Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional

Мнение от ashvibe » 22 Окт 2009, 21:43

Бизнес навигацията чете двуслойни ДВД-та!!! :bang:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от night_pz » 23 Окт 2009, 10:24

Здравейте колеги!
Опитвам се да помогна на една приятелка с БМВ 5-цa 2005г.
Оригиналния диск от 2005г на навигацията е business и със него си върви, но са стари картите и няма България и Гърция. Изпекох един Verbatim DL(двуслоен) със 2009.2 Business. Вкарвам го и ми изписва "Pleas insert navigation map DVD"
Пробвах да запиша на CD(пак Verbatim) картите на VDO за източна европа 2009-2010(пише че стават за всички BMW-та след 2000). Пак това изписва.
Къде грешим?
Ако реши да си купи оригинален диск от БМВ колко ще и искат?

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 23 Окт 2009, 10:33

Колега, и най-новата версия на картите не поддържа България. Всъщност поддържа главните пътища в страната и главните улици в София. Това обаче не е навигация, а мъчение и затова аз лично отдавна се отказах да свалям нови карти и си купих Гармински ГПС ;)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Окт 2009, 11:02

Диска не си спомням колко струва, но ако е само заради България, въобще не си правете труда да го купувате. Нито е богата картата, нито нищо.

Потребител
Аватар

Мнение от andrey.kostov » 29 Окт 2009, 9:56

Колеги,

Опитах всичко, което е написно и пак не става. Когато сложа диска ми изписва; Mediа cannot be read... Има ли възможност някой да ми запише един диск с Бизнес навигация и да ми го изпрати по куриер с наложен платеж. Найстина ще съм ви много благодарен, защото трябва да пътувам към Австрия след няколко дни. :help: :help:

Потребител
Аватар

Мнение от rodokon » 29 Окт 2009, 19:21

Колеги, надявам се, че няма да съм много нахален и ще ви задам още 2 въпроса :D
1. Един приятел си купи X6ца и каза, че е пробвал този диск-http://galin.comnet.bg/gps/BMW/BMW%202009-2%20Europe%20Pro%20DVD/ , но каза, че не работи и, че по думите му пише, че на него му трябва BMW Professional High, има ли такова нещо изобщо и ако може линк, за да го изтегля.
2. На един друг познат с малка навигация на BMW 5ца му казах да пробва това-http://galin.comnet.bg/gps/BMW/BMW%202009-2%20Europe%20Business%20DVD/ и той каза, че работи, но няма карта на България. Това нормално ли е? Каза, че има Гърция, но на B има само Belgium. И ако наистина в този диск няма БГ, моля, дайте линк с БГ за малка навигация. Мерси предварително.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 535xd LCI

Мнение от lusienk » 29 Окт 2009, 22:54

rodokon написа:Колеги, надявам се, че няма да съм много нахален и ще ви задам още 2 въпроса :D
1. Един приятел си купи X6ца и каза, че е пробвал този диск-http://galin.comnet.bg/gps/BMW/BMW%202009-2%20Europe%20Pro%20DVD/ , но каза, че не работи и, че по думите му пише, че на него му трябва BMW Professional High, има ли такова нещо изобщо и ако може линк, за да го изтегля.
2. На един друг познат с малка навигация на BMW 5ца му казах да пробва това-http://galin.comnet.bg/gps/BMW/BMW%202009-2%20Europe%20Business%20DVD/ и той каза, че работи, но няма карта на България. Това нормално ли е? Каза, че има Гърция, но на B има само Belgium. И ако наистина в този диск няма БГ, моля, дайте линк с БГ за малка навигация. Мерси предварително.

Колега, ако си беше направил труда да прочетеш малко от мненията от предните страници.Щеше да разбереш , че дори и последната версия на БМВ навигацията 2009-2 , България фигурира само с 5-6 главни пътя и двете недовършени магистрали.Това важи за всичките версии Professional, High и Business.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от rodokon » 30 Окт 2009, 16:34

lusienk написа:
rodokon написа:Колеги, надявам се, че няма да съм много нахален и ще ви задам още 2 въпроса :D

Колега, ако си беше направил труда да прочетеш малко от мненията от предните страници.Щеше да разбереш , че дори и последната версия на БМВ навигацията 2009-2 , България фигурира само с 5-6 главни пътя и двете недовършени магистрали.Това важи за всичките версии Professional, High и Business.

Пич, разбира се, че прочетох цялата тема, но може би не съм се изразил правилно. Проблемът е, че на тоя пич с 5цата и малката навигация въобще на буквата B не му излиза България, а само Белгия, та питам дали той нещо бърка или просто в този диск-http://galin.comnet.bg/gps/BMW/BMW%202009-2%20Europe%20Business%20DVD/ България не фигурира? Иначе нещо за тоя с Х6цата можеш ли да помогнеш? Поздрави!

Потребител
Аватар

Мнение от dutcha » 30 Окт 2009, 17:43

Здравейте,
Случайно да се е появила някоя работеща в България бизнес навигация!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Окт 2009, 8:55

dutcha написа:Здравейте,
Случайно да се е появила някоя работеща в България бизнес навигация!

То Про няма, ти за Бизнес питаш! :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 31 Окт 2009, 19:23

На сайта на NAVTEQ няма никакво инфо за 2010-1.
Да не би откакто навигациите са на HDD да е сменен доставчика?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 120d
Мечтае да кара: Хилядолетния Сокол

Мнение от georgekodinov » 03 Ное 2009, 7:09

Да ви се похваля само : до вчера бях с някаква стара версия на фърмуера на моята 120-ка и по никакъв начин не искаше да чете дисковете с картите (с business съм). Да ама до вчера ! Благодарение на ДаруКар (и на 100 от моите левчета) вече си чете всичките налични business дискове като отче наш. Така че смело ъпгрейдвайте ако имате същия проблем като мен. Номера е да кажете в сервиза че искате mp3-ойки а не че искате навигацията да работи. Щото като питах за навигацията ми казаха 600 лв, а като питах за mp3 ми казаха 100. Има разлика, нали ? А ефекта е същия.

Само да спомена че и при мен на 'B' няма Bulgaria.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 120d
Мечтае да кара: Хилядолетния Сокол

Мнение от georgekodinov » 04 Ное 2009, 18:15

andrey.kostov написа:Здравейте,

Имам вапрос към вас. Моята навигация е Business, но ми откраднаха диска, та както и да е, свалих си бизнес двд-то, записах го и когато го сложих в колата ми показа че не може да го прочете. Дали ако го запиша на Double Layer ще тръгне?

И аз го имах този проблем. Ако не тръгне от раз трябва да ти обновят firmware-то на колата. На мен ми взеха 60 лв в ДаруКар: казваш че искаш да свири MP3. И сега си върви като пушка с всякакви дискове от нета.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: от време на време
Мечтае да кара: всеки ден

Мнение от pkw08 » 10 Ное 2009, 22:03

http://files-netexpress.com/search.php? ... 2010%20bmw Пуснали са 2010 про, ако някой е изтегли от тук да обади.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 535xd LCI

Мнение от lusienk » 10 Ное 2009, 23:59

pkw08 написа:http://files-netexpress.com/search.php?search=dvd%20navigation%20professional%202010%20bmw Пуснали са 2010 про, ако някой е изтегли от тук да обади.

Тия сайтове са пълно менте. Има още 2-3 такива (torrentpump, mininova)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series