Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
- OxoBoxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е(90)335I
- Детайли за колата: Е(90) 335I ->2007г,306к.с, автомат калашников
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Точно защото си програмист трябва да знаеш, че освен хардуер ти трябва и софтуер- а него го има само в оторизираните сервизи. Някой път просто трябва да се плати 

- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520Д
OxoBoxo написа:Точно защото си програмист трябва да знаеш, че освен хардуер ти трябва и софтуер- а него го има само в оторизираните сервизи. Някой път просто трябва да се плати
Точно защото съм програмист намерих софтуера от торенти и Emule ноо пак казвам, хардуера си е цифра (около 700$).
Първо искам да изразя благодарността си към lusienk, той си знае защо
Второ въпросът ми е най-вече към него, но ако и някой друг може да помогне, също ще е от полза. Та значи да ви питам, има ли диск-не Двд с карти на Турция и Гърция? Lusienk, дискът, който ми даде и пробвахме на 7цата бачка идеално, но за съжаление не съдържа въпросните 2 държави, та ако има някъде в нета такова CD, казвайте и направо да го тегля. Мерси предварително.

- lusienk
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 535xd LCI
rodokon написа:Първо искам да изразя благодарността си към lusienk, той си знае защоВторо въпросът ми е най-вече към него, но ако и някой друг може да помогне, също ще е от полза. Та значи да ви питам, има ли диск-не Двд с карти на Турция и Гърция? Lusienk, дискът, който ми даде и пробвахме на 7цата бачка идеално, но за съжаление не съдържа въпросните 2 държави, та ако има някъде в нета такова CD, казвайте и направо да го тегля. Мерси предварително.
Пробвай с това: http://free.arenabg.com/details.php?id= ... 95d790aa06 Това са няколко различни СД-та в зависимост от държавите за който ти трябва навигация.
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Колеги за Мк1 на е53 преди фейса БГ карта няма така ли?

- Voinika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е60 печка, самъ сменя скоростъ
- Мечтае да кара: танк
- Детайли за колата: мноо бяга и все ми говори нещо!??!
колеги, аз съм с нави проф. и си опекох еди диск 2009-2 на DVD double layer,смъкнат благодарение на нашия форум и ми тръгна без проблем, само че е пълна сръб!!!!!
има само наи големите маг. и в градовете нйколко от главните улици
.
Както питаха и други от колегите - кога ша хакнем и 2010??
някой в час ли е??
има само наи големите маг. и в градовете нйколко от главните улици

Както питаха и други от колегите - кога ша хакнем и 2010??
някой в час ли е??

OxoBoxo написа:georgekodinov написа:Абе да питам и аз : със 120d съм, business. но никое от тези DVD-та дето циркулират не става. Някъде бях чел че трябвало да може да свири mp3-ки колата за да стават записаните DVD-та. Трябва ли да я водя при дилърите да ми ъпгрейднат софтуера, колко ще струва това и дали има някакъв друг начин ?
Колега, аз съм с Бизнес Нави и при мен картите си вървят. Моето си чете мп3, но така съм е купил от Камор. За ъпдейта към 120лв е май в Дару, но е 5-часа и се упдейтват всички с-ми в цялата кола и си заслужава. На мен ми го направиха по гаранция и особенно ако си с автомат няма да си познаеш колата след процедурата.
Ще можеш ли да ми обясниш какво се променя в автомобила след такъв ъпгрейд?
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
BMW120 написа:OxoBoxo написа:georgekodinov написа:Абе да питам и аз : със 120d съм, business. но никое от тези DVD-та дето циркулират не става. Някъде бях чел че трябвало да може да свири mp3-ки колата за да стават записаните DVD-та. Трябва ли да я водя при дилърите да ми ъпгрейднат софтуера, колко ще струва това и дали има някакъв друг начин ?
Колега, аз съм с Бизнес Нави и при мен картите си вървят. Моето си чете мп3, но така съм е купил от Камор. За ъпдейта към 120лв е май в Дару, но е 5-часа и се упдейтват всички с-ми в цялата кола и си заслужава. На мен ми го направиха по гаранция и особенно ако си с автомат няма да си познаеш колата след процедурата.
Ще можеш ли да ми обясниш какво се променя в автомобила след такъв ъпгрейд?
Аз до колкото знам има различни оптимизации и поправени бъгове на всички системи базирани на софтуерно управление. Мисля че от този ъпдейт са облагодетелствани автоматиците предимно.
- OxoBoxo
- кандидат ентусиаст
-
Какво се промени при мен след ъпдейта:(Той е 5 часа и се прави на всички системи в колата, не може да само на 1-с-ма)
- В пъти по-бърза работа на И-драйва, особенно на Навито (някой път ме изхвърляше от картата или чакам 20сек. ако сменя мащаба от 100км->1км, сега за 2-3 сек го прави)
- Тунера - по чувствителен, по-голям диапазон и още обции, които така и не знам за какво се ползват
- Автомат(скорости) - много по-чувствителен респонс( при ниските) се едно нова кутия са ми сложили
- Разход на гориво : от 16-17(градско) --> 11-12, извън ~8.5--> ~7.6 ( малко ми е тежък крака ) иначе при спокоино извън градско(магистрала) (110-120км/ч) ->6.6л
- В пъти по-бърза работа на И-драйва, особенно на Навито (някой път ме изхвърляше от картата или чакам 20сек. ако сменя мащаба от 100км->1км, сега за 2-3 сек го прави)
- Тунера - по чувствителен, по-голям диапазон и още обции, които така и не знам за какво се ползват

- Автомат(скорости) - много по-чувствителен респонс( при ниските) се едно нова кутия са ми сложили
- Разход на гориво : от 16-17(градско) --> 11-12, извън ~8.5--> ~7.6 ( малко ми е тежък крака ) иначе при спокоино извън градско(магистрала) (110-120км/ч) ->6.6л

- peterivanov
- Потребител
-
- Кара: '07 E60 530d
А след този ъпдейт има ли вариянт нещо по колата да се влоши, нещо да не работи както е работило преди и т.н.?Дават ли някаква гаранция, че всичко ще е ОК след ъпдейтването? Къде е по-добре да се направи - в Дару Кар или в Камор?
Поздрави!
Поздрави!
- lusienk
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 535xd LCI
OxoBoxo написа:Какво се промени при мен след ъпдейта:(Той е 5 часа и се прави на всички системи в колата, не може да само на 1-с-ма)
- Тунера - по чувствителен, по-голям диапазон и още обции, които така и не знам за какво се ползват![]()
Аз също си правих ъпгрейд на моята кола и да ви кажа не усетих никаква разлика. Единствено , че ми смениха гласовите команди от немски на английски. Може би предходния ми софтуеър е бил значително нов и затова да не съм усетил разликата в поведението на колата.
Относно проявата на някакви проблеми след ъпгрейта не мисля , че могат да се появят, стига тази операция да се направи в оторизиран сервиз на БМВ , а не при някой гаражен специалист.
OxoBoxo написа:Какво се промени при мен след ъпдейта:(Той е 5 часа и се прави на всички системи в колата, не може да само на 1-с-ма)
- Тунера - по чувствителен, по-голям диапазон и още обции, които така и не знам за какво се ползват![]()
Ибаааааах маа му....16 градско....? Човек ти ше ме откажеш да си купувам автоматик

Аз все си мислех че поне извънградско на магистрала ше ми харчи най-много 6л ако карам с 160 примерно и вклча автопилота...
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
BMW120 написа:OxoBoxo написа:Какво се промени при мен след ъпдейта:(Той е 5 часа и се прави на всички системи в колата, не може да само на 1-с-ма)
Ибаааааах маа му....16 градско....? Човек ти ше ме откажеш да си купувам автоматик![]()
![]()
![]()
Аз все си мислех че поне извънградско на магистрала ше ми харчи най-много 6л ако карам с 160 примерно и вклча автопилота...
То зависи и от кубиците, аз например мойто 320Д на 160 средния ми разход е 5.4 с ръчна скоростна а градско е около 10-10.5
BTW утре си запазих час в Дарукар да ми направят обновяването на софтуера. После ще споделя впечатленията си

- OxoBoxo
- кандидат ентусиаст
-
Както казах ,тежи ми крака. Предишната ми кола беше 2.0 дизел-с ръчка, в София 13-14 ми даваше ама като ми отиде турбото и 5-пъти запуши ДПФ филтъра за 35 00км просто приключих с дизелите .До морето-Сл.бряг при 180-200км 11/100 ми даваше така, че не е от автоматика

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series