silver shark ('00 e46 320d vol.2)
Модератори: err0r, SpUd3r, Kroki, Raya
14 мнения
• Страница 1 от 1
- unikalen88
- старши ентусиаст
- Кара: BMW 330cd
silver shark ('00 e46 320d vol.2)
vol.1-http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=140689 Снимките са снимани из един квартал на град Хисар,има много добри места които ми харесват за снимки и затова експерементирам и искам да чуя мнението ви защото на мене ми харесват а на вас незнам.Апарат с които снимам е SAMSUNG 8.1 MP
- Rebel
- младши ентусиаст
- Кара: BMW
Колега, не се сърди, ама нали искаш да чуеш мнения
Аз лично нищо арт не виждам в тия снимки освен че си въртял осем цяло и едно мегапикселовия самсунг ( ) наляво и надясно
В общи линии снимките са или за Е46 галерията или за Продава, но не и за Арт фотографиите
Поздрави,
постарай се повечко следващия път
Аз лично нищо арт не виждам в тия снимки освен че си въртял осем цяло и едно мегапикселовия самсунг ( ) наляво и надясно
В общи линии снимките са или за Е46 галерията или за Продава, но не и за Арт фотографиите
Поздрави,
постарай се повечко следващия път
- bivola
- E30 M3 Dreamer
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Koлега , нямам за цел да те обидя или нещо подобно,но лично мен ме заволя вратлето да си чекна в главата и в двете ти теми
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
- unikalen88
- старши ентусиаст
ами разгледах ги колега и от цялата страница с темите има точно 2 теми които стават и всичко друго е мобилето,така че аз несам казал че сам велик фотограф и не ме и интересува,просто сам снимал снимки и са ми харесали и реших да ги кача,за разлика от някои които и това не е направил и не се сарди но и твоите снимки понякога ми харесват понякога не така че кои квото може и тва еMaXimal написа:И според мен са подходящи за mobile.bg
Разгледаи фотографиите на колегите от форума.
Последна промяна unikalen88 на 25 Мар 2009, 14:44, променена общо 1 път
- unikalen88
- старши ентусиаст
мерси колега,искренноста винаги ми е допадалаkobrata_levski написа:Страхотни снимки и страхотна е46-ца . поздрави
- Ludmil
- ентусиаст
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Колегата unikalen88 представя снимки снимани по един доста по-различен ъгъл от стандартния. Което не е лошо. Това което куца на снимките е мястото на сесията или претрупания заден фон, кото действа доста разконцентриращо от главния обект на снимката - колата.
п.п. махни датата от снимките .....
п.п. махни датата от снимките .....
- Bavarcho
- Пантерчо
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Наистина снимките не са от най-добрите, но момчето имам какво да учи. Има хуваба кола и хубав апарат, само трябва практика, и малко съвети от изявилите се фотографи във форума.
Въртенето на една страна не е пробле, понякога се получават много хубави снимки. Както каза колегата отгоре, фона или мястото на което е снимана колата не е подходящо.
Колата е снимана прекалено от близко, отдалечи се малко да видим и фона, също не е задължително гумата да е на една страна.
Не казвам това с цел да те убидя, даваи в същия дух и ще станеш по добър.
Въртенето на една страна не е пробле, понякога се получават много хубави снимки. Както каза колегата отгоре, фона или мястото на което е снимана колата не е подходящо.
Колата е снимана прекалено от близко, отдалечи се малко да видим и фона, също не е задължително гумата да е на една страна.
Не казвам това с цел да те убидя, даваи в същия дух и ще станеш по добър.
unikalen88 написа:ами разгледах ги колега и от цялата страница с темите има точно 2 теми които стават и всичко друго е мобилето,така че аз несам казал че сам велик фотограф и не ме и интересува,просто сам снимал снимки и са ми харесали и реших да ги кача,за разлика от някои които и това не е направил и не се сарди но и твоите снимки понякога ми харесват понякога не така че кои квото може и тва еMaXimal написа:И според мен са подходящи за mobile.bg
Аз няма за какво да се сърдя, нито имам претенции, че мога да снимам, нито нищо.
А и плюс това щом си пуснал тема - нормално е да има и негативни коментари.
- Runnaway
- Е46нтусиаст
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Има няколко сполучливи снимки.. Като за сполучливи се има предвид - с добра идея и добра реализация ..
Колата е чиста и изглежда много добре
Като цяло имам забележки само към правописа ти
Но е много хубаво, че имаш желание .. Успех в следващата фотосесия и много безаварийни километри на Бимата
Колата е чиста и изглежда много добре
Като цяло имам забележки само към правописа ти
Но е много хубаво, че имаш желание .. Успех в следващата фотосесия и много безаварийни километри на Бимата
- NeoPrint
- бай печатар
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Хубава кола, много хубаво време и мрачно небе Обаче както казаха и други преди мен задния фон куца много.
Опитай да клекнеш и да снимаш и от така наречената "жабешка перспектива",вместо твърде много наклонени кадри. Интересни са,но с тях трябва да се внимава много.
С малко подветка със светкавицата също може да постигнеш хем още по-драматично небе,хем достатъчно светлина и разработка в колата
P.S. Жиците са нещо което принизява и убива и най-перфектния кадър,според мен.
Опитай да клекнеш и да снимаш и от така наречената "жабешка перспектива",вместо твърде много наклонени кадри. Интересни са,но с тях трябва да се внимава много.
С малко подветка със светкавицата също може да постигнеш хем още по-драматично небе,хем достатъчно светлина и разработка в колата
P.S. Жиците са нещо което принизява и убива и най-перфектния кадър,според мен.
- unikalen88
- старши ентусиаст
естественно че е такаMaXimal написа:unikalen88 написа:ами разгледах ги колега и от цялата страница с темите има точно 2 теми които стават и всичко друго е мобилето,така че аз несам казал че сам велик фотограф и не ме и интересува,просто сам снимал снимки и са ми харесали и реших да ги кача,за разлика от някои които и това не е направил и не се сарди но и твоите снимки понякога ми харесват понякога не така че кои квото може и тва еMaXimal написа:И според мен са подходящи за mobile.bg
Аз няма за какво да се сърдя, нито имам претенции, че мога да снимам, нито нищо.
А и плюс това щом си пуснал тема - нормално е да има и негативни коментари.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
14 мнения
• Страница 1 от 1