Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
- profesora
- Потребител
-
- Кара: E60 530D
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Мисля, че правилно записвам всичко или поне спазвам всичко което сте написали по-горе. Записвам на Вербатим двуслойно плюсово. Записвам на скорост 2,4 х като е с Неро и на 1х като е Имидж Бърн програмката. записвам имидж файла който е архивиран и е Бизнес2009_2. Не се сещам нещо да не правя както сте обяснили. Като разархивирам Фаиловете качени в нета ми се получава имидж файл около 4,9ГБ а колегите казаха че файла е 6,2 ГБ да не би там да имам проблем?
- dan1el
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d
- Мечтае да кара: 650xi
@profesora не го разархивирай. Като я пуснеш IMGburn задаваш къде е .iso файла на навигацията и го пускаш да се "пече". Незнам дали няма да прави проблем и с това двуслойно DVD. Купи си обикновенно +R/RW.
Последна промяна dan1el на 24 Яну 2010, 10:20, променена общо 1 път
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
profesora написа:.................
Като разархивирам Фаиловете качени в нета ми се получава имидж файл около 4,9ГБ а колегите казаха че файла е 6,2 ГБ да не би там да имам проблем?
Колега, нищо не трябва да се разархивира

Последна промяна ivo1bg на 24 Яну 2010, 11:27, променена общо 2 пъти
- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 545i
Някой има ли представа дали може да си сменяме версиите на навигациите когато да на твърд диск, а не на ДВД. Имам предвид ние да си го правим, не в дилър-а?
Продавам тунинг кит за 335i на Vishnutuning (http://www.vishnutuning.com/RevIICAN.htm) - тестван 30 хил. км на 390 к.с. и 550 Нм
Be нещо не е кат хората, 3-ти диск хабя за 2010-1, тръгва да зарежда и след малко ми изписва DVD READ ERROR, PLEASE CHECK DVD. Опитах Сони, Вербатим, същата работа. С музикалните ДВД-та с МП3-ки същата работа но по-рядко, изписва ми No supported or unknown medium format
Смениха плеъра по гаранция и па същото. Има сблъсквал ли се е с подобен проблем?
Смениха плеъра по гаранция и па същото. Има сблъсквал ли се е с подобен проблем?
- dan1el
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d
- Мечтае да кара: 650xi
@X5 E70, на Е70-то при нас правеше по същия начин с оригиналния диск на навигацията. Сменяха 100 пъти софтуера, докато накрая изписаха компютър. От като го смениха няма никакви ядове.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
За всички, които се чудят каква е навигацията в колите им:

X5 E70 написа:Be нещо не е кат хората, 3-ти диск хабя за 2010-1, тръгва да зарежда и след малко ми изписва DVD READ ERROR, PLEASE CHECK DVD. Опитах Сони, Вербатим, същата работа. С музикалните ДВД-та с МП3-ки същата работа но по-рядко, изписва ми No supported or unknown medium format
Oправих се, ползвах Имидж бърн и съветите в картинки на колегата вместо скапаното Неро
Странното е че дисковете за Х3-ката ги въртях с Неро и нямат проблем
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
Колеги и аз не мога да подкарам навигация на моята е61 освен оригиналния диск който имам Road Map Europe Business 2005-1. Освен това навигацията ми е само със стрелки и няма опция да искара карта. CDто ми не чете mp3 и явно за това не иска да чете имидж файлове.
Оригиналния ми диск е 1.63GB и в него има само 2 файла DATABASE.BD и kN041EU16x04t1_9A1
ПП колата е 2005 и пробвах всички бизнес навита
идеи?
Оригиналния ми диск е 1.63GB и в него има само 2 файла DATABASE.BD и kN041EU16x04t1_9A1
ПП колата е 2005 и пробвах всички бизнес навита

- OxoBoxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е(90)335I
- Детайли за колата: Е(90) 335I ->2007г,306к.с, автомат калашников
Направи си ъпдейт в ДаруКар за 55лв. ако още има промоия ако ли не 110лв и си готов, ще ти чете всичко и МП3 също
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Ъпдейта само за навигацията ли или го има и за cd на музиката

- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
OxoBoxo написа:Направи си ъпдейт в ДаруКар за 55лв. ако още има промоия ако ли не 110лв и си готов, ще ти чете всичко и МП3 също
колега имам ъпдейт от дару кар от преди няколко месеца но моето ЦД не чете мп3
все си мисля, че ЦДта които не четат мп3 съответно не четат и имидж файлове и за това няма как да излезе карта на екрана НО може и да греша

ЦД на навогацията ми е 1.6 ГБ което ме навежда на мисълта, че чете не само стандартните ЦДта от по 700МБ

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
ForzaBMW написа:.....................
съответно не четат и имидж файлове и за това няма как да излезе карта на екрана НО може и да греша![]()
.....................
Ама на навигацията в колата не и е и работа да чете имидж файлове

iDrive Business is a limited version of the iDrive computer with a small 6.6" display and is what you get when ordering a 5-series, 6-series, 7-series, X5 orX6 without navigation option.
In addition it can optionally be ordered in Europe on the 1-series and 3-series as "Business navigation", in which case it has basic navigation abilities.
Early versions of the Business navigation could only display directional arrows, but the latest version can also display 2D maps.
iDrive Business Navigation uses a different map DVD then iDrive Professional Navigation. In addition because only one optical drive is available you cannot use both navigation and listen to a CD simultaneous.
When iDrive Professional is ordered the M-ASK system is replaced by either the CCC or CIC in addition to a larger display.
iDrive Professional Navigation CCC debuted in 2003 with the E60/E61 5-Series and is based on Wind River VxWorks, a real-time operating system. CCC stands for Car Communication Computer and uses a larger 8.8" wide-screen display.
iDrive Professional Navigation CIC debuted in September 2008 with F01/F02 7-Series. CIC stands for Car Infotainment Computer and is manufactured by Becker.
The CIC system is a major update to iDrive, replacing the display, computer and the controller. The display is a higher resolution and the system is much more responsive then the old CCC system to address the common complaint about iDrive. The system also supports internet access.
CIC based systems uses maps from TeleAtlas which are installed on an internal 2.5" 80GB HDD. This HDD can also store up to 8GB of music files for playback. For uploading music files to this HDD a USB port is provided in the glove box.
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
ivo1bg написа:Early versions of the Business navigation could only display directional arrows, but the latest version can also display 2D maps.
колега ако си купя ЦД за е60 от 2007+ мислиш ли, че ще тръгне без проблем. имам предвид ще трябват ли допълнителни настройки освен монтирането на плеара? на външен вид са идентични и не се различават като при фейслифта но кой

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Ами, не знам, но ако се поразтърсиш малко из нета може да излезе нещо
. Ти пробвай засега да запишеш правилно този диск и да ти тръгнат стрелките, пък за ъпгрейд - ще го четем
.

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series