BMW 325D E90 LCI - M57
Модератор: Търговски модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- n1k1to96
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 325d LCI - M57D30TÜ2
- Мечтае да кара: BMW ///M3 CSL e46
- Детайли за колата: Black Sapphire Metallic
OEM Style 270 (Summer setup)
OEM Style 277 ET20 (Winter setup)
BMW 325D E90 LCI - M57
Цена: 9999 Евро (Коментар само на място след оглед)
Технически данни:
Марка: BMW
Модел: 325d (E90 LCI)
Пробег: 285 000 км (Реални, проверими по VIN)
Дата производство: Септември 2009г.
Тип двигател: Дизелов (M57D30TÜ2)
Кубатура: 3000 куб. см
Коне: 197 к.с. (фабрични) + Ремап
Скоростна кутия: Ръчна (ZF S6-53)
Дирекция: Лява
Категория: Седан
Цвят: Черен (Black Sapphire Metalic)
VIN: WBAPN51050VJ66915
Особености:
Врати - 4/5
Airbag - Да
Автопилот - Да
ABS - Да
Газова уредба - Не
Метан - Не
Ел. стъкла - Да
Ел. огледала - Да
Климатик - Не
Климатроник - Да
Кожен салон - Не
Ксенонови фарове - Да
Лети джанти - Да (два комплекта - 17" и 18")
Навигация - Да
Парктроник - Да
Нов внос - Не
Халогени - Да
Аларма - Да
Централно заключване - Да
Шибидах - Не
Допълнителна информация:
Автомобилът е E90 325d LCI с двигател M57D30TÜ 2 (197 к. с. ) и ръчна скоростна кутия ZF S6-53. Една от най-редките конфигурации за e90 платформата, като в момента на публикуване няма автомобил с подобна конфугирация за продажба в цяла Европа.
Внесен е от Италия преди 6 години, като аз съм втори собственик. Разполага с пълна сервизна история от ден 1 дигитална, като е на реални 285 000 км и може да се провери с номера на рамата.
Автомобилът е гаражен и се ползва само извънградско (имам втори градски автомобил).
Всички по-големи ремонти, обслужвания и доработки са отбелязвани и следени от мен в голям Excel документ, който мога да ви предоставя след уговорка по телефона.
Като едни от последните ремонти са: смяна на съединител и маховик SACHS, стенд и калибриране на дюзи, смяна на капак на клапаните (оригинален BMW), ново динамо и нови 4 диска и накладки (оригинални BMW) преди по-малко от 15 000 км.
Маслото се сменя на всеки 9-10 хил. км и се ползва само RAVENOL.
Автомобилът е с ремап от Garage34 с редуцирана работна температура на 90 91 гр. и следните доработки: Racepipe, Downpipe RM Motors, Wagner intercooler.
Като ретрофити има: FLA асистент за дълги, подгрев на седалките, Shadow Line лайсни, черни предни решетки (бъбреци), OEM BMW къса топка за скоростите.
Други доработки са: фолио на 4-те стъкла XPEL, напълно рециклирани фарове и облепени с фолио XPEL + халогените, което се сменя на всеки 2 години, боята е с керамично покритие и салона също, като се използват само най-качествените детайлинг продукти за поддръжка.
В цената се включва:
Зимен сет: джанти OEM Style 277 ET20 със зимни гуми + оригинални BMW гумени стелки, купувани от мен чисто нови.
Летен сет: джанти OEM Style 270 с летни гуми + оригинални BMW велурени стелки, купувани от мен чисто нови.
Всички оригинални части са запазени, като са в перфектно състояние: интеркулер, DPF на 220 000 км, EGR и доста други дреболии и редки части + цял салон с корите (отново същия като на колата, но с дупки за Harman Kardon озвучение).
Телефон за връзка: 0896045241

Технически данни:
Марка: BMW
Модел: 325d (E90 LCI)
Пробег: 285 000 км (Реални, проверими по VIN)
Дата производство: Септември 2009г.
Тип двигател: Дизелов (M57D30TÜ2)
Кубатура: 3000 куб. см
Коне: 197 к.с. (фабрични) + Ремап
Скоростна кутия: Ръчна (ZF S6-53)
Дирекция: Лява
Категория: Седан
Цвят: Черен (Black Sapphire Metalic)
VIN: WBAPN51050VJ66915
Особености:
Врати - 4/5
Airbag - Да
Автопилот - Да
ABS - Да
Газова уредба - Не
Метан - Не
Ел. стъкла - Да
Ел. огледала - Да
Климатик - Не
Климатроник - Да
Кожен салон - Не
Ксенонови фарове - Да
Лети джанти - Да (два комплекта - 17" и 18")
Навигация - Да
Парктроник - Да
Нов внос - Не
Халогени - Да
Аларма - Да
Централно заключване - Да
Шибидах - Не
Допълнителна информация:
Автомобилът е E90 325d LCI с двигател M57D30TÜ 2 (197 к. с. ) и ръчна скоростна кутия ZF S6-53. Една от най-редките конфигурации за e90 платформата, като в момента на публикуване няма автомобил с подобна конфугирация за продажба в цяла Европа.
Внесен е от Италия преди 6 години, като аз съм втори собственик. Разполага с пълна сервизна история от ден 1 дигитална, като е на реални 285 000 км и може да се провери с номера на рамата.
Автомобилът е гаражен и се ползва само извънградско (имам втори градски автомобил).
Всички по-големи ремонти, обслужвания и доработки са отбелязвани и следени от мен в голям Excel документ, който мога да ви предоставя след уговорка по телефона.
Като едни от последните ремонти са: смяна на съединител и маховик SACHS, стенд и калибриране на дюзи, смяна на капак на клапаните (оригинален BMW), ново динамо и нови 4 диска и накладки (оригинални BMW) преди по-малко от 15 000 км.
Маслото се сменя на всеки 9-10 хил. км и се ползва само RAVENOL.
Автомобилът е с ремап от Garage34 с редуцирана работна температура на 90 91 гр. и следните доработки: Racepipe, Downpipe RM Motors, Wagner intercooler.
Като ретрофити има: FLA асистент за дълги, подгрев на седалките, Shadow Line лайсни, черни предни решетки (бъбреци), OEM BMW къса топка за скоростите.
Други доработки са: фолио на 4-те стъкла XPEL, напълно рециклирани фарове и облепени с фолио XPEL + халогените, което се сменя на всеки 2 години, боята е с керамично покритие и салона също, като се използват само най-качествените детайлинг продукти за поддръжка.
В цената се включва:
Зимен сет: джанти OEM Style 277 ET20 със зимни гуми + оригинални BMW гумени стелки, купувани от мен чисто нови.
Летен сет: джанти OEM Style 270 с летни гуми + оригинални BMW велурени стелки, купувани от мен чисто нови.
Всички оригинални части са запазени, като са в перфектно състояние: интеркулер, DPF на 220 000 км, EGR и доста други дреболии и редки части + цял салон с корите (отново същия като на колата, но с дупки за Harman Kardon озвучение).
Телефон за връзка: 0896045241

The Ultimate Driving Machine
1 мнение
• Страница 1 от 1
Назад към Продава - Автомобили, Мотоциклети