BMW F36 435xi SWISS 2015

Продажба на автомобили и мотоциклети с марка BMW. Всяка обява е валидна за срок от 30 дни, след което се изтрива.

Модератор: Търговски модератори

младши ентусиаст
Аватар

BMW F36 435xi SWISS 2015

Мнение от Deyan Velev » 16 Авг 2026, 16:35

Привет пускам за продажба Ф36 , 435хи 2015 . Индивидуал , Luxury .

Колата е в мен вече 7ма година , внесена е от Швейцария на 50000км , в момента е на 118000 км .

Индивидуал обурудването : черен таван , М волан с пера и вибрация , черен пиано лак лайсни + джантите 399, Alfenbein салон .

Отлично обслужвана с ОЕМ части : Масло на 8к км максимум , кутията е обслужена на 80к , задни амортисьори , рециклирана и модифицирана раздатка , масло на дифове на 60к , предни главини, сменена втулка на рейката . Сервизна история + всички фактури . Дару кар и Зашев перформанс . Минала акция за подмяна на бега на волана .

Главните по-интересни екстри са hed-up , LED автоматични и завиващи фарове с ауто функция , подгряване и надуване на превните седалки , самопаркиране , голяма навиация , кийлес , отваряне на багажник с крак , темпомат .

Без стейджове и карана главно на дъло . Няма течове на масло и нещо текущо за правене освен дребни външни забележки (колата е с пълно каско и всичко може да се отстрани) . Единствена грешка която записва е за преден десен датчик за самопаркиране и то не винаги ( ще бъде отстранена в най-скоро време) .

Добавени предни HK говорители , колата е оригинално с HIFI (централна колона + субове под седалката).

2 комплекта джанти 19ки спорт пакет стаил 399 с Пирели PZ4 *( индивидуал ) + 17ки за модела с тези спираки зимни Бриджстоун LM5. Гумите са според мен за последно каране този сезон .

Допълнително имам и рейлинг + 320л рууфбокс , Алпина добавка за предната броня и Алпина разпънка , те са по договаряне + 6 нови ОЕМ дюзи, които си купих преди години за всеки случай .

линк към мобиле : https://www.mobile.bg/obiava-1178256486 ... -grancoupe

цена 18000 Е

Деян 0883 44 02 0 1 София
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Назад към Продава - Автомобили, Мотоциклети