Аре приемам кандидати за ГОЛЕМИЯ КУРБАН
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аре приемам кандидати за ГОЛЕМИЯ КУРБАН
всички на ЛС към мен или Пенчев. Няма такъв филм тука от 1 година хич не ми вари и туи е с тия коли. Преди 5 часа нямаше да съм сред живите незнаино как оцеляхме
Благодаря ти боже , благодаря ти паркстрои ,друго няма кажа
Курбана ще е на 1ви вечерта на ЕКОТО

Екото е чудесно място за курбани, ша знаеш :mha:
Курбан ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се прави с някакво жертвено животно! И трябва да се прави всяка година с едно и също животно. Иначе се опорочава целият ритуал!
Курбан ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се прави с някакво жертвено животно! И трябва да се прави всяка година с едно и също животно. Иначе се опорочава целият ритуал!
Последна промяна tsvet40 на 20 Юни 2004, 10:02, променена общо 1 път
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Re: Аре приемам кандидати за ГОЛЕМИЯ КУРБАН
LuBo1 написа:всички на ЛС към мен или Пенчев. Няма такъв филм тука от 1 година хич не ми вари и туи е с тия коли. Преди 5 часа нямаше да съм сред живите незнаино как оцеляхмеБлагодаря ти боже , благодаря ти паркстрои ,друго няма кажа
![]()
жалко че не мога да дойда ... ами кажи поне кво е станало да пием за твое здраве и да не ни се случва ...

- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Ми ще праим , но не гърмях мотора , то не бяха изцепки с куките и накрая да се сложим в един стълб
100км/ч неравен път , десен завои , мокър път , летни гуми, чупка във волана , загуба на контрол, никакви спирачки, завъртяхме се на 180 градуса и хубаво че бордюра беше висок да убие скоростта. Колата спря на 30см (1 педа и малко) от СТЪЛБА. Поражения почти никакви освен счупен борд на 2 ляти джанти
и клекнала задница. Още си мисля как не се остаихме в тоя стълб 

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Любо господ е бил стеб колега.....прави курбана че и аз мога да се джойнна с решетъчната лъжица за отсяване на мръвките
майтапя...хубаво ще направиш
таз работа 

8.32
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз също съм сред огромните каръци
Днес с ужас установих че двигателя ми се не се държи на нищо в купето, тампоните са избягали настрани яко а щпилките който държат двигателя през въпросните тампони са скъсани и сега целия ми двигател е с около 4-5 см по наляво ... не знам това от кога е, но забелязах че като натреса спирачки и двигателя отива напред и шайбата на помпата за хидравликата стърже в пробката за източване на водата от радиатора и почти не е останало пробка, не знам как перката не е задрала в радиатора и наляво или надясно в кожуха
Представяте ли си както се движа с 210 по Автомагистрала Тракия при някой десен завой да ми изпадне тампона на двигателя и картера да се забие в земята... цялата кола ще стане на едно кълбо ламарина
П.С. някой да има идея колко струват тея тампони и шпилките
ще съм много благодарен, ако не са много пари отивам в склада и дигам двигателя на телфера и за 15 мин ще ги подменя
П.С2. Вече и знам и кътните зъби на Е30 покрай тая кола и разбира се Сашо (Plague) с който правим Home Made всякакви неща
особенно по неговата кола
То не беха изчуквания, то не беха заварвания на гредата на задния мост и какви ли не гимнастики по смяна на HardWare-и по автомобилите... искам да му благодаря за оказваната постоянно помощ
П.С3. Искам само да кажа на всички притежатели на Голф-ове дето се славели с лесните ремонти и поддръжка да хванат и да се засилят с главата напред в някоя стена като предварително си напълнят ушите с барут... Е30 може да се разкости на основни чаркове с 5 ключа на кръст
и всичко е доста достъпно, не се налагат гимнастики от сорт-а на трябва да свалим радиатора за да демонтираме водната помпа или да извадим двигателя за да свалим стартера
НЕКА ВСИЧКИ ДРУЖНО ДА ЗАПАЛИМ МОТОРЕТКИТЕ

Представяте ли си както се движа с 210 по Автомагистрала Тракия при някой десен завой да ми изпадне тампона на двигателя и картера да се забие в земята... цялата кола ще стане на едно кълбо ламарина

П.С. някой да има идея колко струват тея тампони и шпилките

П.С2. Вече и знам и кътните зъби на Е30 покрай тая кола и разбира се Сашо (Plague) с който правим Home Made всякакви неща

П.С3. Искам само да кажа на всички притежатели на Голф-ове дето се славели с лесните ремонти и поддръжка да хванат и да се засилят с главата напред в някоя стена като предварително си напълнят ушите с барут... Е30 може да се разкости на основни чаркове с 5 ключа на кръст

НЕКА ВСИЧКИ ДРУЖНО ДА ЗАПАЛИМ МОТОРЕТКИТЕ

- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аз ви казвам за класация по КАРЪКСТВО съм на едно от челните места. Пенчев ще вдигнем един скромен курбан
Та някои да иска Опел Астра 1,8 92 година за 3500лева

Та някои да иска Опел Астра 1,8 92 година за 3500лева

LuBo1 написа:Аз ви казвам за класация по КАРЪКСТВО съм на едно от челните места. Пенчев ще вдигнем един скромен курбан![]()
Ааааа, не забравяйте и мене и Ати бе

И Киро ( за малко да го забрая

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
rado_rf написа: и Ати
абе на мене ми става жал за наш Атчо

8.32
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аз съм номер 1 вече, помлях си хубавата количка , блъсна ме бакшиш на наи големия полигон в града докато се въртях , мама му стара :x пича незнаино защо налетя отгоре ми :x с изгасени фарове 

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
каръците тук сме много ,ама и на нас някой ден сте ни си усмихне късмета,както каzвасе един приятел и ку4ия гъz го огрява слънцето понякога
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
каръците тук сме много ,ама и на нас някой ден сте ни си усмихне късмета,както каzвасе един приятел и ку4ия гъz го огрява слънцето понякога
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2