Въпрос 3а регистрация

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Въпрос 3а регистрация

Мнение от Dr.Schnaps » 05 Юни 2004, 10:29

Как седят не6тата като се сменява собственика на колата в едно и съ6то населено място?
Освен талона сменят ли се и номерата?
А всъ6тност въведоха ли новите талони?
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E46 M3

Мнение от Kriso » 05 Юни 2004, 12:01

До колкото знам мисля че не е задължително да се сменят номерата ако колата е от същото населено място.
За новите талони съм 100% сигурен че са излезнали(след нова година ако не се лъжа).Единия е колкото лична карта и го носиш в себе си, а другия е малко по малък от плакат и седи в къщи.Тои ти трябва като продаваш колата.
Ако един път е платена еко таксата е добре защото ще спестиш 80лв.
Обаче ако не е платена и нея ще трябва да платиш.

Цялото прехвърляне (без еко такса и със смяна на номера) мисля че е 109лв.(канал,номера,талон,...)
Последна промяна Kriso на 05 Юни 2004, 22:25, променена общо 1 път
BMW - The king of the route.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 05 Юни 2004, 12:12

Номерата, ако са от новите /със синята лента с БГ-то/ не се сменят /в твоя случай, щом сте в едно и също населено място/. Ако са без лентата обаче, или са жълти /черни, се сменят задължително!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dr.Schnaps » 05 Юни 2004, 15:54

Мерси за отговорите :D
Това с новите талони е добре :yes:
Само о6те един въпрос
А3 само 4е искам нов номер(въпреки 4е са с синя лента) или по то4но предния е много сма4кан от един удар.
В смисъл какво трябва да направя за да ми напе4ата о6те веднъж съ6тите номера?
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Юни 2004, 15:56

Dr.Schnaps написа:Мерси за отговорите :D
Това с новите талони е добре :yes:
Само о6те един въпрос
А3 само 4е искам нов номер(въпреки 4е са с синя лента) или по то4но предния е много сма4кан от един удар.
В смисъл какво трябва да направя за да ми напе4ата о6те веднъж съ6тите номера?

Проблема е че регистрационен номер не се повтаря и не се издава дубликат...демек всеки номер било то преден или заден е уникален сам по себе си и не може да се подмени... решението е смяна на номерата :idea:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 05 Юни 2004, 16:33

Точно така е :!:
Моят преден номер също е доста измачкан :lol: и мен много ме дразни този факт, само че като се сетя каква лудница е в КАТ, и че ще трябва да сменям номера, талони, след това каско, ГО и т.н. и т.н. и орестава да ме дразни смачкания номер :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 05 Юни 2004, 16:45

искам да попитам при смяна на цвета дали ще ме накарат да минавам преглед или само ще ми сверят номерата :?: щот в кат ще ми е много трудно да мина :mha:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dr.Schnaps » 05 Юни 2004, 20:12

ОК
3на4и ако при прехвърлянето кажа 4е ИСКАМ да ми сменят номерата въпреки 4е не е наложително нямам проблеми?

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 05 Юни 2004, 21:01

Щом си плащаш... :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 05 Юни 2004, 21:46

ludiqdancho написа:искам да попитам при смяна на цвета дали ще ме накарат да минавам преглед или само ще ми сверят номерата :?: щот в кат ще ми е много трудно да мина :mha:

Ако пребоядисваш колата друг цвят ще трябва да минеш през всички процедури в кат - нов талон ,канали и номера ако си със старите. За екотаксата не съм сигурен, но мисля че няма да ти я спестят.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dr.Schnaps » 05 Юни 2004, 21:59

Имам си при4ини... не само естети4ески.

Мерси на вси4ки 3а отговорите.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E46 M3

Мнение от Kriso » 05 Юни 2004, 22:21

Zik написа:За екотаксата не съм сигурен, но мисля че няма да ти я спестят.

Ако не се лъжа еко таксата се плаща еднократно за даден автомобил.Не съм сигурен обаче ако е платена и не се пази бележката дали ще я признаят в кат.
Ако е внесен отдавна автомобила и не е пререгистриран от както са въведени еко таксите ще трябва да се плати.
Ако веднъж е платена няма проблем(не се плаща втори път)
BMW - The king of the route.
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 05 Юни 2004, 22:55

язе сьвет , немоа ти дам.щот тая тема ми е бая болна....ама винаги има оправия,да знайш..
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 05 Юни 2004, 23:55

Отворихте темата ... та да попитам и аз нещу .. значи .. има една кола която е свалена от автовоз .. и няма номера .. аз знам че е забранено движението на кола без Рег. Номера .. следователно за да я закарам до кат трябва някакъв временен номер .. от къде се взима , и колко струва ?
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 05 Юни 2004, 23:59

временни регистрации...
цанков, вземи си една две десетолевки в джоба и я закарай до кат. доста по-лесно ше ти е. изпитал съм го:)
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата