Парен каша духа!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Парен каша духа!

Мнение от TheBoss » 16 Юни 2004, 12:28

Навярно си спомняте голямата градушка в София преди две години. Тогава аз седях и гледах как ледени късове с големината на гъши яйца потрошават милата ми "баба Омега". Естествено нямах застраховка и псувах по адрес на ония дето трябва да изстрелват ракети против градушки. После се оказа, че по някакъв си там закон не можело да се стреля над населени места, защото можело нещо да падне и да убие човек (не че тези ледени яйца не можеха, но тогава щеше да е природно бедствие, а не убииство по непредпазливост.) И така заради политическото безхаберие мойта колица се превърна в подвижна поставка за яйца. Сега мога да прекарам 65-70 яйца върху покрива и капаците от София до Варна без да ме е страх, че ще паднат по пътя. Та оня ден, в неделя, както си седях зад блока и си пиивах биричка изведнъж чувам ясен и отчетлив звук от гъмотевица. Беше толкова силен, че сигурно е паднал на няколко километра. Като погледнах, що да видя? Небето от запад почерняло и едни такива светкавици, че направо кръвта ми се смръзна. Идята БМВто да заприлича на предшественика му въобще не ми се понрави и реших да взема спешни мерки. Резултатът беше много смешен и аз не се сдържах и взех фотоапарата да го увековеча. Ето за какво става дума:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Смешно, но и тъжно. До къде ни докараха? Да трепериме над едни ламарини повече от колкото над собствения си живот.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladi » 16 Юни 2004, 12:36

Хаха браво! Лудница си направил, и бих ти препръчал да си я караш така.Никой не знае какво може да се случи.

П.П. Не знам в кой квартал си ама паднах от стола при тази гръмотевица! И нета ми се прецака тогава.А за номера ти просто нямам думи, номер 1 е :wink:
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 16 Юни 2004, 13:03

страшна маскировка :wink: все пак добре че не е запраскало :)
П.П:момичето с оранжевата блузка кое е???просто питам :D :P
Изображение
8.32

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 16 Юни 2004, 13:24

Хехехехехехе луд си и ти (демек наше момче) :P
Ама добре си я повил!
May the BMW force be with you!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Re: Парен каша духа!

Мнение от SlipKnoT » 16 Юни 2004, 13:43

TheBoss написа: ..И така заради политическото безхаберие мойта колица се превърна в подвижна поставка за яйца..

Това, че не си застраховал колата не ми се струва политическо безхаберие.., че политиците безхаберстват и се гаврат с нас е ясно, но това, че си спестил ***лв. не е техен проблем.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 16 Юни 2004, 13:43

аз винаги си нося одеалце в багажника...никога не знаеш кога ще ти потрябва..а и за каква цел :D я от градушка да си опазиш кочинката,я хубава девойка на полянка да налюбиш,я труп да овиеш :D :D :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 16 Юни 2004, 13:55

Ей, яка идея... направо онемях и много се смях :D

Прав си, че от градушката по-злобно няма. И на моето Пежле предния капак е като кора за яйца. Тъкмо два пъти е бит! Един преди да го купя (мнозина помнят 2002 г.) и един миналата година. Втория път седях, гледах, хълцах, почти на ръбче да се разплача, че и тавана е наполовина стъклен. Оцеля, но е дупка до дупка .... Но, ... трябва да пробвам да сложа поне едно яйце, за идеята, може и да стои изправено. :lol:
Да караш Peugeot е страст!

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 16 Юни 2004, 14:34

мускула оня ден кви ледове го биха в квартала
а аз безпомощно гледах от балкона как природата
ми съсипва колицата и споменавах доста роднини
на който се сетех
после ме беше страх да я погледна и накрая се
престаших с влажни очи е прегледах плахо
и що да видя, non-muscle car-a бил бая
издръжлив на природните стихии
ако щете вярвайте ама нямаше драскотина тая пущина
ей радвах се като малко дете :lol: :D :) :P :wink:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 16 Юни 2004, 15:51

миналата година имаше градушка и аз бях в сервиза на Бавареца по това време, за съжаление нямахме фотоапарат, но ще ви разкажа. Бяха наредени - Баба Яга (Е12), едно Е30 и едно Е34, като последното беш ечастично скрито от едно дърво.
След градушката - Баба Яга - никакви поражения, колкото и да я оглеждахме дори за малки вдлъбнатинки
Е30- само най-големите парчета бяха успяли да направят малки поражения, като само едно си личеше ясно, за другите тряваше да залягаме и да гледаме под различен ъгъл, за да ги намерим.
Е34 - там въобще не ни трябваше да залягаме - ясно си личеше, че е минала градушка.
От тогава не се страхувам за моята подводница (освен ако не прииде морето, че тогава ще срещне естествения си враг - кит)
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Полковника
Аватар

Мнение от TheBoss » 16 Юни 2004, 17:15

PIONEER написа:П.П:момичето с оранжевата блузка кое е???просто питам :D :P

Това е дъщеря ми бре :) Още е малка - само на 13 години, но ще стане страшно гадже и ще ви кара вас мераклиите да ревете като странджански мечки за дето не ви обръща внимание :-P. Нали си има Е34 в къщи ;)
Изображение

Полковника
Аватар

Мнение от TheBoss » 16 Юни 2004, 17:15

PIONEER написа:П.П:момичето с оранжевата блузка кое е???просто питам :D :P

Това е дъщеря ми бре :) Още е малка - само на 13 години, но ще стане страшно гадже и ще ви кара вас мераклиите да ревете като странджански мечки за дето не ви обръща внимание :-P. Нали си има Е34 в къщи ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladi » 16 Юни 2004, 18:03

Boss, с какво си ги правил снимките :?:
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Юни 2004, 11:50

Samsung Digimax 301 :P
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Полковника
Аватар

Мнение от TheBoss » 17 Юни 2004, 15:58

steeN хитрецо, как се досети ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Юни 2004, 16:17

По принцип, всички нормални камери слагат 'meta data' в снимките, които правят. Демек, Properties на изображението, таба summary, бутона Advanced >>. Там може да се намери и др. интересна информация ;)

Иначе много добре си покрил колата ;) Предния собственик на моята за съжаление не е бил толкова грижовен и имам разни поражения по предния капак :( Таааа, може ли да ми обясните как точно се опраявят тия поражения? Кит, боя и после петна... Аз така си го представям :((
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Следваща

Назад към Извън Темата