Simply One. BMW E87 118d
Модератори: err0r, SpUd3r, Kroki, Raya
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
_BoBI_ написа:Ако трябва да съм честен мисля, че повечето снимки по тъмно са недоекспонирани.Колата е тъмна и поема от светлината поради това, трябва да я снимаш такаче да е на по осветено място за да се види нещо от нея все пак
Ефекта на ангелските очи е красив...
Ако искаш просто подмини критиката аз само си казвам мнението...
Искам да те помоля да спреш да повтаряш някви наизустени неща.Всяко правило си има изключения и не е задължително всичко да бъде спазвано.Както тука не е спазено и правилото за златните сечения, но какво от това снимката пак е станала супер красива (тази с очичките). Ако мислиш сега да спориш и т.н. дай на лични,за да не пълним темата с офтопици и заяжданки
И недей да обясняваш на хората неща,които си научил преди едва 1 седмица и дори пак не си ги разбрал.
Tux0 Ca !
- _BoBI_
- ентусиаст
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
SpUd3r
Пак не си ме разбрал...
Говорех НЕ за снимките с ангелските очи, а за онези други 3 на които се вижда едва, едва силуета на колата и вътре интериора...
Побърза да ме обидиш, а ти във всъщтност нямаш на идея колко знам и колко не...
Снимките като цяло на MaXimal са хубави това е повече от ясно.
Тези няколко за които споменах просто са твърде тъмни и не разкриват детайлите.Когато си ги обработя с програма и виждам много повече детайли, които преди това не съм забелязъл...
П.П
Както и да е, не ми се спори за глупости...
Снимките са си хубави и не искам да ставам дребнав.Това ми направи впечатление и го казах, не отричам че и мойте са далеч от идеалното
Пак не си ме разбрал...
Говорех НЕ за снимките с ангелските очи, а за онези други 3 на които се вижда едва, едва силуета на колата и вътре интериора...
Побърза да ме обидиш, а ти във всъщтност нямаш на идея колко знам и колко не...
Снимките като цяло на MaXimal са хубави това е повече от ясно.
Тези няколко за които споменах просто са твърде тъмни и не разкриват детайлите.Когато си ги обработя с програма и виждам много повече детайли, които преди това не съм забелязъл...
П.П
Както и да е, не ми се спори за глупости...
Снимките са си хубави и не искам да ставам дребнав.Това ми направи впечатление и го казах, не отричам че и мойте са далеч от идеалното
Боби, ето ти една "недоекспонирана" снимка. Директно от апарата, без ФШ, и правена при около 130 км/ч. Не мога да разбера обаче, защо не ми се виждат детайлите, а само топката на скоростният лост
- _BoBI_
- ентусиаст
Интересно как успя с 130 да не трепне ръката грам и да се получи тази снимка с перфектен фокус и при толкова ниска осветеност.
Правена е с макро и идеята ти е станала точно както си я искал.Снимката е идеална
А аз пък немога да разбера, защо се опитваш да ме поднасяш и какво печелиш от това
П.П
казах вече нямам желание за спорове
Лек ден
Правена е с макро и идеята ти е станала точно както си я искал.Снимката е идеална
eddiebg написа:Не мога да разбера обаче, защо не ми се виждат детайлите, а само топката на скоростният лост
А аз пък немога да разбера, защо се опитваш да ме поднасяш и какво печелиш от това
П.П
казах вече нямам желание за спорове
Лек ден
/последен offtopic
Ниската осветеност се компенсира от високото ИСО, липсата на шум при високото ИСО на снимката се компенсира от по-голямата матрица, ръката ми трепери при 130 km/h (а този обектив няма стабилизация), за това правя няколко снимки и/или серия, и после - каквото стане.
Ето още една, правена е на същата кола, но преди около два месеца - с перфектен фокус там, където съм искал да бъде (от 5 снимки само тази стана, нормално е при тази скорост на колата)
Не те поднасям, просто при нощните снимки на MaXimal няма как да се виждат детайли, а и предполагам че не е била такава идеята му.
Ниската осветеност се компенсира от високото ИСО, липсата на шум при високото ИСО на снимката се компенсира от по-голямата матрица, ръката ми трепери при 130 km/h (а този обектив няма стабилизация), за това правя няколко снимки и/или серия, и после - каквото стане.
Ето още една, правена е на същата кола, но преди около два месеца - с перфектен фокус там, където съм искал да бъде (от 5 снимки само тази стана, нормално е при тази скорост на колата)
Не те поднасям, просто при нощните снимки на MaXimal няма как да се виждат детайли, а и предполагам че не е била такава идеята му.
- _BoBI_
- ентусиаст
Страхотни са, англеските очички къртят.
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- kozela
- младши ентусиаст
- Кара: лоша F30-ка
- BMWPetar
- BMWPhotographer
- Кара: E60 525d LCI++
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
- Детайли за колата: My baby
Cyпер снимки,особено последната.Евала!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
**E60 525d+ LCI ///M 2008**
Gone, but not forgotten:
*E60 530d++ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
**E60 525d+ LCI ///M 2008**
Gone, but not forgotten:
*E60 530d++ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
ре
Браво MaXimal. Стархотни са. Ще те помоля в близко бъдеще за професионално съдействие за моята сесия
- jailbreaker
- кандидат ентусиаст
Салона ме кефи страшно много ! Цветовете са супер ! Аз лично бих я резнал до педалите, примерно.
Евала !
Евала !
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3