Предложения за нови стикери на www.bmwpower-bg.net
Модератор: N.Mihaylovski
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Предложения за нови стикери на www.bmwpower-bg.net
В тази тема ще се пускат само предложения,тоест снимки.
Изискването е като се качи снимка да се казва и името на шрифта,широчина на надписа 45см височина колкото дойде съразмерно,желателно е да е над 3 см
Надписите да са от един цвят,без лога към надписа.
Моля без спам
Изискването е като се качи снимка да се казва и името на шрифта,широчина на надписа 45см височина колкото дойде съразмерно,желателно е да е над 3 см
Надписите да са от един цвят,без лога към надписа.
Моля без спам
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Huku
- ПотенЦял
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- VesoPesa
- старши ентусиаст
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Предложения за нови стикери на www.bmwpower-bg.net
3 за по 2 минути всеки:
Шрифта е bn jinx
Този е Harlow Solid Italic
Шрифт Velveteen
Шрифта е bn jinx
Шрифт Velveteen
- Huku
- ПотенЦял
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
VesoPesa написа:3 за по 2 минути всеки:
Шрифта е bn jinx
Шрифт Velveteen
не са ти останали минути и тоя да го сложиш:
ввв.бмвповер-бг.нет
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
Колеги моля ви по сериозно
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
скоти,на събранието попитах за тази инициатива и роската
каза,че клуба няма нищо общо и че смяна на стикери не стоят на дневен ред.
тъй,че не се морете
каза,че клуба няма нищо общо и че смяна на стикери не стоят на дневен ред.
тъй,че не се морете
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
Були, така беше, но идеята е да се смени дизайна на стикерите, стария мен си ме кефи много Но все пак....Ако се получи нещо УС казва да, не и готово
Ако е измисли нещо ново и красиво що па не да сменим дизайна ако ли не старите и готово
Ако е измисли нещо ново и красиво що па не да сменим дизайна ако ли не старите и готово
- Lucky
- Старши ентусиаст
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
тук в тази тема се стига до 2-3 алтернативи. Отиват на гласуване и това, което се избере отива за печат.
УС каза
Моята идея е ако може да се сложи логото на клуба двуцветно /бяло и прозрачно/ както е на ключодържателя - това което е изпъкнало е бяло фолио, а това което ецвано остава прозрачно /изрязано/ след това се добавя сайта.
Който е в час с производството да каже дали може. После ще избираме шрифт.
http://www.bmwpower-bg.net/images/shop/0-prod-21.jpeg
УС каза
Моята идея е ако може да се сложи логото на клуба двуцветно /бяло и прозрачно/ както е на ключодържателя - това което е изпъкнало е бяло фолио, а това което ецвано остава прозрачно /изрязано/ след това се добавя сайта.
Който е в час с производството да каже дали може. После ще избираме шрифт.
http://www.bmwpower-bg.net/images/shop/0-prod-21.jpeg
Някой беше показал снимка че имало стикери като логото на клуба които се лепят ор вътре на стъклото. Но така и не разбрах мога ли да си набавя от някъде един два такива?
Пък и по темата по-вече ме кефят такива. На всички други чуждестранни BMW форуми съм виждал такива по коли и да ви кажа повече ми харесват.
Пък и по темата по-вече ме кефят такива. На всички други чуждестранни BMW форуми съм виждал такива по коли и да ви кажа повече ми харесват.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
Kris написа:Някой беше показал снимка че имало стикери като логото на клуба които се лепят ор вътре на стъклото. Но така и не разбрах мога ли да си набавя от някъде един два такива?
Тези са само за членовете на клуба Не се продават
- e 46 maniq
- royal jester
- Кара: ше Е46 на дизел
- Мечтае да кара: X5 (E70) M 4.4 (555Hp)
- Детайли за колата: " Колкото по- проходим джип караш, толкова по-далеч ходиш за трактор. "
Kris написа:Някой беше показал снимка че имало стикери като логото на клуба които се лепят ор вътре на стъклото. Но така и не разбрах мога ли да си набавя от някъде един два такива?
Колега,относно тея стикери,има писано някъде и аз се интересувам от тях мисля че колежката Apassionata има,някакви малки мисля имало останали.Писах и ЛС,даде ми тел ама не ми вдига,за да знаем как да се здобием,мое мнение добре биха стояли.
!!! ВНИМАНИЕ !!!
Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!
Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!
N.Mihaylovski написа:Kris написа:Някой беше показал снимка че имало стикери като логото на клуба които се лепят ор вътре на стъклото. Но така и не разбрах мога ли да си набавя от някъде един два такива?
Тези са само за членовете на клуба Не се продават
Значи тази година може и да се добера до такъв, защото за миналата не получих такъв.
Пък нали и аз съм Член.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
e 46 maniq написа:Kris написа:Някой беше показал снимка че имало стикери като логото на клуба които се лепят ор вътре на стъклото. Но така и не разбрах мога ли да си набавя от някъде един два такива?
Колега,относно тея стикери,има писано някъде и аз се интересувам от тях мисля че колежката Apassionata има,някакви малки мисля имало останали.Писах и ЛС,даде ми тел ама не ми вдига,за да знаем как да се здобием,мое мнение добре биха стояли.
Да колежката имаше, няколко, но тези стикери са само за членове на клуба, тя наруши правилата, изясниха се нещата и повече няда да ги раздава както и беше идеята първоначално, ако искаш такъв стикер стани член на клуба
Kris стикер имаш, в Явор са в момента всички стикери за членовете
- kiko
- старши ентусиаст
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
щом и от порше са го избрали този шрифт,все си мисля,че добре ще стои и на бмв
N.Mihaylovski написа:e 46 maniq написа:Kris написа:Някой беше показал снимка че имало стикери като логото на клуба които се лепят ор вътре на стъклото. Но така и не разбрах мога ли да си набавя от някъде един два такива?
Да колежката имаше, няколко, но тези стикери са само за членове на клуба, тя наруши правилата, изясниха се нещата и повече няда да ги раздава както и беше идеята първоначално, ако искаш такъв стикер стани член на клуба
Kris стикер имаш, в Явор са в момента всички стикери за членовете
ОК като мина, ще си го взема.
Мерси
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към BMW Клуб България - Рекламни артикули и аксесоари