих да те отнеме от мен.
Но аз не се разстройвам.Ти остана завинаги в моето сърце, и аз съм уверен че ще те разпозная в тълпата от подобни на теб.
Моя Мило
Мое Красиво
Мое Бързо
Мое първо BMW
Провод от руски Евгени А.(Vasilen)
(превеждах го настръхнал)
May the BMW force be with you!
1 мнение
• Страница 1 от 1